Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 12 December 2008 - 10:50 PM
обаче ми е жал че са в Метро
независимо от това, че шефката била чужденка
Все ще се намери накой мил нечужденец да се изяви- я неуспял да натисне спирачката, я му се отплеснало крачето и то вземе, че ритне някое
:(
В Сеславци поне бяха защитени от хорската доброта
Може и да не съм права .... ама :-
nort2005, Кикита, Вайолина - :wub:
Публикувано: 12 December 2008 - 10:58 PM
Публикувано: 13 December 2008 - 08:34 AM
Публикувано: 17 December 2008 - 07:02 PM
1. Не е ясно откъде, но се появиха 5 малки кученца, които стоят навън в едно заграждение (не от тези, в които са другите външни кучета). Мъниците са супер сладури (около 2-3 месеца предполагам). Ако някой има желание и време може да пусне снимките им насам натам за осиновяване. Вероятно не са ваксинирани.

А този господинчо (на мен ми прилича малко на морско свинче в муцунката) си стоеше самичък...

2. Кучетата от външните заграждения се удвоиха. В момента са 24 (или 23, защото едното прескочи мрежата и избяга). Много от новите имат големи шансове за осиновяване. Ще се опитам над всяка снимка да дам кратка характеристика...
*1: Този юнак още спеше от упойка след кастрация, когато отидохме, но после се посъвзе. Не прояви агресия, само се ослушваше какво става:

*2: Малко плашлива, но иначе голяма симпатяга:

*3: Ужасно мила е тази кучинка. Ушичките й са щръкнали настрани и хем е смешна, хем не, защото погледът й е много трогателен:

*4: И още една чудесна девойка (поне според мен е девойка де). Стоеше си кротко между къщичките и чакаше:

*5: Много готин куч:

*6: Страхотен! Красив, добър и чаровен. Веднага дойде като го повиках. Мисля, че има големи шансове за нов дом:

Публикувано: 17 December 2008 - 07:34 PM

*8: И Още двама: (п.п. оранжевото кученце има някакъв здравословен проблем. Цялото се тресе и не може да стои правилно на краката си). Прилагам и клипче:

http://www.youtube.c...h?v=NFngdSdzeto (ако има проблем с клипчето по-късно ще го оправя)
*9: Този господин е много мил...

И част от цялата обстановка:

3. Черния с кривото краче го нямаше днес. Никой не дойде да ни помогне с храненето, беше лудница и не честно да си кажа ми изскочи от главата да питам после за него.
Както се досещате къщичките не стигат за всички, а не след дълго и храната ще привърши. Не знам дали в сметката има събрани пари, но ако имате желание и възможност - няма да са излишни. Както и преди писах ще идват все нови и нови кучета и не е лошо тази инициатива да продължи за в бъдеще, а това зависи от всички нас...
Публикувано: 17 December 2008 - 08:37 PM
Цитат
В петък по обед ще ходя там, ще питам и веднага ще ти съобщя. Пусни ми тел. номер на лични, за да мога да ти звънна.
Публикувано: 18 December 2008 - 09:15 AM
Цитат
Цитат
В петък по обед ще ходя там, ще питам и веднага ще ти съобщя. Пусни ми тел. номер на лични, за да мога да ти звънна.
Пратих ти го ако случайно не си го получила ми кажи пак да го направя.Предварително ти благодаря че ще разпиташ.
Публикувано: 19 December 2008 - 07:06 PM
Публикувано: 07 January 2009 - 02:48 PM

Публикувано: 14 January 2009 - 10:00 PM
Междувременно ги обезпаразитихме и ваксинирахме. По Нова година, в големите студове, прибрахме половината, след няколко дни - останалите. Днес успяхме да изпратим за Швейцария двете бели и две кафевички. Когато се появят там, ще дам сайта.
Хора, кастрирайте си кварталните кучета, моля ви. Поне за София е лесно - има три места за безплатни кастрации.
Публикувано: 14 January 2009 - 10:49 PM
А това момченце от втората снимка е направо уникат - не расте. Откакто го видях за първи път - преди месец, не е мръднало нито сантиметър. Или е кръстоска с морско свинче :namigam: , или има проблеми с хипофизата. Стои си все същото кюфтенце.
Публикувано: 14 January 2009 - 11:22 PM
Цитат
А това момченце от втората снимка е направо уникат - не расте. Откакто го видях за първи път - преди месец, не е мръднало нито сантиметър. Или е кръстоска с морско свинче :namigam: , или има проблеми с хипофизата. Стои си все същото кюфтенце.
"Сеславската група" ;D Ама момченцето си е същинско морско свинче...Дано започне да прогресира скоро не само на хубост,ами и на големина. Иначе добре ли се храни, как се държи?
Публикувано: 14 January 2009 - 11:52 PM