Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 21 March 2009 - 10:03 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 21 March 2009 - 11:21 AM
Мацко за кокера няма кандидати,но сме се разбрали с Лили и nort2005 да го взема и ще му измислим нещо в последствие,така че давай кандидатите насам.
В понеделник ще кажа нещо повече за кучетата-възраст,пол,поведение и тн.
А за питбула-мъжки е,не е агресивен нито към хора,нито към кучета,но е стресиран.Страшен хубавец.Ще питам колко ще го държат там.Не може ли да му измислим и на него нещо/ нещо Агалина,Албена.../,че пит на улицата...или много се размечтах...?
Публикувано: 21 March 2009 - 01:09 PM
Цитат
DMM, В аз се върнах както Ви бях казала и в понеделник мога да мина.
Храната после ще я закарам с допълнителна храна на някой,който ходи в Сеславци - вечер мога да я занеса, където е удобно. За съжаление аз не мога да отида до Сеславци, тъй като ми е невъзможно да отсъствам.
Публикувано: 21 March 2009 - 07:37 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 07:45 PM
Публикувано: 22 March 2009 - 01:07 PM
SMitreva, в Mar 22 2009, 09:10 AM, написа:
На Радостина Галатионова снощи, събота, в 22.00ч. се е обадил човек, който е казал, че живее в Симеоново, не в Бояна и че утре влиза в болница за операция на гръбнака, а не заминава за Бразилия, както е казал на теб. И щом има много животни и дупки по оградата, откъдето излизат, дано това не е неговия дакел и дано не излъже, че е неговият. По-добре да го вземе някой друг, който ще го гледа, а не тоя несериозник. Казал е на Радостина, че животното редовно излиза навън, той даже го наблюдавал с бинокъл, веднъж стигнал чак до Шумако. Рано или късно ще го сгазят, може вече и да са. Вероятността да е неговия е много малка, така или иначе.
Публикувано: 22 March 2009 - 01:13 PM
Да, сега и на мен каза, че влиза за операция в болница и че е бягал за по няколко дни и преди....
Ясно е,че не се е постарал да го гледа както трябва.
Може и да не е неговото куче.
Неговият дакел се казваше Бък и е на около 4 години, кафяв, последно бил изцапан на гърба с блажна боя.
Ако има други кандидати за него, както прочетох в по-горните постове е добре да го вземат те.
Публикувано: 22 March 2009 - 06:43 PM
ПС Дакел в някой случай не е порода а диагноза - цитат на един познат вет. доктор. Бих допълнил и кокера :-)

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 22 March 2009 - 07:22 PM
Публикувано: 23 March 2009 - 04:16 PM
А за ротвайлера някой знае ли нещичко...?

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 24 March 2009 - 10:52 AM

За рот-чо.Оказа се рот-ка.Оставена е от стопаните си,защото била проблемна и много хапела.Сменила е трима стопани.Млада е,в добро здравословно състояние и все още не е депресирана.Както казах аз не мога да преценя дали е агресивна наистина понеже имам страх от тази порода.За сега не я дават,но те не ми даваха и кокера,пък сега е при мен.
За пит-чо.Млад е.Мъжки.Социален.Твърди се,че бил агресивен,но не е/по моя преценка/.Страхотно куче,много го харесвам.Мойте хора се оказаха несериозни,но Албена му е намерила човек.Чакам снимките от д-р Станкова.
Ето да видите Коки и Даки...
Публикувано: 24 March 2009 - 11:09 AM
Значи остават дядовците. Аз имам у дома две такива дребосъчета, едното на 13, другото на 17 години. Това са ми най-безпроблемните кучета. Хапват по малко, спят по цял ден, не искат разходки - бързо свършват работата и висват на вратата, гласът им не се чува. Не се интересуват от котки и други кучета. А и моите зверове ги приеха още от първия ден като мебел - все едно съм купила нови табуретки, никакво внимание. Просто не ги броят за кучета. Единият е сляп, другата цялата е в тумори. Преди 3 години ги прибрах от улицата. Колкото изкарат - толкова. Дано и за тези се намери спокойно местенце.
А на стопанката на дакела пожелавам да остарее и тогава да я натирят в нещо подобно на Сеславци.
Публикувано: 24 March 2009 - 11:13 AM
nort2005, в Mar 24 2009, 10:09 AM, написа:
Малко оф: Ей, Норт и последното достойнство им взе!

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg