Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 04 December 2009 - 10:48 PM
Публикувано: 05 December 2009 - 07:39 AM
Публикувано: 05 December 2009 - 01:07 PM
каква е мрежата дали ще трябва ножица да се реже?
Има ли желаещи за утре ?
Публикувано: 05 December 2009 - 05:44 PM
А аз днес бях на гости. Първо при Жужка и Жорко. Домът на Stassi е като изваден от приказките, само дето вместо някоя фея, на вратата ме посрещна едно гладичко и лъскаво кебапче. Оказа се, че не е кебапче, а Жорко - в цялата си прелест и спокойствие. Копринен, хубав - красота!. Stassi е успяла да излекува лошите рани от ухапвания, изкъпала го е, охранила го е. Жорко се е успокоил, подтичква с късите крачета и не го интересува ни криза, ни нищо.
Жужка - и при нея няма и помен от тъжната й сеславска физиономийка, тича, скача, върти опашка. От време на време се пльосва на бялото кожено диванче. -Щастливка.
С една дума, Жужка и Жорко са като нови. Stassi, прекрасни сте, всички ви благодарим за грижите и усилията, които полагате.
Второто гости - при Чико и Пач. Имайки предвид тежката задача, с която се зае my_kaya, беше ми доста притеснено. Момчетата си имат самостоятелна стая, влизаме вътре - няма никой. Но щом напълнихме паничката с гранулки, и хоп - иззад любимата им печка се подадоха две муцунки, огледаха се и се подредиха на трапезата. Докато се хранеха ги галих, пипах, мачках - не ми обърнаха никакво внимание. Което е добре, защото в Сеславци щом видеха човек, се скриваха в най-дълбоката дупка, и край - не ги търси повече. После кака им ги вдигна, сложихме им по една инжекцийка, а те кротуват, не се сърдят, гушкат се.
Така че, за всеобща радост, при Чико и Пач има голям напредък. Трябва им още малко време, и биха били перфектните домашни любимци - виждам, че my_kaya ще се справи. Не му е лесно на момичето, но ги обича и ще им даде бъдеще, на двете глупачета.
И още нещо - някой ще пътува ли тези дни до В.Търново? Искаме да транспортираме едно бебе , в клетка.
Публикувано: 05 December 2009 - 06:14 PM

Публикувано: 05 December 2009 - 07:05 PM
Така че, за всеобща радост, при Чико и Пач има голям напредък
Дам, глупачетата са големи продажници

Тук пускам 1 снимка, да видите след почти 2 седмици колко по-различно изглеждат. Останалите ще са в темата им.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 05 December 2009 - 08:23 PM
как бре хора без такива Хора като вас тези нещастници са обречени
Благодаря ви
stassi - Илит направи тема за приемните семейства
ако искате с my_kaya - представете се там с мишленцата ви
да се вижда, че вече има приемни семейства

Публикувано: 05 December 2009 - 10:27 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 06 December 2009 - 12:04 AM
Аз ще минавам през Велико Търново на път за Варна, но ще бъде на 14.12. вероятно.
Публикувано: 07 December 2009 - 12:57 PM

Малкия принц го кръстихме със смешното име Пилоу, тъй като е мек като възглавничка и само ти се бута да го галиш и чешеш. И той вече си се чувства съвсем свойски у дома и вече няма и помен от онзи оплашен сеславски мръсен гаврошко. Да не говорим, че докато ги къпахме бяха най-големите кротушки. С две думи кученца мечта. Само дето много ми липсват моите две чихита, които в момента са на гости, защото иначе няма как.
Ще се опитам да кача клипче

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 07 December 2009 - 01:13 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 07 December 2009 - 04:11 PM
За сведение на публиката - всички сеславски кученца са ваксинирани с пълна, голяма (поливалентна) ваксина