явно щото онзи е казал, че ще си го вземе...
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 15 January 2010 - 10:59 AM
Не е нашето куче, по снимките приликата беше огромна, но в действителност не толкова!
Както вече Норт е писала, не ни дадоха кучето, но подсигурен дом има и ако стопанина не си го вземе ще го приберем!
Публикувано: 15 January 2010 - 11:12 AM
Хъскито е сиво-черно, женско, малда и ми се видя малко дребна и двете и очи са кафяви!
Към 15.30-16.00 ще пусна снимките, защото нямам кабел под ръка.
Публикувано: 15 January 2010 - 12:26 PM
Срок? Колко време ще чакат "стопанина"?
Между другото, имало и второ такова голямо куче, изоставено от стопанина. Явно то е, за което е казала lillis .
Публикувано: 15 January 2010 - 04:35 PM
Съжалявам че така се е получило с овчарката и не е кучето на приятелите ти.Дано го дадат преди да се е предал или да го вземе някой простак.
Публикувано: 15 January 2010 - 10:50 PM
Човекът или хич не го интересува кучето или е адски неинформиран, за да си даде кучето за кастрация там.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 16 January 2010 - 01:09 AM
Човекът или хич не го интересува кучето или е адски неинформиран, за да си даде кучето за кастрация там.

Толкова беше тъжна горката, не спря да плаче, скачаше по вратата и ............,какво да говоря, всички знаем как е там!
Още са ми пред очите всичките мили муцунки и техните молещи погледи.
Публикувано: 16 January 2010 - 11:14 AM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 16 January 2010 - 11:21 AM
Та в този ред на мисли аз никога не бих оставила мое животно там дори за 2 минути.
Публикувано: 16 January 2010 - 12:36 PM
За съжаление, не пожелаха да споделят никакво инфо за мъжа и кучето му, а също така не смятам, че схванаха опити да им обясня, че това не е точно така.
Хубаво е да им информираност относно това което се прави в Сеславци, по някаква причина хората не го разбират по правилния начин.
Публикувано: 16 January 2010 - 02:03 PM
Та така, това е официалният отчет, беше разгласен по всички медии. За 2009г. - 3000 върнати по места, 1200 евтаназирани и само 400 осиновени. В тези 400 влизат и чужбинските, и циганските, и вързаните на синджири къде ли не. Та кое по-скоро ще дочакат кучетата в Сеславци - пътуване в чужбина, или евтаназия, или дебел синджир на някой обект? Който иска, може да прецени. Но който иска хем да се отърве от домашния си любимец, хем съвестта му да е чиста, си измисля разни простотии, даже ги и разпространява.
Мисля, че не е малко информацията какво се случва в Сеславци. Който се интересува, знае.
Публикувано: 16 January 2010 - 03:00 PM
Ох, завалиите, сакън да не се минат!

Те избирателно разбират какво става в Сеславци - само това, което им е угодно! Защо не разбрат, че се набират средства за храна; че се търсят хора, за да хранят и сипят вода в клетките???
Аман от душмани!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 January 2010 - 05:19 PM
Хапнаха 100кг. гранули...и нямаше преяли, разбира се..Слагам албум със снимките (без нещастника който беше разкъсан,гавра ще е) отдолу на снимките съм писала инфо. за конкретното куче,четете под снимката.
Едно малко момченце се отърва-закараха го на някакъв човек.
http://kikita2486.sn...20-01-10.465128