Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 21 August 2009 - 11:10 PM
На белия рошко вече му расте козинка по оголените участъци, фронтлайнът свърши работа.
От демодекозните бебета засега само едно оцеля, те са без ваксини.
Трудно е, много са животните. Стоят дълго там, всичко може да им се случи - болест, умъртвяване отнякой свиреп съквартирант, осиновяване от идиоти. Между другото, един читав търсач на куче не съм виждала там - или разни фирми търсят за пазачи, или от близките села - то е ясно, че ще са вързани в задния двор, без обезпаразитяване и ваксини, на хляб и помия.
Дано пусти холандци продължат да взимат кучета. Вече имаме бус на разположение, ще можем да измъкваме всички подходящи за това. Няма добри, социализирани душички да дремят с месеци в мръсотията.
Анук, много са хубави снимките. Ние, които ходим редовно, сме гола вода по тая част.
Много благодаря на майната, mil, klavdii, yorko, vanian, simeonov82, Nickey, lizka, Hela и SMitreva за дарената храна или средства за закупуването на такава. С вашата помощ много от нещастниците ще могат да дочакат истински дом.
Публикувано: 22 August 2009 - 01:12 PM
Още веднъж благодаря на всички, които не считата каузата "Сеславци" за безнадеждна и помагат, когато имат възможност. Доста кучета измъкнахме оттам, продължаваме да се борим за всяко едно от тях. Никое животинче не бива да бъде с етикет "обречено".
Пък може да имаме и нови шампиони, знае ли човек
Публикувано: 22 August 2009 - 08:45 PM
Поздравявам те за добрите намерения.
Публикувано: 26 August 2009 - 05:11 PM
Публикувано: 26 August 2009 - 05:18 PM
Основанието за плащане е така, не за да подпомогнем мил
Публикувано: 26 August 2009 - 06:06 PM
Публикувано: 26 August 2009 - 06:28 PM
Публикувано: 27 August 2009 - 01:46 PM
Това са ловните кученца.
Публикувано: 27 August 2009 - 01:58 PM
Чисто бялото (с демодекозата) още е живо (пу-пу)и е най-игривото и социално същественце там.
Вътре имаше 10-12 кърмачета оставени да умрат на цимента 2 дни са били без майка.Намерих две женски с кърма (едната вероятно с мастит) и ги сложихме при бебетата-веднага се забиха за тази с мастита и я засмукаха като пиявици,а тя като че казваше "Ох,олекна ми" Другата поръмжа малко и я зацокаха и нея.
Питбула е агресивен към хора,към кучета-не.По добре е според мен да го приспят,от колкото да го държат там да се мъчи и пак да умре.И целия е в стари рани,какво ли е преживял горкия...
Двата ротвайлера ,които оживяха са били осиновени.
Публикувано: 27 August 2009 - 02:55 PM
Кики, има едно куче от поста на Anuk със снимките, което беше там още докато ходих. Това ли е питбулът, за който говориш? Ако е така-той е там от наистина много време, отделно като сме ходили с теб никога не е проявявал агресия, помня, че в началото на хапваше дори и стоеше само на скарата, защото се пързаляше на пода, но после идваше при нас за внимание. Сигурна съм, че е едно и също куче, снимката ми е от 13ти май, а след това юни месец не съм го виждала там (щях да го забележа за 1 месец, където и да е бил преместен)...не знам какво е станало. Да не е бил пуснат и после пак прибран по сигнал...Слагам една снимка от преди и тази на Anuk:

Вход

Горе
Цитиране +