Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 22 February 2010 - 02:44 PM
Може би по-късно довечера момичето ще си има тема и фотосесия
Кожа и кости е милата... направо ми се скъса сърцето докато я къпах

Pepi71, не зная дали ще ни се върне нещо на всички, но дано се заразят повече хора

Едит: другото остана за съжаление

Махатма Ганди
Публикувано: 22 February 2010 - 03:11 PM
Имам една малко нескопосна карта да я покажа ли ако можебуш да я сложи в първия пост
или да направим вторра тема, че тази стана голяма
Публикувано: 22 February 2010 - 03:55 PM

И аз нямам думи! Откъде се взехте, бе хора! Да сте живи и здрави всички

Публикувано: 22 February 2010 - 04:00 PM
С.Петров дойде и каза: "Ще взема това, което е най в нужда, и ще стои у нас докато има нужда, независимо колко време ще е това."
То и на мен ми се доплака, Анук. Не е толкова често да се види как куче се измъква оттам, завинаги! Сестричката остана. Дано някой се престраши да я вземе и нея. Преди повече от месец, когато двете ги сложиха в тази клетка, бяха толкова весели и игриви. А сега - страх. Малката начишка спасителя си, докато я носеше към колата. Но бързо ще се освести, сигурна съм.
Малко преди това Гошо изпусна беличкия, дето си заклещваше главата, от същата клетка. И то горкото животно като хукна по двора, точно като невидяло... Втурнаха се гледачите да го гонят - не става. А аз само клекнах, казах му "ела, мойто момче", и то, горкото, веднага ми легна в краката. И аз, като най-голямата предателка, го гушнах, и пак го затворих. Е сърцето ми се скъса.
А късокракият любимец на Инсулт през цялото време стоеше, покатерен на една, къщечка, и наблюдаваше. И как иска да се гушка, милото и то. Инсулт, чакаме снимки!
Иначе другото - както всеки път. Ядоха, скачаха, радваха се. Някои вече са се отчаяли, други още се надяват...
Публикувано: 22 February 2010 - 05:53 PM
Имам една малко нескопосна карта да я покажа ли ако можебуш да я сложи в първия пост
Няма проблем, мога да направя нова тема, например с първи пост - твоя с картата. Но чисто технически не разбирам как облекчава това, че темата е нова и по-малка? Кажете и да я направя ако ...хм?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 February 2010 - 06:11 PM
Няма проблем, мога да направя нова тема, например с първи пост - твоя с картата. Но чисто технически не разбирам как облекчава това, че темата е нова и по-малка? Кажете и да я направя ако ...хм?
Буш в сми за прегледнос, не държа на нова тема
сега ще вида гоогле мапса какво ще предложи
Публикувано: 22 February 2010 - 06:11 PM
И аз така...

Махатма Ганди
Публикувано: 22 February 2010 - 07:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 February 2010 - 08:14 PM

Ей, Норт всичко знае!
Тук е Смайли /засега, не съм му измислила още по-добро име/, вече е изкъпан, наяден и спи като пън. Прекрасен е - абсолютно добър и послушен, всичко разбира и много се старае. Ще бъде щур за двама - вижда се, че е пълно с енергия младо момче! Ще правя снимки и ще ги кача

Петров, супер си!!!
Публикувано: 22 February 2010 - 09:55 PM
Да, точно за този нещастник говоря, дето го е показала Анук. Супер куче е, прекрасен. Дано и той дочака дом.
Първо беше в карантинните клетки и непрекъснато беше със заклещена в решетките глава. С неимоверни усилия измъквам главата, даже и се разкървавяваше, за да може поне вода да пие, и след 5 минути - той пак така. В чудо се видяхме с него. И тъй като е супер социализиран и млад, преместихме го в нашето външно заграждение. Но там не го приеха, още първите дни го бяха изпонахапали. Затова го преместихме в бебешката клетка. Хем има мрежа, хем няма кой да го тормози.
А за С.Петров и insult какво да кажа- прекрасни млади хора, умни, силни - искат да спасяват и го правят. Благодаря ви, че ви има - вас и другите приемни семейства и помощници! Благодаря и на Bushkata за форума, в който ни събра, че иначе как щяхме да се намерим толкова еднаквомислещи?
Много кучета спасихме, продължаваме и това е!