Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#441 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2009 - 10:03 AM

И аз имам човек за дакела, в момента гледат 17-годишна дакелка и понеже не е много подвижна искат още едно куче защото няма кой да прави компания на разходките и кросовете :-) Но в понеделник сутринта няма как да дойде жената, защото е на преглед в болницата. Май най-добре е да задържиш кучетата до обяд в Сеславци ако има кандидати, и следобяд да ги вземеш. Имам и един познат с изгубен дакел, ще му звънна да провери и той.
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#442 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 March 2009 - 11:21 AM

ОК ще се обадя да ги задържат възможно най-много,за да отидат и познатият ти и кандидата за дакела и ако не ги вземат ги прибирам следобяд.
Мацко за кокера няма кандидати,но сме се разбрали с Лили и nort2005 да го взема и ще му измислим нещо в последствие,така че давай кандидатите насам.
В понеделник ще кажа нещо повече за кучетата-възраст,пол,поведение и тн.
А за питбула-мъжки е,не е агресивен нито към хора,нито към кучета,но е стресиран.Страшен хубавец.Ще питам колко ще го държат там.Не може ли да му измислим и на него нещо/ нещо Агалина,Албена.../,че пит на улицата...или много се размечтах...?

#443 Потребителят е офлайн   Kate2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 01:09 PM

Цитат

Имам 14 кг. суха храна за сеславските 4-ноги обитатели. Нямам възможност да им я занеса, и транспорт нямам. Молбата ми е, ако някой ходи скоро при тях и не му е проблем, да дойде до вкъщи, за да я вземе. Живея до кино "Арена I".

DMM, В аз се върнах както Ви бях казала и в понеделник мога да мина.
Храната после ще я закарам с допълнителна храна на някой,който ходи в Сеславци - вечер мога да я занеса, където е удобно. За съжаление аз не мога да отида до Сеславци, тъй като ми е невъзможно да отсъствам.

#444 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 06:52 PM

Храната от dmm е при мен

Благодаря и :vc_038:

#445 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 07:37 PM

Благодаря ви, момичета. Аз ще взема храната от Анук в началото на седмицата. То както е тръгнало, Сеславци ще се превърне в база за угояване на изхвърлени и наклеветени кучанки - няма лошо, привеждаме ги във вид, удобен за осиновяване. Това беше смешка.

#446 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2009 - 07:45 PM

видях го пита на снимката още вчера. поради това, че дядката пешо ми е доживот на хотел- дано по-дълго живее милото не мога да поема финансово още един. ако няколко човека поемат ангажимент за сметките в син кръст мисля, че може да питаме дали ще го приемат там и да му търсим дом. за огромно съжаление аз не мога да издържам двама кучовци на хотел. така че ако има кандидати да плащат хотел можем да го извадим, ако не господ да му е на помощ както ги раздават в сеславци. мислила съм го днес просто немога аз да го поема...за агалина - тя е с две на хотел така,че незнам...

#447 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2009 - 08:10 PM

Сега говорих с едни приятели и може би ще го приберат.Утре или други ден ще разбера със сигурност.

#448 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 08:15 PM

а дано, че тези кучета май са безнадеждни, аз съм се отчаяла, че нормален човек ще поиска Бъкси, станаха няколко месеца от лятото насам, за Пешката още повече, че е и старче, и Берта, и Бимбо.....

#449 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 22 March 2009 - 11:10 AM

Мой познат от Бояна си търси дакела и му дадох телефона да се обади в Сеславци и се е обадил и са му казали, че няма дакел???

#450 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 01:07 PM

Показване на мнениетоSMitreva, в Mar 22 2009, 09:10 AM, написа:

Мой познат от Бояна си търси дакела и му дадох телефона да се обади в Сеславци и се е обадил и са му казали, че няма дакел???

На Радостина Галатионова снощи, събота, в 22.00ч. се е обадил човек, който е казал, че живее в Симеоново, не в Бояна и че утре влиза в болница за операция на гръбнака, а не заминава за Бразилия, както е казал на теб. И щом има много животни и дупки по оградата, откъдето излизат, дано това не е неговия дакел и дано не излъже, че е неговият. По-добре да го вземе някой друг, който ще го гледа, а не тоя несериозник. Казал е на Радостина, че животното редовно излиза навън, той даже го наблюдавал с бинокъл, веднъж стигнал чак до Шумако. Рано или късно ще го сгазят, може вече и да са. Вероятността да е неговия е много малка, така или иначе.

#451 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 22 March 2009 - 01:13 PM

Така е права си, не е най-добрият осиновител. Но случаят беше такъв този дакел беше тук във форума и беше осиновяван 2 пъти и връщан и поредните осиновители бяха дали срок - седмица - който беше изтекъл и щяха да го пуснат на улицата отново, където беше намерен и тогава той го взе. После сподели с мен, че кучето е много доминиращо и хапе и се бие и не дава нито животно, нито човек да се приближи до него, но той си свикна и го остави да живее при него.
Да, сега и на мен каза, че влиза за операция в болница и че е бягал за по няколко дни и преди....
Ясно е,че не се е постарал да го гледа както трябва.
Може и да не е неговото куче.
Неговият дакел се казваше Бък и е на около 4 години, кафяв, последно бил изцапан на гърба с блажна боя.
Ако има други кандидати за него, както прочетох в по-горните постове е добре да го вземат те.

#452 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 06:43 PM

Заради една стара моя обява за дакел всеки ден ми звънят по 2-3 ма. Вчера пак са я давали по някаква сателитна програма и на всички днешни кандидат-дакелисти им дадох координатите на Сеславци. Ще видим утре какво ще стане.

ПС Дакел в някой случай не е порода а диагноза - цитат на един познат вет. доктор. Бих допълнил и кокера :-)
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#453 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 07:21 PM

Показване на мнениетоLutchezar, в Mar 22 2009, 04:43 PM, написа:

и на всички днешни кандидат-дакелисти им дадох координатите на Сеславци. Ще видим утре какво ще стане.

Ще го дадат на този, който се яви пръв там. Дано Кикита ги изпревари, та да има все пак някакъв подбор.

#454 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 07:22 PM

Кики ми каза, че са й звъняли същите хора. Казали й да го прибере и да им се обади. А после, ако се окаже, че не е техен не се знае дали ще го вземат или не. Дакелът бил "обикалял целия град" по техните думи. Аз лично посъветвах Кики да не им се обажда. Не може да пренебрагне другите кандидати и тя да търси уж истинските му стопани вместо те да отидат до там. Каза ми, че като говорили по тел. май се ядосали, че кучето било кастрирано. Не ми допадат нещо тия стопани. Така преди време върнах един кокер на стопаните му и чак като го заведох при тях разбрах, че това било 3тото му изчезване. Не бяха пуснали нито една обява. Още съжалявам, че им го върнах.

#455 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2009 - 04:16 PM

Какво стана с кучетата? Кикита прибра ли ги?
А за ротвайлера някой знае ли нещичко...?
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#456 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 March 2009 - 10:52 AM

Прибрах ги сутринта,за да не ме изпреварят откачалките,които ми се обаждаха.Бяха упоени още,та добре че беше докторицата/д-р Станкова/да ни закара на връщане след като нахрани кучовците :vc_038: .И двамата са много стари.Даки е на 14г,а Коки на повече.Даки е оставен от "стопанката" си,защото я бил охапал,което е пълна глупост.Момчето е страхотно и не си и помисля да ме ръфа.Коки беше в окаяно състояние.Беше целия в някаква слуз и на "расти".Изкъпах го и го подстригах аматьорски.Преживял е много,но е супер любвеобвилен и само се бута да го гушкам.
За рот-чо.Оказа се рот-ка.Оставена е от стопаните си,защото била проблемна и много хапела.Сменила е трима стопани.Млада е,в добро здравословно състояние и все още не е депресирана.Както казах аз не мога да преценя дали е агресивна наистина понеже имам страх от тази порода.За сега не я дават,но те не ми даваха и кокера,пък сега е при мен.
За пит-чо.Млад е.Мъжки.Социален.Твърди се,че бил агресивен,но не е/по моя преценка/.Страхотно куче,много го харесвам.Мойте хора се оказаха несериозни,но Албена му е намерила човек.Чакам снимките от д-р Станкова.
Ето да видите Коки и Даки...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#457 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 11:09 AM

Д-р Станкова в момента е в Сеславци, за да вземе подхвърленото от циганите куче с нараненото краче. Намерила му е стопани - нейни съседи, имат още няколко кучета, едното пак е от Сеславци, но обичат животните, имат достатъчно място и пари и ги гледат перфектно.
Значи остават дядовците. Аз имам у дома две такива дребосъчета, едното на 13, другото на 17 години. Това са ми най-безпроблемните кучета. Хапват по малко, спят по цял ден, не искат разходки - бързо свършват работата и висват на вратата, гласът им не се чува. Не се интересуват от котки и други кучета. А и моите зверове ги приеха още от първия ден като мебел - все едно съм купила нови табуретки, никакво внимание. Просто не ги броят за кучета. Единият е сляп, другата цялата е в тумори. Преди 3 години ги прибрах от улицата. Колкото изкарат - толкова. Дано и за тези се намери спокойно местенце.
А на стопанката на дакела пожелавам да остарее и тогава да я натирят в нещо подобно на Сеславци.

#458 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 11:13 AM

Показване на мнениетоnort2005, в Mar 24 2009, 10:09 AM, написа:

А и моите зверове ги приеха още от първия ден като мебел - все едно съм купила нови табуретки, никакво внимание. Просто не ги броят за кучета.

Малко оф: Ей, Норт и последното достойнство им взе! :ac_007:
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#459 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 11:20 AM

Показване на мнениетоmargokk, в Mar 24 2009, 09:13 AM, написа:

Показване на мнениетоnort2005, в Mar 24 2009, 10:09 AM, написа:

А и моите зверове ги приеха още от първия ден като мебел - все едно съм купила нови табуретки, никакво внимание. Просто не ги броят за кучета.

Малко оф: Ей, Норт и последното достойнство им взе! :ac_007:

На тези години, какво достойнство ... По-добре табуретки, но на топло и нахранено, отколкото да се правят на кучета по улиците.

#460 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 12:13 PM

Кикита, да си жива и здрава, че изкара старчетата! И Албена дано да извади пита, че е млад и хубав и оттам ще го вземе само някой изрод!

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни