Кристина, в 13 November 2010 - 02:53 PM, написа:
Хора, някой има ли инфо какво става с малкото кученце, което Кикита измъкна и после беше осиновено в Несебър? Аз писах на жената, която го осинови, но не ми отговори. Надявам се всичко да е наред.
Докторите в Добро хрумване я излекуваха, поохраниха, обезглистиха, бълхите и въшките бяха жестоко избити и я изпратих напълно здрава и ваксинирана успешно в Несебър, където я чакаше новата и стопанка. Живее в голям хотел, където живее и собственичката, хотела е нейн. Ще бъде кастрирана във Варна, когато дойде време. В началото е била ужасно стресирана и постоянно се е свивала на пода и се е напишквала, когато я доближи някой, но постепенно се отпуска. С остатъка от дарението на ANRIANA, който остана в мен утре ще покрия остатъка от сметката и в клиниката, едно момиче ми помагаше със сметката й до сега. Още няма снимки, като изпрати жената ще пусна в другата тема, да и се порадвате на муцунката малка.
В четвъртък дадох на кучльовци 50-те кг гранулки от даренията Ви. Отидох доста късно, защото на Кали (сляпото котанче) и се спука язва в окото и кървеше и трябваше да се погрижа за нея и не дадох аз храната, която им се полага от изолатора, гледачите казаха, че са я дали. Накапах "краставичките" с Промерис дуо за втори път и им давам едни таблетки по 4 бр. на "краставичка". Доста добър резултат има до тук с това лечение.Има и бебоци. Жалко, че не мога да снимам, но няма от кой познат да взема фотоапарат.