jani4ka, първо благодарности за курцхара

, на тебе и на Деси! Дано е много щастливо кученцето вече, и да разбере какво значи да бъде обичано. За хапльото - лоша работа. Мога да ти дам идеи, но на лични, за да не разводняваме тук. Но основно, на свестните кучета търсим стопани, а идиотчетата /страхливи, хапливи и пр./ си остават при нас. За пример: тази вечер едно такова идиотче ухапа мъжа ми по ръката, защото посегна да я погали, а тя живее у нас вече шест години. Но и тя е страхлива и нервна, и хапе понякога. Аз я усещам кога не е на кеф, ама мъж ми не, и си го отнесе.
И за Цезар не стават работите, ръмжи доста респектиращо. Понякога е в настроение, друг път - не. Не можем да рискуваме. Ще чакаме някой да го вземе за пазач, друго не остава. Видях го да се храни, дадохме му и консерва.
LKK, черното куче с жълтите лапички е извадено, заедно с още едно /диагонално под него/, от хора, които са се грижили за животинките в квартала, където са живели. Надявам се всичко да е ОК с тях.
В сряда се видяхме в Сеславци с няколко жени

, които бяха дошли да вземат кварталната си сладурана Белка - беличка, дребничка, обаче "ухапала, с медицинско". Кученцето е много добро, пробвахме я още миналата седмица, и ще й търсим стопани. През това време жените ще я настанят в Суходол и ще си поемат разходите за нея.
Покрай Белка излезе късмета на още две нещастничета, току-що докарани. Те вече са в Суходол, техните разходи са поети от Галя

. Утре ще отида да ги видя, да им направим хубави снимки и да започнем с медицинските процедури. Ето им сега две снимки от сряда:
Ето още кучета без връщане - две бели госпожици, много мили и закачливи, и един шарко, имал неблагоразумието да се засели в двора на детска градина:
Ето още сладурковци от срядата:
Днес брат ми беше сам в Сеславци, досипал е храна само.
И една лоша новина - кученцето от тази снимка, дребното черничкото,

, е с парвовироза, правени са тестове.
Ели го взе преди няколко дни, като приемен дом. Била е на доктор и е започнато лечение, дано е успешно. Жената ще е много благодарна, ако има някаква финансова подкрепа, защото е с много кучета, а този разход се явява неочакван...