Продължавам с новите германчета, хората изпращат снимки на Соня

:
1. Армани - помните го непослушкото, то не е виновно милото, кой знае какво му е минало през главицата. Нищо не ставаше от него - щракащ със зъбите нервак, но Соня

се заинати, изпрати го в училището на Галя, след това му осигури подходящия приемен дом, и се получи - Армани вече е примерен домашен любимец, стопаните си го обичат, и нашето момченце се наслаждава на домашния уют. Та, ето го "безнадеждния случай". Пояснявам - това другото нещо на диванчето не е възглавница, а кучешката приятелка на Армани

:
2. Ейнджъл - нейната история за мен наистина е чудо. Тук, в София, набедена за супер агресивна, едва ли не за човекоядец, тя престоя доста време в Сеславци. Безумно страхлива, явно никога недокосвана от хора, тя прекарваше времето си "скрита" между две къщички, решила, че там ще е недосегаема. Много пъти съм се опитвала да завържа приятелство с нея, носила съм ѝ лакомства - не се получаваше, тя не допускаше никого до себе си. Ваксините ги направихме с примка на шията, очичките ѝ щяха да изскочат от страх.
Но чарът на Ейнджъл и безрадостната ѝ съдба трогнаха едно семейство. Хора, които винаги са имали "трудни" кучета. Последва проучване, препоръки за кандидат-стопаните от приятелски организации, и страхливката отпътува към новия си живот. Новините за нея бяха добри от самото начало - бързо се е адаптирала към живота в дом, залепила се е за другото куче на стопаните и копира от него всичко. Трудно ми беше да си го представя, затова се зарадвах много на снимките:

- а така прекарваше времето си в Сеславци...
3. Кърли - прибрана по сигнал с двете си дъщери. Първо бяха осиновени те, после замина и тя, преди няма и месец. Още не е осиновена куклата, но с тази сладка муцунка няма да чака дълго, а и отзивите за нея са добри - социална и неконфликтна:
4.Сега ще видите малката /на 7-8месеца/ Тао с осиновителката си. Сладуранката нямаше да има много шансове за оцеляване след кастрацията тук, но беше бързо харесана и замина. Малката кукла е много гальовна и чаровна:

- Тао вече не е сама.
5. И двете дребосъчета, които имат вече кандидат-стопани:
- Сола -
и Нико -
6. Робин. Историята с него е интересна - харесан е по снимка, защото си приличат като две капки вода с наскоро починало куче на кандидат-осиновителите. Покрай Робин харесаха още едно българче - Сара, така домашните им любимци стават три и ще има много игри и веселби. Ето го Робин в новия си дом:

- и другото българче - Сара, близка приятелка на Робин.
7. А Джейми тича ли, тича... Тук беше на път да откачи в клетката, чудеше се каква магария да измисли.
Следва продължение...