Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 01 June 2009 - 02:56 PM
Гатофила, в Jun 1 2009, 12:27 PM, написа:
Зависи от човека. И колко килограма (80) е разнесъл преди това насам-натам. И на колко години е, какъв пол и колко му е хемоглобина.
Публикувано: 02 June 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 02 June 2009 - 09:26 PM
Приготвила съм храна (20-кг. гранули) за кучовците там. Не ми остава време да го съобщя, с молба някой да дойде да я вземе. Сега малко късно се включвам, но утре ми е свободен деня. Ако има някой с кола, който ще ходи до Сеславци, ще помоля да мине през нас за храната и ако не е проблем да го придружа до приюта, за да помогна в хранене и носене на кофи с вода, и да видя ротвайлера.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 June 2009 - 10:34 PM
dmm, в Jun 2 2009, 08:26 PM, написа:
Приготвила съм храна (20-кг. гранули) за кучовците там. Не ми остава време да го съобщя, с молба някой да дойде да я вземе. Сега малко късно се включвам, но утре ми е свободен деня. Ако има някой с кола, който ще ходи до Сеславци, ще помоля да мине през нас за храната и ако не е проблем да го придружа до приюта, за да помогна в хранене и носене на кофи с вода, и да видя ротвайлера.
Утре аз и Кикита сме в Сеславци, но ходим с градския, а така храната трудно ще я завлечем до там. Ако имаш желание така или иначе да дойдеш да видиш ротвайлера си добре дошла
Публикувано: 03 June 2009 - 03:47 PM
Този красавец или красавица от втората снимка иаглежда доскоро е бил домашен, поне като се има впредвид козината.
На последната снимка съм щракнала един много чаровен господин, който жално плаче като мина покрай него, търсейки малко любов. Много е мил!
Публикувано: 03 June 2009 - 04:12 PM
Публикувано: 03 June 2009 - 05:56 PM
1вите 3 снимки са негови, на последните 2 е една доскорошна мама, както се вижда, която определено е смеска с питбул според мен
п.п. на снимката с кучето с дупката на главата се вижда една малка бяла болонка. Много е сладка и също търси дом.
Публикувано: 04 June 2009 - 12:20 AM
кикита, в Jun 3 2009, 04:29 PM, написа:
Тоя агресивния дали е той със сигурност или е тя...
понеже наскоро попаднах на :
"Става дума за женско куче, май е някаква кръстоска - каракачанка и още нещо си. Голямо, хубаво животно, обаче явно е било малтретирано като по-малко и сега реагира много агресивно в стресови ситуации. Има ли шанс гадината?"
Собствниците на горното искаха да се отърват от него, понеже ги хапело.
Много ми наподобява :(
Публикувано: 04 June 2009 - 12:34 AM
Аз слагам снимки на последната болонка-черна, с опадала козина по краката. Днес е докарана. Като бях до нея й говорих, но не реагираше, може и глуха да е, не знам.
И да не забравя да се похваля-днес имахме помощник - dmm, за което много се радваме и сме й благодарни. Бързо влезе в час с обстановката и много ни помогна.

Вход

Горе
Цитиране +