Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 03 November 2010 - 04:07 PM

Нахранихме ги с 60кг сеславска и 50кг наша си гранулирана храна. Наша, в смисъл закупена от вашите дарения. "Чоки" и "Ани мания" - харесват ги, всичко си изядоха.
Оставихме и 50кг за Кикита за утре, тя ще направи и снимки.
Утре трябва да се сложи и втория айвомек на "краставичките", дано са още там милите.
Публикувано: 03 November 2010 - 05:18 PM
Има и една прекрасна "майка", която е най-красивото и добро същество и чака осиновител. Загуби кученцата си едно по едно, въпреки че положи всички сили да ги съхрани и е много тъжна и унила. Ще поместя снимки и на двете кучета при първа възможност.
Публикувано: 04 November 2010 - 12:20 AM
Дарението е от Български Голдън Ретривър Клуб. Храната е предназначена за животните от Сеславци, Богров и Кремиковци.
Искрено се надявам и за пореден път призовавам и други киноложки клубове да се включат в тази благородна кауза!
Публикувано: 04 November 2010 - 09:21 AM
elena07, в 03 November 2010 - 11:25 PM, написа:
Ако навсякъде имаше по една elena07, можеше и да стане

Благодаря много за дарението. Но тъй като вече храната на Сеславци няма нищо общо с тази на Богров, би ли ми казала колко килограма от помощта се полагат на кучетата от изолатора?
Публикувано: 04 November 2010 - 04:06 PM
Краставичките са много по-добре, има сериозен напредък. На черното са му зарастнали всички рани и му никне козинка. Сложих им Севамек подкожно.
Публикувано: 04 November 2010 - 04:12 PM
Искам да попитам колко време след кастрацията връщат бездомните кучета по местат им? От два месеца ги няма бездомниците на блока и предполагаме, че от Екото са ги прибрали. Бяха общо 5-6 кучета на по 6-7 месеца. Не бяха кастрирани. Когато бяха малки прбраха майка им и така и не я върнаха. Само една госпожица са върнали, но и тя се запиля след като братята и сестрите и не са на обичайното място. Не са ги прибирали по сигнал. Всички са доста едри. Има 2 нокоподобни, мисля, че три тъмно сиви и един рижав с големи, клеплани черни уши и муцуна пак черна. Ако някой ги е виждал по клетките би ли разпитал дали ще ги върнат? Нямаме възможност да ходим до Сеславци за жалост. Знам, че там има много страдащи душици е тези не се отличават по нищо, но при нас поне получаваха храна и имаха местенце защитени от студ и влага.
Публикувано: 04 November 2010 - 04:20 PM
Публикувано: 04 November 2010 - 04:26 PM
Публикувано: 04 November 2010 - 04:32 PM

Публикувано: 04 November 2010 - 04:32 PM
(archy), в 04 November 2010 - 03:17 PM, написа:
Искам да попитам колко време след кастрацията връщат бездомните кучета по местат им? От два месеца ги няма бездомниците на блока и предполагаме, че от Екото са ги прибрали. Бяха общо 5-6 кучета на по 6-7 месеца. Не бяха кастрирани. Когато бяха малки прбраха майка им и така и не я върнаха. Само една госпожица са върнали, но и тя се запиля след като братята и сестрите и не са на обичайното място. Не са ги прибирали по сигнал. Всички са доста едри. Има 2 нокоподобни, мисля, че три тъмно сиви и един рижав с големи, клеплани черни уши и муцуна пак черна. Ако някой ги е виждал по клетките би ли разпитал дали ще ги върнат? Нямаме възможност да ходим до Сеславци за жалост. Знам, че там има много страдащи душици е тези не се отличават по нищо, но при нас поне получаваха храна и имаха местенце защитени от студ и влага.
Първо от кой квартал са прибрани. Описанието е общо и все пак са изтекли два месеца. Имаше две подобни на немски овчарки, но им намерихме осиновител. За другите не се сещам. В събота ще погледна по-внимателно, но най-добре е да дойдете на място и ако ги разпознаете да си ги вземете лично.
Публикувано: 04 November 2010 - 04:34 PM
g_tanov, в 04 November 2010 - 03:37 PM, написа:
(archy), в 04 November 2010 - 03:17 PM, написа:
Първо от кой квартал са прибрани. Описанието е общо и все пак са изтекли два месеца. Имаше две подобни на немски овчарки, но им намерихме осиновител. За другите не се сещам. В събота ще погледна по-внимателно, но най-добре е да дойдете на място и ако ги разпознаете да си ги вземете лично.
От Суха Река са взети. Мен ме нямаше за период от време и научих инфото от съседи. Видях обявите за двете кученца, но тези които търся изпитват ужас към хора и всичко свързано с тях. Така и не успяха да свикнат.
Публикувано: 04 November 2010 - 05:01 PM