Nort2005-2, в 15 March 2016 - 09:25 AM, написа:
Разбира се, че съм изпуснала една нула.
През седмицата нямам никакво време - три дни за хранене, за което само пътуването ми е два часа, срещи и тел. разговори с разни служебни и други лица, все по кучешка линия, дом, семейство, моите кучета плюс още две сеславчета у нас, лудницата е пълна. Всичко това, обещавам, го пиша за последен път, за да не ставам досадна, но то е, за да не си помислите, че съм ги зарязала бедните душици. Докато има осигурена храна, ще правя всичко възможно тя да стига до тях. Между другото, някой дето стовари едни гранули в Сеславци, още стоят там непокътнати. Уж обещали да ходи човек да ги сипва на кучетата, но вече три седмици май оттогава никой не се е явявал.
Сега да ви се оплача. Нали се очаква в Сеславци да започне дългоочаквания ремонт. Затова постепенно са започнали да препращат кучета в Богров, за да освободят сградата. По време на ремонта в Сеславци ще останат около 50-60 кучета. В момента са 90, а преди тези преустройства винаги са били 200-220. Та сега, след като нахраним в Сеславци /Соня Митрева

Сега ви пускам снимките, първо от сряда тази седмица, в Сеславци: