Поздравления за твоя град, lagunano1, дано нещата потръгнат в положителна насока
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 19 April 2010 - 05:21 PM
Публикувано: 19 April 2010 - 05:25 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 10:15 PM
Погледнете тук: http://arsofia.com/bg/
Има описани различни варианти да се помогне

Махатма Ганди
Публикувано: 20 April 2010 - 10:32 PM
По принцип е възможно, но няма да е толкова ефективно. Мисълта ми е, че ако храна, ваксини и т.н. се купуват индивидуално и в малки количества, цената няма да е толкова добра. Освен това самото предаване на храната ще е допълнителен разход на време и средства за вас и човека на който ще ги предадете.
Колкото по-рационално се влагат средствата, толкова повече спасени кучовци ще има

Махатма Ганди
Публикувано: 21 April 2010 - 10:41 AM
ми е, че ако храна, ваксини и т.н. се купуват индивидуално и в малки количества, цената няма да е толкова добра. Освен това самото предаване на храната ще е допълнителен разход на време и средства за вас и човека на който ще ги предадете.
Колкото по-рационално се влагат средствата, толкова повече спасени кучовци ще има
Публикувано: 24 April 2010 - 12:15 AM
Едното има проблем с очето,ако е живо другия път ще го накапя с капки.
От другото кучило всички бебенца се бяха намушкали под скарата от страх,а там ще ги заливат с вода и ще умрат от студ.Извадихме ги ,а те пак се мушнаха там :(
При тях има една много,много добра мама.Едното от бебетата е нейно,другите май са от различни кучила.Можеха да хванат майките и да ги кастрират,а не да оберат бебетата,за да измрат в изолатора до появата на следващите обречени...
Последното бебе на трикраката майка умираше пред отчаяния поглед на майка си.Вече е ангелче :(
Абе направо...
Снимки: http://kikita2486.sn...494901.18389302
Публикувано: 26 April 2010 - 10:05 PM
Публикувано: 28 April 2010 - 01:39 PM
м
Публикувано: 28 April 2010 - 04:49 PM
Днес кучетата хапнаха 130 кг.храна- 90 кг.качествени гранули от даренията и 40 кг.сеславска.Има естествено и нови бебета,старите ги няма вече.Едно бебе се беше заклещило,поляли са го със студена вода и умираше.
Направо ме влудява екипа на Марин,който всеки път упоява бебета! Няколко пъти не се събуждат въобще след упойката и умират! Сега кученцето беше живо,но се мяташе зверски блъскайки главата си в цимента и захапвайки желязната рамка на скарата.Да се упояват бебета е пълна безумщина!А даже щяха и да го кастрират-женско кученце на няма и 2 месеца!
Докараха някакво териерче-мъжко,младо.Вероятно е загубено,някой ако има време и желане може да напуска обяви за намерено мъжко териерче.Много готино кученце,разбира се и с хора и с кучета.
Тази майчица в много,много добра,позволява ми да я вдигам и разнасям съвсем спокойно,пипам и бебетата без притеснение,а тя само скача по мен, за да я гушна и се бута, за да излезе,отчаяно иска навън...
Всички снимки могат да се видят тук: http://kikita2486.sn...-04-2010.496237
Публикувано: 28 April 2010 - 10:34 PM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

Вход

Горе
Цитиране +