Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 15 December 2011 - 12:14 PM
За него сигурно вече е твърде късно, нали?

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 15 December 2011 - 11:15 PM
nort2005, как не съм видяла ето това кученце:
За него сигурно вече е твърде късно, нали?
[/quote]
Не зная, мила, утре ще видя дали е още там и ще пиша.
Тази седмица бяхме при кучовците в понеделник и сряда. Дохранихме ги с хубави гранули и поразходихме няколко от тях. Ето ви малко снимки от сряда, 14.XII. За сведение - снимала съм само кучета, които по една или друга причина няма да бъдат върнати на местата, откъдето са взети:
Публикувано: 16 December 2011 - 03:33 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 16 December 2011 - 07:53 PM
jani4ka, в 16 December 2011 - 02:33 PM, написа:
jani4ka , това куче го е взела при себе си д-р Станкова
Щом поемаш ангажимент, другата седмица ще изведем някое от вътрешните клетки
Днес бяхме в Суходол, за да вземем последния останал към момента там куч /Вулкан-Джак/:
Този нещастник беше и той с демодекоза, без връщане. Една млада жена изяви желание да го вземе като приемен дом срещу минимално заплащане, но след няколко дни обяви, че не може да се справя. В Сеславци не можеше да се върне, затова го заведохме в Суходол, това беше в началото на м.октомври. Днес му платих сметката - 450лв., и го заведох на хотел, за който от днес нататък ще плаща mimotova
За хотелите - толкова. А сега моля някой да ме гръмне, защото си бях забравила картата на фотоапарата. И снимаме, снимаме, а накрая нищо! Иначе снимките са хубави, има ги в апарата /Pentax, няколкогодишен/, но не мога да ги извадя. Ако някой знае как, да помогне, кабел нямам.
Дохранихме животинките с вкусни гранулки. Имаше доста размествания по клетките.
За питбула - изсипахме му в хранилката две консерви от по 1250г - всичко омете с голям апетит, после му досипахме гранули, да си има.
Лошото е, че по лицето на кучето има дълбоки кървави резки, защото той непрекъснато блъска главата си в страничните решетки, искайки да се добере до кучето в съседната клетка, един спокоен добряк, който въобще не реагира. Д-р Петков обеща да го премести, така че от двете страни на питбула да няма кучета в съседните клетки, дано се поуспокои. То ако няма кучета, сигурно ще започне да унищожава пак скарата, вече две е съсипал, но поне няма съвсем да си разбие главата. Горкото животно, дано оцелее до понеделник - документите са готови за извеждането му оттам. Имам много снимки с него, жалко, че така се прекарах с фотото.
Конярска и останалите, добре, че ви има, за да давате шанс и на тези чудаци - питбулите, шапка ви свалям
Публикувано: 17 December 2011 - 12:51 PM

Публикувано: 20 December 2011 - 12:00 AM
http://www.facebook....if¬if_t=wall
за това куче вече писано ли е тук и ако е така, моля да ме извините.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 21 December 2011 - 05:03 PM
Rinusha, в 21 December 2011 - 07:22 AM, написа:
Болонката е пусната около блокове № 1 и 7, в триъгълника между "Черни връх" и "Н.Й.Вапцаров", виж на картата. Ако някой я намери, супер.
А сега, кикита, радостта е за теб - заслужена и изстрадана! Дъръръръммм... туш... представям ви:
В писмото си новите стопани на Рафи благодарят от сърце на Соня Митрева, че е избрала точно тях за стопани на това толкова прекрасно, мило, неповторимо и т.н. животинче.
Рафи доста време постоя в приемни домове, но явно, че чакането си е заслужавало.
Кики,
ПП. Извинявам се за закъснението. Рафи замина още на 23.V.т.г., Соня ми препрати три писма със снимки и инфо, но аз чак сега ги пускам, сори.
Публикувано: 23 December 2011 - 03:05 PM
Колкото до бялата болонка - и аз я търсих, и други хора. Някой от квартала казал, че има такава животинка, по към ул. "Майор Томпсън" обикаляла, дано има късмет да я намерят.
В сряда са пуснали и едно сиво болонче в кв. "Левски"В, ул."575" - някой си я "чакал", там, на улицата, под кривата круша. Но законът е такъв, за съжаление, и ловните екипи не искат да си усложняват живота. Такова дребосъче, прясно кастрирано, в този сняг, при положение че е имало реалната възможност да бъде на топло и меко - това се казва мал шанс. Ето го сивичкото /в средата на снимката/, ако има някой в посочения район и намери кученцето, да се обади, ще го вземем веднага:
Публикувано: 23 December 2011 - 04:33 PM

Публикувано: 23 December 2011 - 06:40 PM
jani4ka, в 23 December 2011 - 03:33 PM, написа:
jani4ka, много благодарности
Публикувано: 23 December 2011 - 06:53 PM
Veronika13, в 23 December 2011 - 05:36 PM, написа:
Veronika13, благодаря ти
Публикувано: 23 December 2011 - 11:04 PM
Във вторник ще го изведем от Сеславци - по-рано не може, защото са почивни дни.

Вход

Горе
Цитиране +