Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 03 September 2009 - 07:54 PM
Публикувано: 03 September 2009 - 08:01 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 09:09 PM
ужас !пълно е с домашни кучета! някои хора не мислят грам с главата си!сякаш бездомните кучета са малко ,ами и домашните любимци си захвърлят там
никое същество не заслужава подобен живот! в затворите е по-добре,а там затворниците обикновено са извършили нещо лошо ,докато тези тук лежат без да знаят защо и до кога в 10 пъти по-мизерни килии от тези на престъпниците!
иначе клипчето е много добро
Публикувано: 08 September 2009 - 01:05 PM
някой има ли информация дали все още Кавказката овчарка ( на мен на такава ми прилича ) е в изолатора или някой я е взел ? Ако може някой да провери и да каже в форума , за да можем да дойдем с баща ми да я вземем :)
Благодаря.
А не можеш ли просто да се обадиш по телефона????

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 08 September 2009 - 01:16 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 09 September 2009 - 02:53 PM

Публикувано: 09 September 2009 - 03:38 PM
намерих по-чсна снимка на тези
незнам дали са още там
Публикувано: 10 September 2009 - 01:39 PM
По телефона - вчера си били още в упойка, се на млади, не са стари. Единият имал много едри или подути лапи. Толкова имам - нищо повече! Има телефони - обадете се там да попитате - но хората които са там не са кинолози и не могат да Ви дадат много точна информация - най-добре - на място!

Публикувано: 10 September 2009 - 07:11 PM
Публикувано: 14 September 2009 - 12:03 PM
Там е от 2 седмици.
Според мен имаше една порода, май Папилон се казва, но не съм сигурна...

Вход

Горе
Цитиране +