Бяхме с д-р Станкова.Имаше едно полуизядено куче от външните клетки.Беше зверски нахапано и умиращо.Докторката го взе и ще опита да му спаси живота.Беше много зле и не се знае дали ще оцелее.
Загадъчната очна болест,всъщност е признак на парвовироза или гана.Спират да се хранят,отслабват ужасно,впиват им се очите и личицата и умират след това.Имаше едно такова умиращо бебе,беше самичко в клетката и докторката го евтаназира ,за да не се мъчи.
Повечето от старите бебета са мъртви,но затова пък местата са им заменени от други :(
Тези са три сладура.Скачат, джавкат.Малко ми беше да си ги натоваря в торбата и да си тръгна с тях,но ще трябва да си търся дом после с тях и с другите ми ...

На тази майчица двете дундави и до миналата седмица жизнени бебета вече не са сред нас.При нея са сложили супер страхливите съкилийничета на таралежчетата.

Двама рошковци,като майка си...

Много нови бебенца.И са страшно контактни,играят,джавкат,скачат,бутат се...

Тези сладури още се държат,вече много време са там...

:(

Тази голяяяма,страхотна красавица,която съм сигурна, че е била нечия,сега е захвърлена когато е най-уязвима с деветте си бебенца.Бебетата са много дебели и са повече от прекрасни,ще станат бая едри,ако имат късмета да оцелеят...Майката е...уникална...

Мама и бебоците...Мамата е като кокерче,а бебетата са като котенца и ще останат мънички...
http://vbox7.com/play:ac1425f7

Тези сладури бяха много,не помня колко.Останали са двечки.Едното е болно и не мисля че му остава много.А другото отчаяно се моли...
Имам клипче как се бута да се гушка и плаче,но не мога да го кача,не знам защо.

Този каракачанец-дядо беше зарязан миналия месец от "стопанина" си.Вече се е предал,целия е мокър и страда...скоро ще умре в мъки :(((( а е бил нечии верен приятел...

Това е Рекс.Типичния НОК, с прегърбената стойка,кривите задни крака,бемките,абе породист си е...Дадох му да ми подуши ръката,за да му видя ушите за татуйровка,а той като видя, че не му мился злото започна да се бута зверски в ръцете ми,направо се размаза и плаче като малко паленце :(((( толкова страда това същество...
В едното му уше видях чернилка,но не ми изглежда като татос,по скоро беше мръсно.