СнимкиДнес кучетата хапнаха 125 кг.гранулки - 85кг. от дрение и 40кг. сеславска (за Норт: от миналата семица ми остана 5 кг,която дадох днес,от склада са взети 80 кг.).
Новите 6 бебока,които приличат на таралежчета, вече папкат самички и се нахвърлиха настървено върху гранулите,въпреки ужасно страшния човек, който се беше надвесил над тях и им говореше нещо с фотоапарат в ръка (демек аз).Пиха и вода.Сложих им леген с одеало,дано ги спаси от ужасния студ и дано като мият да не ги измият и тях,че всичко директно замръзва.
От вън в бебешката клетка новите бебета са четирите чернички,които до скоро са били 5,но едното не е издържало дълго :( и едно много слабичко жълтурче,на около 3 месеца грубо- можете да ги видите в албума със снимки.
Това бялото, голямо куче,което е обявено за агресивно,е ужасно красиво и маха с опашка,влязах си спокойно при него и му сипах храна без да ме изяде.Поредния мил "звяр"...
Има и други такива с черно бъдеще и без особени шансове "бесни зверове" с тъжни очи и размахани опашки.
Имаше докарани малки за кастрация,също и вече кастрирани.Едно от тях е ужасно красива кравичка,на около 4 месеца-бяла с черни петна (има снимки в албума).Много красиво кученце,мисля че беше момиче.
Доста кучета от външните клетки липсват,дано са ги пуснали,искрено се надявам,че за друго не ми се мисли.