Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 08 November 2011 - 01:25 PM
Изгубена е в района на Руски паметник - София. Женска е на около 1 г. - кастрирана в приют Богров. Има маркировка в ухото с номер от приюта. Дребна е, с тънки крачета. Вози се сама доста успешно на всякакви превозни средства. Много интересен цвят е. Била е с червена каишка на врата. Последно е видяна преди 14 дни към бул. "Стамболийски". тел 0884 015359.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 09 November 2011 - 12:31 PM
Публикувано: 09 November 2011 - 07:06 PM
Публикувано: 09 November 2011 - 07:14 PM
ShiBumi_GirL, в 09 November 2011 - 08:06 PM, написа:
Ако в това си състояние оцелее след кастрацията

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 09 November 2011 - 07:28 PM
irena_ig, в 09 November 2011 - 10:31 AM, написа:
Дог Бордото е все още там.Ирена имаш ЛС.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 November 2011 - 08:49 PM
ShiBumi_GirL, в 09 November 2011 - 07:06 PM, написа:
ако това е истина, то този човек заслужава да го кастрират от кръста надолу (то нагоре няма и да има разлика).
Публикувано: 09 November 2011 - 09:51 PM
IAB, в 09 November 2011 - 06:49 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 09 November 2011 - 07:06 PM, написа:
ако това е истина, то този човек заслужава да го кастрират от кръста надолу (то нагоре няма и да има разлика).
Това е публикувано в темата му :
conundrum, в 09 November 2011 - 12:25 PM, написа:
Публикувано: 09 November 2011 - 11:04 PM
irena_ig, в 09 November 2011 - 11:31 AM, написа:
Както се вижда от снимките, първите две кучета в понеделник бяха там. За догото помислих, че е изоставен, толкова трагично изглежда.
От пет ротвайлера миналата седмица, сега нямаше нито един - били ги взели за охрана, в с.Бутан. Натоварени са упоени в някакъв автомобил и са тръгнали. Но ако има желаещи да спасят някой и друг ротвайлер - следете темата, много скоро ще имате на кого да помогнете - наблюденията ми показват, че ротвайлерите са най-често изхвърляната порода, явно хората надценяват възможностите си, после не могат да се справят.
Публикувано: 10 November 2011 - 11:40 AM
nort2005, в 09 November 2011 - 09:04 PM, написа:
irena_ig, в 09 November 2011 - 11:31 AM, написа:
От пет ротвайлера миналата седмица, сега нямаше нито един - били ги взели за охрана, в с.Бутан. Натоварени са упоени в някакъв автомобил и са тръгнали.
Майко мила, кой взима 5 рота упоени ,натварва ги и айде- плаша се и дано е не е каквото си мисля...
Ирена, Дог де Борда не става за охрана ,нито за външно куче. Още повече да живее с други сериозни породи заедно ,а този човек явно такива подбира, разбрах и че купувал също . Този вариянт не е добър..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 November 2011 - 12:18 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 11 November 2011 - 12:05 PM
agalina, в 10 November 2011 - 11:40 AM, написа:
Ирена, Дог де Борда не става за охрана ,нито за външно куче. Още повече да живее с други сериозни породи заедно ,а този човек явно такива подбира, разбрах и че купувал също . Този вариянт не е добър..
Защо бордоския дог да не става за охрана?! Породата е точно охранителна доколкото знам и то много сериозна. Става за външно куче, ама не както ние ги гледаме, с навес или такива подобни. Хубава къща върши работа и то много добра. Иначе, за другото съм съгласна на 100% . Не знам как ще се погоди с другите кучета. Много зависи какъв е като тип. Просто си е много сериозно куче не само като размери.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 11 November 2011 - 01:52 PM

Публикувано: 11 November 2011 - 09:53 PM

Ето ги новите европейчета:

На последната снимка е трикрачкото Роки - който е ходил в хотела в Суходол, познава този сладурчо, който обикаляше поляните наоколо, до скоро на четири крака. Но хотелски ротвайлер, изведен на разходка извън хотела от собственика си, жестоко нахапва Роки и се е наложила едното задно краче да бъде ампутирано. Слава богу, Соня

Публикувано: 12 November 2011 - 03:51 PM
СНИМАХ И КЛИП ЗА ДА ГО РАЗПРОСТРАНЯ НО САМА НЕ МОГА-НЕ ЗНАМ КЪДЕ И ВИ МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ И НА КУЧЕТО ДА ГО ОСИНОВИ НЯКОЙ.
ВИЖДМ ЧЕ ТУК ОТ СЕСЛАВЦИ ОСИНОВЯВАТ КУЧЕТА ЗА ЧУЖБИНА, МОЛЯ ВИ ПРЕДЛОЖЕТЕ ТАМНА САЙТОВЕТЕ И ХОПРАТА ОТ БГ И ЧУЖБИНА ТОВА КУЧЕ. АКО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГО ОСИНОВИ, ДА ГО ХАРЕСА ...
"Nort" ли беше жената дето помагаше за осиновявания или Соня-дайте да помогнем на кучето.
Свържете се с мен.
Ако го хареса някой ще съдействам.
Ето и линк към клипа на кучето има и на английски и е без звук защото от ю туб не позволявали да включа музиката избрана от мен за клипа.
Има текст на бг и английски.
http://www.youtube.c...h?v=2HYsdRTxZmw
Публикувано: 12 November 2011 - 04:47 PM
Точно тук, както виждате, се обсъждат проблемите на сеславските кучета.
Все пак първото, което би трябвало да направите, е да приберете въпросното куче на безопасно място, и после, в отделна темичка, да се опитате да потърсите помощ и съдействие. Но както и да е, не искам да споря, не е тук мястото.