Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 27 March 2009 - 12:09 PM
ротвайлерката я назначиха пазач на летището. това са новините от мен и от днес.
Публикувано: 27 March 2009 - 12:46 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 06:49 AM

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 01 April 2009 - 07:40 AM
mil_, в May 9 2007, 03:16 PM, написа:
Име (Name): МАКЕДОНСКА МИЛЕНА ТОДОРОВА (MAKEDONSKA MILENA TODOROVA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
Публикувано: 09 April 2009 - 09:42 AM
Публикувано: 09 April 2009 - 01:47 PM
dead_silence, в Apr 9 2009, 11:26 AM, написа:
Така става, когато повече ХОРА застанат зад една конкретна идея, и са сериозни и последователни, а не се действа кампанийно, на принципа "всяко чудо за три дни". Няма как да закъснеят резултатите. И всички сме почти щастливи - и кученцата, и помагачите.
А и друго си е, когато в изолатора се моткат и външни хора, вижда се, че имат някаква опора кучанките.
Преди две седмици Галатионова ми съобщи, че е предложила на Христо Петров да се направят дворчета към вътрешните клетки. Той се съгласил и всичко би трябвало да е завършено до края на м.юни. Чак не ми се вярваше, затова не споделих с никого - прекалено хубаво, за да е истина. Три дни след това д-р Станкова ми звънна от Сеславци, че бригада работници вече действат. Значи наистина ще го направят, чудо на чудесата. Още не мога да се зарадвам, аз съм си песимист.
Най-лошото на Сеславци е, че е на майната си. А животинките толкова се радват, когато им се обърне малко внимание, жадни са за човешко присъствие и ласки.
Огромни благодарности на редовните ни дарители rodegunda, Hela и overlorda, Maggi и Лизка от хъскенския форум както и на insult, която - шегичка - наведнъж си покри всички вноски от началото на кампанията. С помощта на всички вас успяваме да осигурим висококачествена храна за малките затворници.
Дано всички заедно имаме сили и желание да продължим.
Кики, наистина е трудно със снимките - те искат да се гушкат, не да се снимат. Утре ще се опитам да снимам и аз.
Публикувано: 09 April 2009 - 01:55 PM
dead_silence, в Apr 9 2009, 12:26 PM, написа:
Мда,много са лигави вече
ПП.nort2005 писали сме заедно.Да и аз не бих повярвала,ако ми бяха казали предварително...
М/у другото снимките са толкова гадни И защото снимам през решетките,понеже като вляза и ми се нахвърлят 3,4 бебока да ме целуват и няма как.
Публикувано: 12 April 2009 - 09:34 PM
2.
3.
4.
5.
6.
Съжалявам, не мога да ги номерирам, проблем има някакъв, писна ми вече. Приемете условно, че са номер едно, две и т.н.
(Дори този текст трябва да е най-отдолу, но не е

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 April 2009 - 10:27 PM
Външните дворчета към клетките вече са готови. Глътка въздух за затворниците.
Външните кучета доста са се увеличили - вече са 33. И новите кучета са душички - скачат, радват се и търсят местото си в групата. Прекрасни за осиновяване. Снимка 3, 4 и 5 са оттам. Черно-бялата кукла от петата снимка има още две точно същите сестрички, на 7 месеца са, дребнички и гальовни. Има още такива дребосъци.
Снимка 1 и 2 са от вътрешните клетки. В една от тях имаше 14 малки, на по 2 месеца, кафевички. Казаха, че са прибрани по сигнал от двора на училище. Няма да ги кастрират, чакат осиновители. Сърце не ми даде да ги снимам, защото знам, че ще измрат като мухи.
На последната снимка е едно трикрако куче и зад него друго, прилича на риджбек. Домашни, гальовни, тъжни. Стопанинът - 45-годишен мъж от Люлин, умира внезапно. Роднините веднага се обадили на Екоравновесие да приберат кучетата. Когато са отишли в апартамента, петимата наследници били там, за да уреждат делбата - на кого какво. А кучетата - аут. Мили хора, да им преседне дано.
На всичкото отгоре от няколко дни са с един гледач, другият ползва отпуск. Така че, сещате се в какъв вид бяха клетките и помещенията.
Публикувано: 13 April 2009 - 12:29 AM
Публикувано: 13 April 2009 - 07:24 PM
Nickey благодаря ти от името на кучовците,че не ги пропускаш никога!Тези "трошички",за тях са всичко
Публикувано: 13 April 2009 - 08:06 PM
кикита, в Apr 13 2009, 05:24 PM, написа:
Nickey благодаря ти от името на кучовците,че не ги пропускаш никога!Тези "трошички",за тях са всичко
По закон, щом са в дворове на училища, детски и болнични заведения, прибират ги. Аксиния ми се обади вчера - ходят си на проверки, дискутират, натискат ги, това е начина. Сега нали има и двама медиатори вече, да видим докога. Но докато има идиоти, които не си кастрират кучетата, така ще е. Тъпанарите си мислят, че като подхвърлят малките там, където има деца, някой ще се погрижи за тях. Познавам една кукувица от Бояна, която ми каза, че години наред оставяла бебетата на гробището в Бояна. И си вярваше, че точно там хората ставали милозливи и ги взимали. А имаше 5 женски и 4 мъжки кучета в двора. Кастрирах ги и се върши, но смятай колко животинки са се затрили. И това по времето, когато ги убиваха с тояги.
И аз благодаря на Nickey, половинката и на всички останали, които помагат за паричките. Храната на кучовците ще бъде повече и по-качествена, нека да ги поглезим, тези нещастници го заслужават. Моите у дома например ядат много по-евтина храна и не получават екстри - кренвирши и фенерчета. Но те и не заслужават повече - живеят си на топло, чисто и спокойно.
Публикувано: 15 April 2009 - 07:00 PM
nort2005, в Apr 13 2009, 06:06 PM, написа:
Днес говорих с Аксиния-нямат право да ги прибират-а, когато имат такъв сигнал са се разбрали да се обаждат на нея. В четвъртък уж са казали, че малки няма да взимат, а в петък и днес е пълно. Днес питахме за медиаторите, но казаха, че не са се мяркали, тези двамата били отскоро. Слагам и аз малко снимки на новите кучета и на някои от вътрешните клетки. Хора, разпространявайте снимки, обяви, каквото ви е по силите. Кучетата са страхотни, а някои от тях са там вече половин година. Идват нови, слаби и борещи се за храна. В клетката, където са 3те бели кученца има още 6 освен тях. Днес снимах и новите заграждения от двете страни, почти са готови. Всички кучовци искат внимание толкова много...хапнат малко и като се доближиш скачат от радост по мрежата...

От вътре:

Предполагам ,че този е единият от бившите домашни. Ужасно слаб е, но за да стане такъв великан явно е бил гледан добре преди. Търсеше внимание милия. Има черти на породисто куче и то много според мен, не съм сигурна какво обаче.

Ето и един полу-..

Публикувано: 15 April 2009 - 08:48 PM
irena_ig, в Mar 27 2009, 11:56 AM, написа:
Не знам защо,ама това не ми звучи много добре.
Кой ще се грижи за нея там?
И все пак и пожелавам късмет на хубавицата.
От летището са прибрани кучетата. Имало е 3 кучета на старото летище - терминал 1 и са ги прибрали по сигнал на един от шефовете, който твърди,че на такива места не може да има кучета.
Чудно ми е това назначеното за пазач на летището, къде е?
Публикувано: 16 April 2009 - 02:26 PM
SMitreva, в Apr 15 2009, 06:48 PM, написа:
irena_ig, в Mar 27 2009, 11:56 AM, написа:
Не знам защо,ама това не ми звучи много добре.
Кой ще се грижи за нея там?
И все пак и пожелавам късмет на хубавицата.
От летището са прибрани кучетата. Имало е 3 кучета на старото летище - терминал 1 и са ги прибрали по сигнал на един от шефовете, който твърди,че на такива места не може да има кучета.
Чудно ми е това назначеното за пазач на летището, къде е?
Ходих тази събота до летището, но куче не видях. На терминал 1 обаче имаше в един от ъглите малко в страни на паркинга, купичка за вода. Може и да го прибират вечер, ако наистина е там.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

Вход

Горе
Цитиране +