И аз ще дойда утре в приюта, така че може да се видим.
[/quote]
Разминахме се за десет минути и не можахме да се видим с Vessy cc, че ходихме на "визитация" при едни скоро кастрирани от Околовръстното.
Днес дохранихме с 50кг от гранулите на Соня и 10кг форумски. Изведохме три кучета от изолатора и накапахме две краставички с Промерис-дуо. Ето и подробности:
1. Днес някакъв човек е довел на повод дакел, 7-месечен, както му бил казал докторът. Намерил го уж на летището. Вятър и облаци - всеки друг, който посегна към дакелчето, рискуваше да бъде изпонахапан - животинчето треперешеот страх и искаше да се защити на всяка цена. Та така, стопанинът си зарязал кучето и си тръгнал.
Преди две години имаше подобен случай, дакелът го осиновиха и върнаха последователно три семейства, и накрая кучето бе евтаназирано. Явно и с този красавец би се случило същото, но mimotova
Докато пиша поста, mimotova ми се обади да ми съобщи, че първо, Дачко е всъщност момиченце
2. Второто куче, което вече има осигурен приемен дом, е Сиси. Не е в първа младост, но има време да се порадва на спокоен и щастлив кучешки живот. Тя ще става швейцарка, затова задължително трябва й се поставят две поливалентни ваксини. Иначе трябва да направим стандартната подготовка за пътуване в чужбина. Трябва да осигуряваме и прехраната й,докато е в България, днес оставихме за нея 10кг форумски гранули. Ето я кротушката Сиси в колата, на път за приемния си дом:
3. Третата късметлийка днес е кучицата с травма на долната челюст, тя вече е настанена в Суходол. Само един месец я дели от топлия и уютен дом, нека помогнем да го дочака - очакваме вашите дарения ! Знаете, че не злоупотребяваме с това, в момента пак има няколко кучета в мои приятели, без заплащане, но за нея не успяхме да намерим приемен дом. Ето я извън клетките, малко преди да отпътува от Сеславци:
4. Снимки от големите външни клетки - все познати муцуни, имаше само едно ново куче :
5. Малките външни клетки:
6. Външната клетка с големите бебета - ваксинирани и обезпаразитени:

Вход

Горе
Цитиране +