Ще има и окончателен БГ вариант надявам се, за да го разпратим и тук
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 27 August 2009 - 03:45 PM
Ще има и окончателен БГ вариант надявам се, за да го разпратим и тук
Публикувано: 27 August 2009 - 03:53 PM
Другия пит бил нахапал бабка.Имаше го някъде из последните снимки,мисля че Анук го беше пуснала.Целия е в стари рани и лае ръмжи и се хвърля от клетката,не бих влязла по никакъв повод при него.Иначе има една душичка в неговата клетка,не я хапе,само я стресира.
Илит,
добре заварила :)
ПП.
Ето този е новия.
Прикачени снимки
Публикувано: 27 August 2009 - 05:10 PM
После ще стискаме палци:)
П.П. Някой има ли снимки на починали кучета? Че аз и не знам кои са си отишли...
П.П.П. Така и така ще е многоезичен, да вземем и на немски да го плякнем? Някой може ли да го разпространи в немски/австрийски сайтове?
Публикувано: 27 August 2009 - 05:17 PM
Кафевият питбул, който за втори път беше попаднал в изолатора, е осиновен. Двама мъже са го взели, дано не са поредните идиоти.
Ротвайлерът, който е при него, заедно с другия ротвайлер, онзи ден са били осиновени от Ангелина - тя взе преди няколко месеца и хапльото от Кътина. Поне тези двете са добрички. След няколко дни Ангелина обеща да пусне снимки.
Публикувано: 27 August 2009 - 07:09 PM
Благодаря много на Simeonov82 и SMitreva, които дариха по 80лв. и 50кг гранули.
Публикувано: 27 August 2009 - 10:19 PM
Незнам дали правилно съм те разбрала, че искаш снимки на кучета, починали в Сеславци...ако е така, аз имам снимка на едно кучле, което явно беше умряло предишния ден, беше се подуло вече, а там така и не са разбрали...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 28 August 2009 - 07:51 AM
П.П. В подфорума на ротовете се появи потребител, който твърди, че ротката със синята каишка е негова. Gutzi мисля също видя това, надявам се да се разберат.
Публикувано: 28 August 2009 - 08:49 AM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 28 August 2009 - 11:15 AM
Публикувано: 28 August 2009 - 03:00 PM
За днес новините са, че има оставена от стопаните жълта питка, защото била много възрастна - 13-годишна. Кучето си е в кондиция, изглежда нормално, върти се и се чуди какво става. Има и жълт кокер, млад, с лошо зарастнало старо счупване на крачето. Много бебета. И много мили животинки, прибрани по сигнал за агресивни.
Откакто назначиха нов гледач по заместване на Гошко, поне има кой да чисти и да сипва вода. Нямаше животни без вода, ние я сменихме с прясна.
Ваксинирахме няколко, обезпаразитихме няколко. Един от кандидат-пътниците беше доста нахапан и от светло-сив беше станал жълто-кафяв, сещате се от какво - някой побойник беше поизбърсал пода с него. Докторката го взе, за да полекува раните, че иначе в тая жега мухите ще го довършат.
Благодаря на klavdii за гранулите, д-р Станкова ги донесе днес.

Вход

Горе
Цитиране +