Здравейте,много е хубаво, че искате да помагате,но в изолатора се ходи сутрин и няма как.Евентуално ако желаете можете да помагате в новия приют в Богров.
Днес кучетата хапнаха 130 кг.храна- 90 кг.качествени гранули от даренията и 40 кг.сеславска.Има естествено и нови бебета,старите ги няма вече.Едно бебе се беше заклещило,поляли са го със студена вода и умираше.
Направо ме влудява екипа на Марин,който всеки път упоява бебета! Няколко пъти не се събуждат въобще след упойката и умират! Сега кученцето беше живо,но се мяташе зверски блъскайки главата си в цимента и захапвайки желязната рамка на скарата.Да се упояват бебета е пълна безумщина!А даже щяха и да го кастрират-женско кученце на няма и 2 месеца!
Докараха някакво териерче-мъжко,младо.Вероятно е загубено,някой ако има време и желане може да напуска обяви за намерено мъжко териерче.Много готино кученце,разбира се и с хора и с кучета.
Тази майчица в много,много добра,позволява ми да я вдигам и разнасям съвсем спокойно,пипам и бебетата без притеснение,а тя само скача по мен, за да я гушна и се бута, за да излезе,отчаяно иска навън...
Всички снимки могат да се видят тук:
http://kikita2486.sn...-04-2010.496237