Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 09 September 2012 - 10:03 PM
Публикувано: 10 September 2012 - 10:10 PM
А това куче на по долната снимка дали ще го осиновяват !
Публикувано: 12 September 2012 - 11:50 AM
blobby, в 11 September 2012 - 02:15 PM, написа:
Виж кой ти благодари
- една нежна госпожица, която много трудно се справяше с живота в клетката. Плаха и мила, разрешава да бъде галена и пренасяна насам-натам. Вече се е окопитила и общува съвсем нормално с хора и кучета.
Публикувано: 12 September 2012 - 02:00 PM
Nort2005-2, в 12 September 2012 - 11:50 AM, написа:
blobby, в 11 September 2012 - 02:15 PM, написа:
Виж кой ти благодари
- една нежна госпожица, която много трудно се справяше с живота в клетката. Плаха и мила, разрешава да бъде галена и пренасяна насам-натам. Вече се е окопитила и общува съвсем нормално с хора и кучета.
Това наистина е страхотно животно мога ли някак да даря пари за сеславци без да ходя понеже ми е далече !!Дали някои ще ми направи дребна услуга да снима ето това кученце и да ми прати снимките!Понеже не съм в българия като си дойда ще ходя задължително до сеславци но за сега не мога !Мерси !И дали някои ще може да го задоми то е леко плахо но добро куче !
Публикувано: 13 September 2012 - 09:26 AM
blobby, в 12 September 2012 - 03:27 PM, написа:
Raаllss, аз съм поела издръжката на куче от Сеславци, което е подходящо за осиновяване. Изведено е на хотел, където ще дочака заминаването си..
А това кученце е мъжко и дали ще може някак да бъде задомено защото е наистина добро !Аз ще ида до сеславци но сега не чога и искам да преведа парички за сеславци но не знам банковата сметка !
Публикувано: 13 September 2012 - 09:50 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 September 2012 - 02:21 PM

Публикувано: 15 September 2012 - 10:30 PM
Докторите казаха, че вече са за изписване. Относно лечението е направено, каквото трябва, сега трябва само още малко време, за да се разнесе фиброзната тъкан при Диего, а при Дестъни - за да се затвори съвсем раната.
За лечението дължим около 1200лв., но Соня
Сега търсим приемни домове за Диего и Дестъни, или хотел. Не бива да са заедно с много кучета, за да не се стигне до разраняване на слабите им места. Много са добри животинките, имат вече навиците на домашни кучета.
Публикувано: 16 September 2012 - 11:32 AM
За добрата новина "виновни" са обичайните заподозрени - Соня Митрева
Ето ги кои са те сега:
Мими - кучето от "Надежда" 1 - в крайна сметка добре, че Екото са я взели, иначе сега след нея щеше да има върволица от малки мименца - гладни, жадни, размазани от колите и болни. Не е достатъчно само да обичаш едно куче и да го храниш пред блока си, трябва да се мисли и за утрешния ден... Извинете ме за черната картинка, но такъв е живота. Сега, в Германия, Мими има единствената грижа да си избере най-добрите стопани. Ето я куклата, когато я извеждахме от Сеславци, и в клетката преди тръгване:
Донна - невзрачна на пръв поглед кротушка, но за да бъдеш идеалният домашен любимец не е задължително да си "рус със сини очи", нали?:
Продължавам с групата на "зазиданите" от Филиповци. Тези кучета наистина много са страдали и всички трябва много да се радваме, че сравнително бързо заминаха за Германия. От Филиповци, през Сеславци, и в цивилизацията - кой не би искал това да му се случи:
Лила - бабичка, имала неблагоразумието да се засели до детска градина. И въпреки, че е като муха, законът не го позволява. Дори и да е ваксинирана и обезпаразитявана редовно по схема, пак не може. Също като в оня виц - "пън, не пън, щом е свекърва - вън!"
Роня - и тя добра, та добра. Кротка и тихичка, но пак на някого е пречила - влезе в клетката и заспа.:
Джо - бивш домашен, доведен в Сеславци от роднини на починалия му собственик. Кучето щеше да откачи там, страхотно се депресира. Изведохме го на хотел, и там не му беше добре, но вече ще е в дом, спокойни сме. Ето го сирачето:
Джери, Мичъл и Джоли - много мили същества, ненужни тук. Млади кучета, животът е пред тях, късметът също:
Още снимки:
Само две от кучетата - Мими и Роня, изведохме от Сеславци в деня на пътуването. Останалите девет бяха настанени в хотели, по една или друга причина трябваше да го направим. Разходите са наистина много. Зная, че не всеки може да дари пари, но дали не бихте станали приемен стопанин за някое сеславче? Преди това ние ще сме ги ваксинирали и обезпаразитили вътрешно и външно, а кучетата са наистина безпроблемни - социални и мили. И няма да отвисяват у вас безкрайно дълго време, обещаваме за месец-два животинките да бъдат задомени.
Публикувано: 16 September 2012 - 11:34 AM
На едната шушулка, Чиара, аз ѝ бях приемен стопанин. Много сладка дребосъчка, много игрива и гальовна след първоначалната паника и треперене. Горката, като я сложихме вчера в клетката, пак започна да трепери като листенце, но няма как, ще изтърпи и пътуването. Чиара:
А момченцето няма да казвам кое е, очаквам някой да си го познае

Вход

Горе
Цитиране +