g_tanov, в 04 November 2010 - 03:37 PM, написа:
(archy), в 04 November 2010 - 03:17 PM, написа:
Искам да попитам колко време след кастрацията връщат бездомните кучета по местат им? От два месеца ги няма бездомниците на блока и предполагаме, че от Екото са ги прибрали. Бяха общо 5-6 кучета на по 6-7 месеца. Не бяха кастрирани. Когато бяха малки прбраха майка им и така и не я върнаха. Само една госпожица са върнали, но и тя се запиля след като братята и сестрите и не са на обичайното място. Не са ги прибирали по сигнал. Всички са доста едри. Има 2 нокоподобни, мисля, че три тъмно сиви и един рижав с големи, клеплани черни уши и муцуна пак черна. Ако някой ги е виждал по клетките би ли разпитал дали ще ги върнат? Нямаме възможност да ходим до Сеславци за жалост. Знам, че там има много страдащи душици е тези не се отличават по нищо, но при нас поне получаваха храна и имаха местенце защитени от студ и влага.
Първо от кой квартал са прибрани. Описанието е общо и все пак са изтекли два месеца. Имаше две подобни на немски овчарки, но им намерихме осиновител. За другите не се сещам. В събота ще погледна по-внимателно, но най-добре е да дойдете на място и ако ги разпознаете да си ги вземете лично.
От Суха Река са взети. Мен ме нямаше за период от време и научих инфото от съседи. Видях обявите за двете кученца, но тези които търся изпитват ужас към хора и всичко свързано с тях. Така и не успяха да свикнат.

Вход

Горе
Цитиране +