jani4ka, в 16 December 2011 - 02:33 PM, написа:
Ами ако е там извадете го. Ще му поема разходите. Ако пък не, тогава някое друго нещастниче от тези, които няма да бъдат върнати,а имат шанс за отпътуване...някой от вътрешните, там са май най-зле...
jani4ka , това куче го е взела при себе си д-р Станкова

, успешно лекуват демодекозата и най-вероятно още през м.януари кучо ще успее да се уреди с нов дом. Във влажните карантинни клетки, където беше, нямаше никакъв шанс за излекуване, затова докторката го взе. А не ти отговорих веднага, защото исках отговорът ми да е абсолютно точен - имах подозрения, че куч е вече в чужбина.
Щом поемаш ангажимент, другата седмица ще изведем някое от вътрешните клетки
Днес бяхме в Суходол, за да вземем последния останал към момента там куч /Вулкан-Джак/:
Този нещастник беше и той с демодекоза, без връщане. Една млада жена изяви желание да го вземе като приемен дом срещу минимално заплащане, но след няколко дни обяви, че не може да се справя. В Сеславци не можеше да се върне, затова го заведохме в Суходол, това беше в началото на м.октомври. Днес му платих сметката - 450лв., и го заведох на хотел, за който от днес нататък ще плаща
mimotova 
.

- това е стара снимка - виж по-долу защо
За хотелите - толкова. А сега моля
някой да ме гръмне, защото си бях забравила картата на фотоапарата. И снимаме, снимаме, а накрая нищо! Иначе снимките са хубави, има ги в апарата /Pentax, няколкогодишен/, но не мога да ги извадя. Ако някой знае как, да помогне, кабел нямам.
Дохранихме животинките с вкусни гранулки. Имаше доста размествания по клетките.
За питбула - изсипахме му в хранилката две консерви от по 1250г - всичко омете с голям апетит, после му досипахме гранули, да си има.
Лошото е, че по лицето на кучето има дълбоки кървави резки, защото той непрекъснато блъска главата си в страничните решетки, искайки да се добере до кучето в съседната клетка, един спокоен добряк, който въобще не реагира. Д-р Петков обеща да го премести, така че от двете страни на питбула да няма кучета в съседните клетки, дано се поуспокои. То ако няма кучета, сигурно ще започне да унищожава пак скарата, вече две е съсипал, но поне няма съвсем да си разбие главата. Горкото животно, дано оцелее до понеделник - документите са готови за извеждането му оттам. Имам много снимки с него, жалко, че така се прекарах с фотото.
Конярска и останалите, добре, че ви има, за да давате шанс и на тези чудаци - питбулите, шапка ви свалям

!