Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 29 January 2012 - 10:18 PM
пиша в тази тема, защото разбрах, че повечето хора които пишат тук ходят често до Сеславци.Тази седмица в понеделник изпратихме две от нашите кучета Пако и Дако за кастрация и чипиране в сряда ни ги върнаха, но за съжаление с доста силно заразен вирус.Отпаднали, не се хранят и със силно разтройство, до сега са зарезени още четири кучета от нашите.Пиша с молба, ако някой може по някакъв начин да обърне внимание там да се вземат нужните мерки, защото знам, че там се водят за кастрация повечето от уличните кучета и, ако тази зараза плъзне ще бъде ужасно за тях.
Публикувано: 29 January 2012 - 10:34 PM
само щото са безплатни
а от четящите тук на всеки му е ясно за заразите в сеславци
и няма какво да обръщат внимание на работещите там.
сеславци не работят така от вчера няма да спрат и утре
Публикувано: 29 January 2012 - 10:49 PM
Публикувано: 29 January 2012 - 11:01 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 31 January 2012 - 05:08 PM
много мило ми става като чета колко хора са загрижени за милите сиротинки. На 27.01.12 от ул.Малашевска и Рояк е пробрана малката ми Белка-Шарка, набедена, че е ухапала някаква жена. Моля за помощ, ако може някой да я осинови, много нежничка, малка и игрива. Ако има снимки моля качете. Имам у нас 7 животинки, едното е с епилепсия и нямам възможност да я прибера. За въпроси 0898 419644 -Любка
Публикувано: 31 January 2012 - 06:28 PM
buba36, в 31 January 2012 - 06:08 PM, написа:
много мило ми става като чета колко хора са загрижени за милите сиротинки. На 27.01.12 от ул.Малашевска и Рояк е пробрана малката ми Белка-Шарка, набедена, че е ухапала някаква жена. Моля за помощ, ако може някой да я осинови, много нежничка, малка и игрива. Ако има снимки моля качете. Имам у нас 7 животинки, едното е с епилепсия и нямам възможност да я прибера. За въпроси 0898 419644 -Любка
Аз писах по-горе за нея/него, не съм сигурна момченце ли е или момоченце (сещаш се коя съм предполагам).... Намерих една снимка, но също не съм сигурна дали е нашето животинче. Ще направя всичко възможно да го измъкнем от там. Ще трябва обаче временен приемен дом, после аз ще го поема.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 31 January 2012 - 10:53 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 02 February 2012 - 10:07 AM
Поне на Дара й провървя, вече си има прекрасен топъл дом в Германия, и не се интересува повече от прогнозата за времето - дали ще гърми, дали ще вали, и колко ще паднат температурите. По изключение, този път благодарностите са за дружеството на Беат Сен

Моля ви, който има възможност, да дари средства за сеславските кучета - на форумската сметка тук. Осиновителската програма върви добре, но не ни достигат пари за опазването на кучетата до заминаването им. Колкото повече от тях успеем да уредим с хотел или приемен дом, толкова по-сигурен е щастливият край на историите им.
Ето я страдалката Дара. Душата й е толкова смачкана, че надали ще тръгне да си играе с играчките, но със сигурност ще оцени подобаващо топлото легълце.

Публикувано: 02 February 2012 - 10:27 AM

Соня

Публикувано: 02 February 2012 - 11:08 AM

Публикувано: 02 February 2012 - 12:38 PM
jani4ka, в 31 January 2012 - 05:28 PM, написа:
buba36, в 31 January 2012 - 06:08 PM, написа:
Аз писах по-горе за нея/него, не съм сигурна момченце ли е или момоченце (сещаш се коя съм предполагам).... Намерих една снимка, но също не съм сигурна дали е нашето животинче. Ще направя всичко възможно да го измъкнем от там. Ще трябва обаче временен приемен дом, после аз ще го поема.
Точно кученцето от тази снимка вече е харесано и ще пътува за Германия, надявам се този месец. Вече е обезпаразитено и ваксинирано, ще му направим след две седмици още една ваксина, и е готово
Публикувано: 02 February 2012 - 12:46 PM

Бъки е вече добре. Излекуван е и сега е на топло при моите братовчеди. Ще му търсим постоянен дом, защото хората са с 4 кучета и пето ще им дойде малко в повече. Бъки е прекрасно куче!

Публикувано: 02 February 2012 - 01:51 PM
Публикувано: 02 February 2012 - 01:56 PM
Може би ако можете поне за 2 седмици да предложите приемен дом, да не й се случи нещо в Сеславци, сега много гаден вирус върлува!
Норт каза по-нагоре, че кученцата ги харесват, но не достигат средства всички на хотел да ги подсигурят до заминаването!
Какъв развой, просълзих се!
Яничка, стискам палци и за твоето кученце, ти дето на толкова много помагаш... сега се притесняваш за приятелче!
Публикувано: 02 February 2012 - 02:08 PM
jani4ka, в 02 February 2012 - 12:46 PM, написа:

Бъки е вече добре. Излекуван е и сега е на топло при моите братовчеди. Ще му търсим постоянен дом, защото хората са с 4 кучета и пето ще им дойде малко в повече. Бъки е прекрасно куче!
Това е моята Белка-Шарка от Малашевска и Рояк 5, дано късметът я споходи, дано наистина отиде в Германия, стискам палци и я гушкам много. много....
Публикувано: 02 February 2012 - 02:13 PM
jani4ka, в 02 February 2012 - 12:46 PM, написа:

Кой е орландовския Рошко, качете снимка, ако можете! и той ли е от Малашевска и Рояк. Там има един жълт Рошко от много години, има и една рошла Швли, бяха с Белка и сега сутрин ме посрещат и им давам по нещо, каквото съм проготвила за тях.
Публикувано: 02 February 2012 - 03:10 PM
nort2005, ако това е тя наистина (би трябвало да се знае откъде е взета) давай да я вадим на хотел.

Публикувано: 02 February 2012 - 03:34 PM
jani4ka, в 02 February 2012 - 03:10 PM, написа:
nort2005, ако това е тя наистина (би трябвало да се знае откъде е взета) давай да я вадим на хотел.
ами да я извадим, тя е от Малашввска, с оплакването и медицинското от жената. оплакването е от жена, живееща на ул. Рояк 5. Взета е на 27.01 или на 28.01 . (петък или събота, но в събота мисля, че не е, от петък е.
Публикувано: 02 February 2012 - 03:37 PM
Мърфи, в 02 February 2012 - 01:56 PM, написа:
Може би ако можете поне за 2 седмици да предложите приемен дом, да не й се случи нещо в Сеславци, сега много гаден вирус върлува!
Норт каза по-нагоре, че кученцата ги харесват, но не достигат средства всички на хотел да ги подсигурят до заминаването!
Какъв развой, просълзих се!
Яничка, стискам палци и за твоето кученце, ти дето на толкова много помагаш... сега се притесняваш за приятелче!
ох, Мърфи, дано всичко да е истина и за всяко такова животинче, да има по един такъв добър късмет!!! Желая го на всяко мило същество!!!
Моля, ползвайте бутона "Редактиране", за да допълвате постовете си, а не да пускате поредни.
мод