Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#4421 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 September 2012 - 03:42 PM

Ето малко снимки на новопристигналите:

Прикачена снимка - Алира - най-накрая, въпреки всичко.

Прикачена снимка - Чарли, от "зазиданите".

Прикачена снимка - Миски, и той. Тези кучета буквално изстрадаха новия си живот.

Прикачена снимка - Фадук, или Бонбончо, както му казвахме тук.

Прикачена снимка - Дани, за малко да остане извън борда.

Прикачена снимка - Амио, неслучил на хора домашен куч у нас

Прикачена снимка - и тя като Амио, и е готова да се бори, за да има дом - няма да ѝ се налага вече.

#4422 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2012 - 08:54 PM

Ето я третата кучица от зазиданите, които от миналата седмица са в Германия - Арина.
Тя и приятелчетата ѝ, които бяха осъдени на бавна и мъчителна смърт от техния стопанин, никога повече няма да бъдат гладни, жадни, ритани, бити и зазиждани. Винаги съм се чудила как при такъв тормоз животинките запазват обичта си към хората...
А на стопанина пожелавам всичко да му се връща, бял ден да не види.
Големите благодарности са за Соня :rc_036: , която така бързо успя да реагира - настани ги в хотел и шестте душици, осигури заплащането за това, намери им домове в Германия. И за другите три "зазидани" вече има осигурен приемен дом в чужбинско, стискайте палци по-скоро да могат да тръгнат и те.

Прикачена снимка - очите ѝ казват толкова много... дано бързо забрави какви ужаси е преживяла, включително и смъртта на децата си, живи зазидани в импровизираната гробница.

Прикачена снимка Прикачена снимка

#4423 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 07:29 AM

Вчера бяхме в Сеславци, дохранихме животетата и нямаше как да не извадим този нещастник:

Задните крачета са свити, трудно ги движи. Много е слаб. Закарахме го в клиника "Син кръст". Прегледаха го, направиха и рентгенови снимки. Заключението е, че колянните стави на двата задни крака са в много лошо състояние, кучето изпитва болки там и затова не може да разгъне крака и да върви нормално. Но с подходящи медикаменти, напр. римадил, проблемът ще бъде решен.
Наложи се да го поупоят малко Комарчо за снимките, ето го:

Прикачена снимка - претеглихме го, 7кг кожа и кости...

Докторите казаха, че е на около 5-6 годинки, но по зъбите и ставите, а и като цяло се вижда, че кучето е водило изключително тежък живот - в глад, влага и мръсотия, вероятно вързано.

#4424 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2012 - 09:10 AM

Показване на мнениетоNort2005-2, в 06 September 2012 - 07:29 AM, написа:

Вчера бяхме в Сеславци, дохранихме животетата и нямаше как да не извадим този нещастник:

Прикачен файл IMGP3430.JPG Прикачен файл IMGP3427.JPG

Прикачен файл IMGP3434.JPG Прикачен файл IMGP3524.JPG

Задните крачета са свити, трудно ги движи. Много е слаб. Закарахме го в клиника "Син кръст". Прегледаха го, направиха и рентгенови снимки. Заключението е, че колянните стави на двата задни крака са в много лошо състояние, кучето изпитва болки там и затова не може да разгъне крака и да върви нормално. Но с подходящи медикаменти, напр. римадил, проблемът ще бъде решен.
Наложи се да го поупоят малко Комарчо за снимките, ето го:

Прикачен файл IMGP3526.JPG Прикачен файл IMGP3527.JPG

Прикачен файл IMGP3528.JPG - претеглихме го, 7кг кожа и кости...

Докторите казаха, че е на около 5-6 годинки, но по зъбите и ставите, а и като цяло се вижда, че кучето е водило изключително тежък живот - в глад, влага и мръсотия, вероятно вързано.

И защо толкова време вие трябвало,за да го изкарате сега?
User's Signature

Помощ за животните

#4425 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2012 - 10:11 AM

Във Фейсбук се разнасят постове.И от това което разбрах е, че г-жа Митрева,обвинява организации, в лицето на Ирина Николова и" Дара" и доброволците които работят с нея,че събират пари,и апелира да не им правят дарения.И точно за това кученце става въпрос.Това не е добре от страна на г-жа Митрева.Има ли доказателства че даренията не отиват по предназначение?Цит.:Sonya Mitreva Ich schrieb in der anderen Thema und schreiben wieder hier. Der Hund wurde von mir und meinem organizatsiya.To nicht Seslavtsi angenommen. Bitte nicht mit das Vertrauen der Menschen zu spielen. Bitte senden Sie keine Geld für den Hund von diesen Organisationen."-От кого тогава е взето ?И Норт не е ли г-жа Митрева? Ако е така,какво тогава означава това.Не е ли обвинение към доброволците ,които използват и малкото си свободно време,за да помагат на животните в Сеславци.Доброволците от ДАРА,не ги хранят само,а влизат по клетките и чистят.това не попречи обаче да бъдат обвинени.Може би това е добрата реклама ,която се опита да направи на организациите в София?И дали случилото се не е показателно ,защо столицата ни има този така страшен проблем? "Sonya Mitreva Ich schrieb in der anderen Thema und schreiben wieder hier. Der Hund wurde von mir und meinem organizatsiya.To nicht Seslavtsi angenommen. Bitte nicht mit das Vertrauen der Menschen zu spielen. Bitte senden Sie keine Geld für den Hund von diesen Organisationen...".........
User's Signature

Помощ за животните

#4426 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 11:10 AM

1. Норт и г-жа Митрева не са едно и също лице.
2. В петък си тръгнах от Сеславци в 14.00ч., това кученце не беше там. Явно екипите са го докарали след това, защото в понеделник /3.IX./ сутринта го видях в клетката, направих му снимки и ги изпратих на г-жа Митрева с молба за помощ /помощ за кучето, не за мен :ab_041: / .
3. Митрева каза ОК, да го извадя и заведа в клиника - това във вторник.
4. В сряда /вчера/ направих това. Не виждам къде е това "толкова време, за да го изкарате сега"? Ами да го беше изкарал някой друг по-рано.
5. Във ФБ не зная какво пише, не чета и не ме интересува. Точно поради идиотските полемики, идиотските въпроси и идиотските заключения. И защото не ми остава време - ако позачетете тази тема, ще видите защо.

Междувременно, сега тръгвам към "Син кръст", защото се оказа, че диска от рентгена е празен - няма снимки, няма нищо, направили са някаква грешка. Звънях - казаха, че всички снимки се пазят, но трябва да се ходи пак там, аман от разходки :ab_041: .
След това - в Амивет, да разходя /това вече с удоволствие/ двете душици, да им направя снимки. Надявам се, че Амиго ще е по-добре, защото преди няколко дни изглеждаше все едно е лапнал портокал.

#4427 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2012 - 12:00 PM

Вчера на 5 -ти , лично е разговаряно с Д-р Нейков в 14 часа,с молба за разреши изкарването на болното кученце от там,и закарването му в клиника.Д-р Нейков е разрешил. И не е знаел че някой друг ще го вади.Тук стигаме до това ,че всеки" дърпа чергата "към себе си-образно казано.Защото няма единство,и не се работи заедно в защита на животните.В страницата на "Много нежелани в Сеславци"също нямаше това, че някой иска да го извади.Но пък в страницата на ДАРА,и немската "лекари за животните"имаше.Или на някой му е угодно конфронтация ,и раздори м/у организациите и доброволците.Животните страдат,затворени в приюта Предстои отварянето на още един концлагер,който бог знае какво ще става там?И вместо да се обединят всички ,които милеят за животните,за радост на тези които ни плюят-ние се караме по м/у си.Защо не може да се работи заедно? В един пост Ирина Николова е писала:".Irina Nikolova
Сеславски приют е препълнен от страдащи и чакащи животни ! ХОРА!!! Имаме огромно желание да помогнем на най тежки и стресирани кученца ! Вскики един гражданин, съпричастен с тази ОГРОМНА БОЛКА ,каквато е приют СЕСЛАВЦИ ,би се радвал за в
секи един спасен живот ! Калкото повече хора ще се включат в процес на осиновявянето на Сеславските жертви - толкова по добре ! Затова неуморно пиша , моля и призовавам всички доброволци да посещават приюта и да помагат за задомяването им ! Трябва да се научим да се уважаваме ,това е залог на УСПЕХА и за нас и за животните !".Май-само това има значение.Иначе проблемите ще се задълбочават,и животните ще продължават да пълнят приютите.Вече остана ЗЗЖ само на хартия.От Наредба 41,не остана нищо.А "Кастрирай и Върни"! -остана в историята.Защото кмет Фандъкова не я е грижа нито за ЗАКОНА,НИТО ЗА КАСТРИРАЙ И ВЪРНИ.Остава да си зададем въпроса-ще продължаваме ли да мълчим?И защо не си отворим очите пред проблема.Ще ме обвините -какво съм направила аз?Нека да ви припомня притчата на Хан Кубрат и пръчките!Днес особено имаме защо да си я припомним.Дано съм разбрана правилно.И подкрепям думите на г-жа Николова.А от такива постове на г-жа Митрева ,нека си вадим поука.Може и да има някои да печелят,но това не е определено г-жа Николова и доброволците на ДАРА.Честит празник на всички!
User's Signature

Помощ за животните

#4428 Потребителят е офлайн   blobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 01:57 PM

Не разбирам какво толкова ви притеснява, че някой се е погрижил за "вашето" куче - аз бих се зарадвала, ще спася друго. Хората, които са го направили, не четат във ФБ. Норт е като хвърковатата чета на Бенковски, от единия край на София до другия, с по няколко спирки по средата - ваксинира, извежда, разкарва по хотели и болници, подготвя за път, изпраща...направо й се чудя как успява. А Соня Митрева е помогнала на стотици кучета да стигнат спасителния бряг. Всичко останало е просто без значение.

#4429 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 07:41 PM

С извинение, но дори нямам нерви да изчета всички разсъждения. Този етап /теорЕтичния/ сме го минали отдавна, вижте началото на темата. Тук споделяме какво сме свършили, защото наистина материята е такава - няма смисъл да казваме напр. "ще извадим" еди кое си куче, защото това същото куче до утре може да не е живо /рисковете ги има във всеки приют/.
За Соня Митрева. Тя е човекът, направил най-много за сеславските кучета досега. Вече пета година всичко минава пред очите ми там. Имаше хора, които искаха да помагат, но много бързо ентусиазмът им се изпаряваше. Не ги виня, разбирам ги. Преди две години и аз почти вече се бях предала и почти бях решила да не стъпя повече там - извинения за пред себе си имах достатъчно. И точно тогава Соня се включи много силно в "сеславската група".
Който си направи труда да попрочете в темата, ще види, че Соня започна да осигурява храната, която носим там три пъти седмично, всяка седмица по 200-220кг висококачествени вкусни гранули. Тя осигурява и престоя на почти всички кучета, които сме оставяли в клиники - имало е сметки по 1500лв., по 1000лв., платени изцяло от нейното дружество. Плаща и повечето от хотелските кучета. Плаща транспорта на кучетата. Намира домове на стотици нещастници. Задомяването - това придава смислен завършек на дейността ни.
Потресена съм от обвиненията към Митрева. Тя успя да задоми стотици кучета, аз бих ѝ издигнала паметник за това, наистина, без майтап, тя го заслужава. Това е чудо - от тъжната безнадеждност на клетките, кучетата се озовават в един приказен за тях свят - дом, уют, грижи, храна, обич. Всичко това го прави Соня, ние останалите само помагаме. Много е трудно, но жената се справя - намира спонсори и домове. Може да си има и кусури, но няма да се женим за нея :ab_041: , нали така? Един от недостатъците на Соня е, че винаги казва това, което мисли.
Относно намеците за пари - не познавам нито един човек, забогатял от бизнес или далавери с кучета. Но хора, затънали в дългове покрай кучетата знам много.

Ето, и аз се увлякох в приказки. И тъй като тук не е ФБ, приключвам с разсъжденията, и правя отчет за днес:
В Амивет двете сеславчета са добре. Раната на белушката се е прибрала още, а на Амиго му свалиха превръзката и сега полека-лека физиономийката му ще придобие нормален вид. Не че не му отива превръзката, но много се зарадва, когато проф.Аминков собственоръчно му я махна.
Професорът пак много ги похвали - добри, търпеливи и гальовни кученца. Амиго не е гъкнал при всичките манипулации - превръзки, дренажи, обработки. Ето ги двете геройчета, които, ако не беше Соня, какво щяха да правят, след като се излекуват? Ето затова - паметник; трябва да ценим това, което се прави.

Извинете ме за водопада от снимки, но не ми даде сърце да ги съкратя :smile: .

#4430 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 September 2012 - 09:59 PM

Ма този с неговия бинт е сърцеразбивач! :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4431 Потребителят е офлайн   Raallss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2012 - 10:07 PM

Извинете, мога ли да помоля за една дребна услуга !Имаше две кучета които взеха от блока ни !С Такава жестокост се отнесоха с тях ,съседите ни са ужасни викнаха Екоравновесие без причина !Държаха ги в входа докато не дойдоха Екоравновесие и от близо ги застреляха с приспивателно сърцето ми се късаше сега моля на този които ходи до сеславци да снима тези кучета мерси !И да ми пише !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4432 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 10:14 PM

Мъжкото куче е осиновено тук, в София, http://www.24chasa.b...ticleId=1509664 , виж тук. Бяхме го нагласили и него за германец, но ни го отмъкнаха под носа :ab_041: , няколко дни преди заминаването му.
А момиченцето има вече стопани в Германия и при първа възможност ще отпътува. Всичко това се случва, защото наистина двете кучета са изключително мили и дружелюбни.
Можеш да им кажеш много поздрави на съседите от щастливо осиновените кученца, а те /съседите/ да продължават да се пържат в собствен сос /микс от лошотия, комплекси и простотия/.
Но така или иначе, недопустимо е и да се оставят некастрирани женските кучета просто така. Хората се озлобяват най-вече от разгонките, когато стават глутници, бой и лай; и от появата на нови бебета.

А Амиго с този бинт наистина е голяма смешка, като разплетена дамаджана е на предпоследната снимка.

#4433 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2012 - 10:47 PM

По думите на Нейков,които каза в приюта на доброволците-никой не помага и не носи храна.Тогава на кого да вярваме.Тук изкарвате всичко толкова розово в приюта.А кучетата гладуват в Сеславци.Другото което исках да допълня е че червените каишки на Соня Митрева стоят на шията на кучетата по месеци и повече.Какво става с Бруно? Или той не заслужава да излезне.Извинете ме,но нищо не е толкова захаросано,колкото го рисувате тук.Нека да ви кажа,че не ходите само вие в Сеславци.Ходят и други.И нещо много ви се разминават вижданията към "красотата "му.Не можем да ги изкараме всички,но можем да ги защитим,ако не премълчаваме истината за тежкото положение там.Започвам да си мисля,че някои наистина печелят и не искат проблема да се реши.това за забогатяването сме го чували.....
User's Signature

Помощ за животните

#4434 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2012 - 11:06 PM

Във всички приюти положението е тежко, за това няма спор. Но тази тема не е, за да нищим колко е тежко, а за да правим нещо за кучетата там. А правим не малко, затова ви розовее. Иначе за Екоравновесие и Сеславци си има друга тема.
Всичко, което пиша, е истина. Не ме интересува кой вярва и кой не.
Въпросите ви са провокативни и няма да отговарям повече. Тук хората знаят какво правим в Сеславци и откога.

#4435 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2012 - 08:11 AM

За LKK :rc_036: и останалите фенове на Антончо - пресни снимки!
Деденцето е добре, храни се, разхожда се, спокоен е. През деня повечето време дреме на двора и събира топло за през зимата. През нощта спи в неговото си легло /едно одеалце в кухнята/. Малко е капризен за храната, затова вече е минал само на консерви /висококачествени, :rc_036: за Соня Митрева/.

Прикачена снимка

#4436 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 07 September 2012 - 11:51 AM

Показване на мнениетоkiriaki, в 06 September 2012 - 08:47 PM, написа:

По думите на Нейков,които каза в приюта на доброволците-никой не помага и не носи храна.Тогава на кого да вярваме.Тук изкарвате всичко толкова розово в приюта.А кучетата гладуват в Сеславци.Другото което исках да допълня е че червените каишки на Соня Митрева стоят на шията на кучетата по месеци и повече.Какво става с Бруно? Или той не заслужава да излезне.Извинете ме,но нищо не е толкова захаросано,колкото го рисувате тук.Нека да ви кажа,че не ходите само вие в Сеславци.Ходят и други.И нещо много ви се разминават вижданията към "красотата "му.Не можем да ги изкараме всички,но можем да ги защитим,ако не премълчаваме истината за тежкото положение там.Започвам да си мисля,че някои наистина печелят и не искат проблема да се реши.това за забогатяването сме го чували.....

А Вие вместо да спамите в темата защо не отидете до Сеславци и не се уверите лично какво се прави за тези животни? Всъщност защо не извадите някое животно от там и не се погрижите за него? Питате за Бруно,ами хайде извадете го,настанете го на хотел,социализирайте го ,работете с него и му намерете стопани,какъв ви е проблема? Никой от тук присъстващите не работи за Екоравновесие ,за да задавате въпросите си толкова провокативно,всички вършат това доброволно и поради тази причина нападките Ви са не издържани.

П.П.Не е зле да прочетете темата още от самото начало и да спрете да го обръщате тук на Фейсбук...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4437 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2012 - 04:27 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 07 September 2012 - 11:51 AM, написа:

Показване на мнениетоkiriaki, в 06 September 2012 - 08:47 PM, написа:

А Вие вместо да спамите в темата защо не отидете до Сеславци и не се уверите лично какво се прави за тези животни? Всъщност защо не извадите някое животно от там и не се погрижите за него? Питате за Бруно,ами хайде извадете го,настанете го на хотел,социализирайте го ,работете с него и му намерете стопани,какъв ви е проблема? Никой от тук присъстващите не работи за Екоравновесие ,за да задавате въпросите си толкова провокативно,всички вършат това доброволно и поради тази причина нападките Ви са не издържани.

П.П.Не е зле да прочетете темата още от самото начало и да спрете да го обръщате тук на Фейсбук...

Ходих в Сеслваци.И нашита доброволци,също ходят.Видях с очите си какво е там.И НОРТ е права-там наистина е ужасно.
User's Signature

Помощ за животните

#4438 Потребителят е офлайн   LKK Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2012 - 01:02 PM

Благодаря ви за снимки на Антончо! Вижда ми се позагладил косъма!

#4439 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2012 - 03:04 PM

Да, добре изглежда Антончо, за годините си. Спокоен е, кротичък - всичко това е благодарение на LKK :rc_036: ! Дано по-скоро някое семейство си го прибере, маймунчото вече е готов за това.
А сега да ви пропомня за един младеж от Световрачене - Мани. Куче от циганската махала, взето от Екото за кастрация, но беше болен и затова проследихме колата и го откупихме от едни циганета. Мани беше на доктори, лекувахме сополи и кашлица, и на 22.юни момчето потегли за Германия, със земетръсния транспорт :smile: .
Приемните му стопани се влюбиха в него и искаха да си го оставят, но все пак проумяха, че ще бъдат по-полезни точно като приемни стопани. И сега Мани е осиновен официално от техни близки приятели.
Съжалявам, че не го снимах, когато го взимахме в Световрачене - кльощав, с два реда сополи и едва кретащ, вързан със сезал. Но денят беше много "екшън" и не ми беше до това.
Ето го Мани със своето си семейство - и тримата усмихнати, щастливи и спокойни:

#4440 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2012 - 08:52 PM

Позволявам си да ви наруша розовите нюанси от "щастливите и здрави ",питомци за приют Сеславци.Въпроси няма да задавам.Искам да си отговоря само,защо всички си затварят очите пред безобразията там?И не мога.цит." ДНЕС С НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ УСПЯХМЕ ДА ИЗВЕДЕМ НАХАПАНОТО КУЧЕНЦЕ ОТ СЕСЛАВЦИ.КАЗВА СЕ НЕЛИ.ТО Е СОЦИАЛНО,ПРИБРАНО ОТ ЕКОТО ПО ПОРЪЧКАТА НА ФАНДЪКОВА ,ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА СТАНЦИИТЕ ОКОЛО МЕТРО
ТО,ВЗЕТО ОТ РАОЙНА НА ЦУМ на 30.08.2012 г.Знае се за ужасното положение в Сеславци .Приюта е претъпкан,и продължават да се докарват животни от всички райони на София.Това е причината нещастничето да бъде затворено в клетка с още 10-тина кучета.От самото пренаселване на животните в клетката,те се нахвърлят на клетото животно и го нахпават жестоко по корема.Раните се виждат и с просто око.Виждат ги и нашите доброволци от ДАРА,при посещението си на 6.08 2012.Часовете прекарани в приюта са минали в молби към "Доктор"Петков,да разрешат вземането му и закарването му в клиника.Добрия "Доктор"е отказал.Отказал е даже да му даде помощ.Отклонил е молбите им с едно"Като си заминете". Знае се, че администрацията на Екото не работи,заради празниците.Там има само един пазач и Петков.Днес Петков отново отказа.Наложи се всички ние да звъним няколко пъти на Д-р Нейков,за да се молим,да разреши изкарваното му.След намесата му,кученцето беше изкарано и закарано веднага в АМИВЕТ. Посрещнал ги е Професор Аминков,с възклицанието:Боже Господи!Какъв е този ужас!Той е бил изумен от състоянието на Нели.ТЕЖКО И УЖАСНО!Раните са дълбоки ,и страшни,много е зле- толкова зле , че дори не може да го хване упойка, за да обработят раните , които са започнали да миришат и да се разлага....Ние групата ни,трябваше да решим какво да правим? Евтаназия,или лекуване?Шанса му за живот е 40 %.Раните са 4-та последна степен. Не можахме да вземем друго решение, освен това- да направим всичко възможно, за да го спасим!В момента кучинка е на системи,на обезболяващи и антибиотик. Много е зле- и ние съжаляваме за това че не бяхме достатъчно настоятелни ,за да я изкараме на всяка цена,още в четвъртък ..Ще чакаме утре ,резултатите да са добри.До тогава не ни остава нищо друго освен едно: ДА СЕ МОЛИМ ЗА ЖИВОТА МУ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 24 ЧАСА..."
User's Signature

Помощ за животните

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема