Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 05 March 2009 - 09:34 AM
Публикувано: 05 March 2009 - 12:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 March 2009 - 01:32 PM
lillis, в Mar 5 2009, 08:34 AM, написа:
Много се радвам за кучето, още една спасена душичка. "Германо-българска помощ за животните" наистина помагат.
А като цяло - надзор му е майката. Колкото повече хора ходят там, по-добре за животните. Ама Софиянски точно затова га направи изолатора на майната си - когато бяха в Лозенец, непрекъснато им се точеха разни природозащитници да досаждат и да правят скандали. А когато е по-далече, ентусиазмът се изпарява. Пишат се само писма, протести, ама то е друго.
Сега точно се връщам от "акция", помагах на един от дарителите по темата за хващането на 4 страхливи кучета. Дойде екипът, стреляха ги, хванаха ги, всичко е ок. В това време един човек там ми разказа как миналата година е идвал друг екип на Екото, уцелили са една от същите кучки, тя се тупнала и заспала пред офиса му. Дошъл ловецът, ритнал силно няколко пъти кучето, уверил се, че е заспало и отишъл да докара колата. Човекът, като видял как ритат упоеното животно, просто го скрил в офиса и го пуснал чак вечерта. И какво - оттогава кучката е родила две порции нещастници. На практика заради грубиянина ловец. Това нямаше да се случи, ако с ловците пътува независим придружител, както беше по едно време. Но няма желаещи.
Същото е и с медиаторите - да гледат там, да следят поне имат ли вода животните. Но пак няма кой.
Публикувано: 05 March 2009 - 02:27 PM
Цитат
Еми ако някой има желание за Шеф-екип,т.е. точно такъв надзорник на ловните екипи да заповяда.Заплатата е 360 лв.Кой ги дава тези пари не знам,така ми е казала Аксиния.Ако някой има желание нека ми пише на tina_sdi@abv.bg и ще му пратя длъжностната характеристика.
Публикувано: 05 March 2009 - 02:31 PM
Публикувано: 05 March 2009 - 08:39 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 09:15 AM
Първият получава и специални поздрави от групата на Дългунчо - всички те са от Банкя.
Гатофила, котетата не ревнуват ли?
Публикувано: 06 March 2009 - 11:28 AM
Как не мога да срещна някой богаташ, да му кажа - дай 1000 лв. за кученца и 1000 лв. за котенца.
Макар че за два дни ще се разпределят, дори и те.
А така - караме по принципа - с малки суми, но редовно...
Публикувано: 06 March 2009 - 01:33 PM
Направи ми впечатление че в сравнение с минали години в Банкя сега почти ги няма, само тук таме тичат по 1,2 и то страхливи и безобидни дори сме приятелчета с едно бяло-кафяво ^_^

The more people i meet, the more i like my dog...
Публикувано: 08 March 2009 - 06:39 AM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 March 2009 - 08:28 PM
Публикувано: 08 March 2009 - 09:10 PM
много начетено обясни как взимали кучетата за кастрация и ги връщали от където са взети
в предаването "На 4 очи"
п.с. Явно кемта Борисов по цял ден седи в Сеславци и много добре е запознат
как точно стоят нещата там

Публикувано: 08 March 2009 - 11:55 PM
как точно стоят нещата там "
Абсолютно.
Илит, в сряда ще попитам за кучетата и ще погледна табелите.
dmm, благодарим за подаръка

Публикувано: 09 March 2009 - 08:26 AM
vaiolina, благодаря ти, ще чакам новини.
Публикувано: 11 March 2009 - 10:33 PM

купи я едно момиче от хъскенският форум за 25лв и
парите отиват за Сеславци
(за сега в мисия торби и трите се купиха в мен има вече 65 лв за Сеславци)
не съм дала торбата на Магги, но я пазя
като успея да направя нови ще пиша в темата - Разкарай ненужното помогни на приятел
п.с. в мен има вече 65 лв за Сеславци
Публикувано: 12 March 2009 - 09:51 AM
Трябват ми свидетели на нередности в Сеславци.Най-вече за кастриране на малки които после са починали,като това за което говори kai_tina.Всеки който е ставал свидетел на подобни неща да напише писмо адресирано до Фондация АФА-България и да са написани три имена на подателя,адрес и телефон за връзка и ясно да е описано точно какво се е случило.Трябва задължително да се пише на колко месеца е било кученцето и от кой квартал е взето.Трябват ми възможно най-бързо.Изпращайте писмата на tina_sdi@abv.bg
ПП.Забравих да напиша новини от сряда.Пълно е с малки.Едно от вътрешните кучета,което беше преместено на вън беше осиновено.Има едно породисто куче/ловна порода/от вътрешните клетки,което е в трагично състояние.По-слабо същество не съм виждала никога.Пуснахме му през решетките гранулки.Яде като озверяло.Според лекарката има някакво заболяване и затова било толкова слабо,но в клетката му нямаше никаква храна и с просто око се вижда,че кучето просто умира от глад.По късно днес очаквайте снимки.