Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 21 January 2010 - 06:16 PM
Момичета рядко започнах да пиша и помагам, но ВИЕ сте страхотни.
Имам тежко болен в къщи и нямам почти никакво време.
съжалявам за оффа, но да не остана неразбрана, защо моля за тази услуга.
немога нещо и снимки да качвам последно време, но черния брадат на 4-та снимка е един. Мерси много
Това, което разбрах сега е, че има доста заловени от студентки град, които били за катрация. Имало едно черничко което било до дикотека Амнезия и 16 ОДЗ, било проблемно и за него не се знае каква ще е съдбата му. Утре ще знам с точност. Ако има промяна за брадатия ще пиша.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 21 January 2010 - 09:11 PM
Сигурна бях, че са се вихрили там, как няма. Онзи ден гледах репортаж, преименуваха някаква улица в Студентски град на Франсоа Митеран, с Фандъкова, официални лица разни. И точно това си помислих - че сума ти кучета са се озовали в Сеславци по този случай, нали такава е практиката. Почти всеки ден се "открива" нещо, и за да не ги вземат журналистите на подбив както при едно супер официално мероприятие на жълтите павета преди 2-3 години, когато едно нещастно изплашено улично куче тичаше като обезумяло насред площада, и после всички телевизии само това излъчваха, та бат Бойко вече знае - преди това се разчистват кучетата от терена. И нещастниците от кв. Бенковски така са се оказали в Сеславци - поради откриване на нова помпена станция. Затова като видя вече общинари "на терен", косата ми се изправя.
По същество - утре ще храни my_kaya, към 9.00ч. ще е там момичето. Без кола.
В понеделник - д-р Станкова.
Публикувано: 22 January 2010 - 03:12 PM
от Сеславци до Суходол
Белият зъб се оказа Бяла зъбка

Кучинката беше много уплашена, но предпочете да тръгне с нас вместо да продължава да се страхува там в ада... Иначе ходи много добре на повод, много се гуши и натиска

Сега е в Суходол и прави компания на останалите бандюги.
Видях танцуващия Нерко, малкия брадатко на Дора, Урси и още много, много други шушулки от кучешкия, но и от котешкия вид!
По-късно Анук ще пише повече и ще качи снимки.
П.П. my_kaya се бъхтеше сама и разнасяше храна на сеславските деца. Мога само да сваля шапка пред труда на всички, които ходите!!!

Публикувано: 22 January 2010 - 05:23 PM
Браво на вас за свършената работа

Кики, можеш ли да пуснеш снимки на кучетата, за които питаш? Рот не видях, кавказеца си е там, има нов питбул прибран - шоколадов на цвят с малко белези по муцуната. При тях не съм влизала, сипах им храна криво ляво през решетките.
Като цяло днес бяха 150 кучета. Сипах към 120 кг храна, малко на око, но нямаше друг начин, хората нямат никакъв кантар. (как дозират упойки е друг въпрос

Упояваха 2 клетки с по 10-ина кучета за кастрация докато бях там.
Вътре има 6 бебета - кастрирани, а са под 3 месеца и изглеждат под 2 кг всяко. В 2 клетки по 3, в едната щом влязох да ги нахраня се разпищяха зверски, то как иначе, като са си упражнявали инструментите на тях. В една от другите вътрешни клетки има 2 по-големи кучета заедно с едно бебе - абсолютен пух, косматко и брадатко. Много, много сладък. Жълтото бебе е още живо и лае самотно.
Навън бебоците са много сладки, а черната госпожица с едното синьо око само ме гушка и се закача. По зъбите изглежда млада - 2 годишна може би. Кара се с бежовия младеж там за храна и внимание, но са кротки като не съм в клетката.
Едното бебе - дребно бежово е с наранен крак - дали каката го е набила или нещо друго е станало кой знае, но куца и го държи свит.
От студа ми падна батерията и направих много малко снимки - 2-3 може би стават.
Утре ще ги кача.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 22 January 2010 - 05:59 PM
Публикувано: 22 January 2010 - 09:08 PM
обезпаразитена е вътрешно с дронтал и е накапана с фронтлайнкомбо
Истинско хъски, определно е отдавана на улицата, младичка е
С много любов ще стане едно прекрасно куче, както е писала Грима
поводът не й е чужд
Не открих обяви на загубено такова куче. Живот и здраве другата събота-недлея, ще посети вет
за кръв да видим как е и ще я проверим и за чип.
Нанук - 7 мига от свободата

Благодаря на Грима , че ми помогна

Публикувано: 22 January 2010 - 09:24 PM

Публикувано: 22 January 2010 - 09:28 PM
За другия ротвайлер нещо повече видя ли? Пол,горе долу възраст и дали прояви агресия нещо ? Ако си го снимала моля те прати ми снимките,че да го предложа на този човек.
Кики, няма ротвайлер. Има нов питбул или поне кръстоска с питбул, обаче не успях да го снимам. Не очаквах, че толкова бързо ще ми се скапе батерията. Иначе имаше табела Агресивен, но то това значи малко. Не съм влизала при него, не разбрах мъжки или женски. Не ме ръмжа, само ме гледа с едни огромни очи, но то и това не е много показателно.
Съжалявам, че не мога да съм много полезна.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 22 January 2010 - 09:33 PM
Публикувано: 22 January 2010 - 09:59 PM
ато едни лаещи ме метнаха при други
Лизка и аз като Анук по-скоро смятам, че момичето се чудеше какво ще се случи с нея. Като влезнахме в Сеславци при нея имах чувстото, че си мисли, че ще я водим на разстрел...
Ако знаеш само как се натискаше в колата към нас и искаше да се гали и гуши

Просто й трябва малко време и внимание.
Публикувано: 22 January 2010 - 10:01 PM