Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 31 May 2009 - 06:33 PM
Публикувано: 01 June 2009 - 08:34 AM
Обръщам се към вас с молба, да помислим как бихме могли да ги накараме да си вършат работата, за която им се плаща, по възможност без да има изкупителни жертви от страна на мунчовците.
Публикувано: 01 June 2009 - 09:07 AM
Нямам идея какво може да се направи в такъв случай, но ми е много гадно. Чета старите теми от 2005-2007, как всички тук чакаха закона. И пак нищо не може да се направи, защото в НВМС всички са "свои хора".
Публикувано: 01 June 2009 - 10:51 AM
В петък, ако има желаещ, мъж, можем да отидем първо да купим маркуча, и да действаме. С кола съм, но сама с тази хамалогия не мога да се справя. В нашия двор маркуча е 25м и когато трябва да го прибирам, си е голям зор - тежи.
Публикувано: 01 June 2009 - 11:09 AM
blueocean, наистина ли мислиш, че биха откраднали.......маркуч?!
nort2005, не съм мъж, ама ако е след работно време мога да помогна :)
Публикувано: 01 June 2009 - 11:23 AM
rodegunda, в Jun 1 2009, 09:54 AM, написа:
Има такива макари, разбира се, но и те трябва да се тътрят при изваждането и прибирането. След като човек е пътувал един час до изолатора, хранил е два часа в жегата, след това с макара или без, става много за сам човек. Поне за мен. Бих могла да ходя в събота вместо в петъците през лятото, ако има кой да помага - ще ме пуснат предполагам, защото досега не съм изпускала кучета - те от това най-много се страхуват, нали няма да има никой от ловците през уикенда.
А за краденето - биха го откраднали и още как, все ще се намери някой и това да сътвори. Ще трябва да назначим сигурно и пазач на маркуча, някой, който да отговаря за него. Но наистина без прословутия маркуч не ги виждам кучетата как ще изкарат лятото.
Публикувано: 01 June 2009 - 11:25 AM
тази макара побира 50м градински маркуч и е 28лв стига да я има в наличност и да е актуална цената де

тази е 36лв

това са цените само за макарата
а това пише, че е комплект , но няма цена

а тази е 57.50 за 60м маркуч

обаче не се знае колко са здрави
Но за сам човек определено си е хамалогия и време
Публикувано: 01 June 2009 - 02:56 PM
Гатофила, в Jun 1 2009, 12:27 PM, написа:
Зависи от човека. И колко килограма (80) е разнесъл преди това насам-натам. И на колко години е, какъв пол и колко му е хемоглобина.

Публикувано: 02 June 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 02 June 2009 - 09:26 PM
Приготвила съм храна (20-кг. гранули) за кучовците там. Не ми остава време да го съобщя, с молба някой да дойде да я вземе. Сега малко късно се включвам, но утре ми е свободен деня. Ако има някой с кола, който ще ходи до Сеславци, ще помоля да мине през нас за храната и ако не е проблем да го придружа до приюта, за да помогна в хранене и носене на кофи с вода, и да видя ротвайлера.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 June 2009 - 10:34 PM
dmm, в Jun 2 2009, 08:26 PM, написа:
Приготвила съм храна (20-кг. гранули) за кучовците там. Не ми остава време да го съобщя, с молба някой да дойде да я вземе. Сега малко късно се включвам, но утре ми е свободен деня. Ако има някой с кола, който ще ходи до Сеславци, ще помоля да мине през нас за храната и ако не е проблем да го придружа до приюта, за да помогна в хранене и носене на кофи с вода, и да видя ротвайлера.
Утре аз и Кикита сме в Сеславци, но ходим с градския, а така храната трудно ще я завлечем до там. Ако имаш желание така или иначе да дойдеш да видиш ротвайлера си добре дошла

Публикувано: 03 June 2009 - 03:47 PM
Този красавец или красавица от втората снимка иаглежда доскоро е бил домашен, поне като се има впредвид козината.
На последната снимка съм щракнала един много чаровен господин, който жално плаче като мина покрай него, търсейки малко любов. Много е мил!
Публикувано: 03 June 2009 - 04:12 PM