Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 12 November 2010 - 12:08 PM
neofly, в 10 November 2010 - 10:24 PM, написа:
Освен,че ще се поохрани,ще изгради доверие да следва Човека си.Така,че всико при тях е от хубаво,по-хубаво.Желая им късмет и дълги години щастливо съжителстване.
Публикувано: 13 November 2010 - 05:48 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 14 November 2010 - 02:06 AM
Някой виждал ли е това момче в Сеславци. Няма го от около две седмици, а по телефона ни казаха, че от района не са прибирани кучета. Сестра ми го е търсила във вътрешните клетки, но не е бил там. На четири години е и го гледаме от бебе. Отговаря на името Бони и е много страхлив. Благодаря предварително!
Публикувано: 14 November 2010 - 02:54 PM
Кристина, в 13 November 2010 - 02:53 PM, написа:
Докторите в Добро хрумване я излекуваха, поохраниха, обезглистиха, бълхите и въшките бяха жестоко избити и я изпратих напълно здрава и ваксинирана успешно в Несебър, където я чакаше новата и стопанка. Живее в голям хотел, където живее и собственичката, хотела е нейн. Ще бъде кастрирана във Варна, когато дойде време. В началото е била ужасно стресирана и постоянно се е свивала на пода и се е напишквала, когато я доближи някой, но постепенно се отпуска. С остатъка от дарението на ANRIANA, който остана в мен утре ще покрия остатъка от сметката и в клиниката, едно момиче ми помагаше със сметката й до сега. Още няма снимки, като изпрати жената ще пусна в другата тема, да и се порадвате на муцунката малка.
В четвъртък дадох на кучльовци 50-те кг гранулки от даренията Ви. Отидох доста късно, защото на Кали (сляпото котанче) и се спука язва в окото и кървеше и трябваше да се погрижа за нея и не дадох аз храната, която им се полага от изолатора, гледачите казаха, че са я дали. Накапах "краставичките" с Промерис дуо за втори път и им давам едни таблетки по 4 бр. на "краставичка". Доста добър резултат има до тук с това лечение.Има и бебоци. Жалко, че не мога да снимам, но няма от кой познат да взема фотоапарат.
Публикувано: 19 November 2010 - 11:47 PM
Дано повече хора успеят да отделят от времето си за тази дейност.
А сега ви моля да стискате палци на тази сеславска кукла, която в момента пътува към щастието. Когато пристигне, ще обясня по-подробно.
Публикувано: 20 November 2010 - 01:32 AM
нов съм във този форум и не съм наясно още с правилата и кое къде да търся.
Поразгледах темата и искам да пипитам ротвайлера от 136 стр, и 143 стр. (предполагам е едно и също животно) какво е положението за него? По принцип си търся доберман, но и ротвайлера ми допада много.
Публикувано: 20 November 2010 - 03:03 PM
Borizanov, в 19 November 2010 - 10:37 PM, написа:
нов съм във този форум и не съм наясно още с правилата и кое къде да търся.
Поразгледах темата и искам да пипитам ротвайлера от 136 стр, и 143 стр. (предполагам е едно и също животно) какво е положението за него? По принцип си търся доберман, но и ротвайлера ми допада много.
Всъщност са различни, но и двата не са вече в изолатора. По принцип периодично си попадат ротвайлери в изолатора, така че вероятно скоро ще има друг там.
Nort, много се радвам за госпожицата,тя е супер миличка и като не я видях в изолатора, преди известно време, помислих че другите са я убили, а то ти си я била взела, много се радвам за нея
Публикувано: 25 November 2010 - 04:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +