ама аз за сеславските съм първа ревла :)
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 11 March 2010 - 10:41 PM
Ако хората наистина са загрижени за кучето, нека отидат и проверят сами. Така е най-сигурно. Все пак Сеславци не е на края на света.
Аз поне не бих различила кучето между 200 други, натъпкани в клетките, подскачащи и лаещи.
Публикувано: 12 March 2010 - 07:48 AM
Кучицата е сууупер мила, напълно спокойна и отчаяна до безкрай. изва до оградата, обляга се на нея и гледа, гледа тъжно, но без да се бута, а просто уморена от очакване и надежди приближава поне за малко близост с човека. Дребна е и е много симпатична. Някой би имал един много спокоен и мил приятел в нейно лице. Не само бебенцата имат право на живот - това момиче си изстрадало страдането за година в Сеславци. Не може такава сила и издръжливост на фона на малкия и размер и добрина да неб ъдат възнаградени - все някой ще я хареса.
Публикувано: 12 March 2010 - 10:37 AM
Във вътрешните клетки - много бебета. В легенче -10 едномесечни, без майка. По клетките - много други на по 3-4 месеца.
Храната - 120кг холандска и 40кг сеславска, би трябвало да им стигне до понеделник, горе-долу.
Публикувано: 12 March 2010 - 07:04 PM

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 12 March 2010 - 11:40 PM
My Kaya великодушно реши да подели средствата по равно между нейните и тези на Anuk или Nort, не разбрах при кой са бебетата. не зная за какво ще стигнат, но поне е помощ!
А в Сеславци явно всичко се определя на принципа на чистата случайност! И възрастта и агресивността - нали само етолог може да каже дали кучето е агресивно или не! Колкото е агресивно моето бяло момче - той иска само да бъде гален! Да не говорим, че само на моите снимки има 5! кучета,които приличат на него, а досието е един лист със сивкаво-белезникава снимка и описания и характеристики, давани от неспециалист.
Публикувано: 14 March 2010 - 01:02 AM
Натиснете тук!

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 18 March 2010 - 12:08 AM
Има едно кученце страшна трагедия е милото.Има от онази очна болест от която страдат няколко кучета там.Очите му са хлътнали и почти напълно затворени.Напълно сляпо е вече.Не се храни и е само скелетче.Ходи бавничко и се блъска в другите кучета.То си е доста време там.Ето го:
Очите му не са затворени просто на снимките, а са си така.
Има женска немска овчарка с бебета.Пази си ги милата,като тигрица.
Карантинното помещение, в което има 4 клетки вече е бебешкото място.Отсрани клетките са заградени с ламарини,но отпред не и едно бебче се разхождаше свободно в изолатора и ходеше след мен.
Първата клетка е с таралежчетата от миналата седмица,които не очаквах да заваря честно казано.
Втората,третата и четвъртата клетка са три майки с бебета кърмачета:
И други снимки:
Публикувано: 18 March 2010 - 01:06 AM
Д-р Бо попита дали изглеждат по-малки засегнатите очи-Да по-малки са според мен,изглеждат хлътнали.
Публикувано: 18 March 2010 - 01:10 AM
Горката кучица :( Има ли някой желание да я извадим от там? Аз мога да помогна само с малко пари за хотел и с транспорта.
Погледнахте ли я дали има татуировка в ухото? Изглежда доста добре, нищо чудно да е клубна.
Публикувано: 18 March 2010 - 09:10 AM
п.пТой така или иначе ще си вземе куче,защо да не е някой нещастник натирен от ....
Публикувано: 18 March 2010 - 10:02 AM
п.пТой така или иначе ще си вземе куче,защо да не е някой нещастник натирен от ....
А защо не му предложиш да вземе мамата с поне едно бебе. Две кучета винаги пазят по-добре от едно, действат групово и се поддържат едно друго. Така майката ще научи малкото какво се прави на тази "работа" , а човекът ще си има не едно, а две прекрасни кучета...
Малко оптимизъм
Публикувано: 18 March 2010 - 10:37 AM
Така е, ще трябва да им се търсят семейства. С породистото или полу-породистото потекло напред , може и да имат по-голям шанс. При нас поне редовно идват да търсят породисти немски овчарки, да са малки на възраст, но да станат големи пазачи, много да лаят, малко да ядат -
От Русе ми е трудно да помогна с друго - и ние имаме 300, които чакат.
Дано този човек възприеме идеята "ако искаш куче, по-добре да си вземеш две..." и дано той пък да има приятел, със същите условия и същото желание...
Публикувано: 18 March 2010 - 12:41 PM

Публикувано: 18 March 2010 - 12:51 PM
Работата е дам, че за кучката няма значение дали ги е родила тя или не, приела ги е и толкова, т.е. раздялата с което и да е от тях е раздяла с част от нея, но животът е такъв...

Вход

Горе
Цитиране +