Искрено се надявам, че към края на месеца и ние ще можем да се включим с малко трохички
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 09 March 2010 - 11:10 PM
Искрено се надявам, че към края на месеца и ние ще можем да се включим с малко трохички

Махатма Ганди
Публикувано: 09 March 2010 - 11:14 PM
12-те мишки са ми слабост още от момента в който ги видях в Сеславци... но тази Мая е просто
/quote]
Мая с тези уши, все едно не са нейни - голяма скица е.
Публикувано: 09 March 2010 - 11:34 PM
Публикувано: 10 March 2010 - 01:16 PM
Публикувано: 10 March 2010 - 07:03 PM

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 10 March 2010 - 08:52 PM
Е, супер! А дано им потръгне малко и на голямчовците! След големия Арон и двечките на Tatiana, и Шази, сега и тези две - много, много се радвам за тях.
mimotova, благодаря ти, че се присъедини към нас, аз така го чувствам
Чакаме снимките с нетърпение, за да видим щастливците.
Публикувано: 10 March 2010 - 09:05 PM
Кучетата, които получиха шанса си, са двете харесани от приемни семейства в Холандия, беше писано за тях по-напред в темата. Само че сега отивам да давам антибиотици, така че ще пусна снимки от днес по-късно.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 10 March 2010 - 11:18 PM
Иначе в Сеславци има нови бебоци - рошави и мокри, 6 броя, намерени в бали със смет според табелата. Снимах и последно настанените 4 бебока в бебешката клетка, направо са като капки вода, много сладки мечета са.
Ново "агресивно", само търсеше внимание.
Новите рошльовци
И късметлиите, благодарение на mimotova

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 10 March 2010 - 11:24 PM
Шапка ви свалям.
Толкова се радвам,че има Хора като вас.
С нетърпение чакам деня,в които ще тръгна по вашите стъпки!
Публикувано: 11 March 2010 - 12:51 AM
Днес кучетата хапнаха 125 кг.гранулки - 85кг. от дрение и 40кг. сеславска (за Норт: от миналата семица ми остана 5 кг,която дадох днес,от склада са взети 80 кг.).
Новите 6 бебока,които приличат на таралежчета, вече папкат самички и се нахвърлиха настървено върху гранулите,въпреки ужасно страшния човек, който се беше надвесил над тях и им говореше нещо с фотоапарат в ръка (демек аз).Пиха и вода.Сложих им леген с одеало,дано ги спаси от ужасния студ и дано като мият да не ги измият и тях,че всичко директно замръзва.
От вън в бебешката клетка новите бебета са четирите чернички,които до скоро са били 5,но едното не е издържало дълго :( и едно много слабичко жълтурче,на около 3 месеца грубо- можете да ги видите в албума със снимки.
Това бялото, голямо куче,което е обявено за агресивно,е ужасно красиво и маха с опашка,влязах си спокойно при него и му сипах храна без да ме изяде.Поредния мил "звяр"...
Има и други такива с черно бъдеще и без особени шансове "бесни зверове" с тъжни очи и размахани опашки.
Имаше докарани малки за кастрация,също и вече кастрирани.Едно от тях е ужасно красива кравичка,на около 4 месеца-бяла с черни петна (има снимки в албума).Много красиво кученце,мисля че беше момиче.
Доста кучета от външните клетки липсват,дано са ги пуснали,искрено се надявам,че за друго не ми се мисли.
Публикувано: 11 March 2010 - 10:49 AM
На Рита от Лозенец утре и е денят за евтаназия(кучанката дето мяза на питбул и е охапала момче в Лозенец).Има някакъв шанс да я извадим днес.Но се търси някой да я вземе от там преди 15 ч.
Още не е сигурно дали ще може да я спасим.Ще пиша по късно.
Но трябва някой с кола който хипотетично да е на разположение.
Моля ако някой може да ми пише!
Публикувано: 11 March 2010 - 11:00 AM
Аз за съжаление съм без кола в момента, но ще търся вариант да взема от някъде.
Има ли къде да се настани ако я изкараме?

Махатма Ганди

Вход

Горе
Цитиране +