Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 October 2009 - 01:34 PM
Публикувано: 07 October 2009 - 02:13 PM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 07 October 2009 - 04:24 PM

Този е едър, с едно синьо око и много, ама много добър и красив.
Брадатката също е мило същество.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2009 - 09:44 PM
Имам няколко въпроса,но не искам да спамя в темата,към кои мога да се обърна на лични?
Публикувано: 10 October 2009 - 01:35 PM
Форумът има вграден кирилизатор, ползвайте него.
мод

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 12 October 2009 - 06:14 PM
Та днес беше хубав ден за сеславските кучета. За пръв път хапнаха от холандската помощ за тях - висококачествени гранули, Роял канин и подобни. Имаше и бебешки гранулки, и лакомства - солетки и бисквитки.
Сега по-подробно. От 2-3 седмици има заповед, която гласи, че ако искаме, можем да храним заедно с техния гледач, т.е. да ни докажат, че и те дават някаква храна на кучетата. Но за да стане това, ние трябва да сме в Сеславци най-късно в 9.15ч. При това положение д-р Станкова отпада автоматично, ащото идва от много далече, на Кикита също й е трудно, защото е без кола. През 4 дни от седмицата няма наш човек там. Аз засега се справям, не съм закъснявала. Така че, в крайна сметка, много шум за нищо - един, най-много два дни в седмицата виждаме, че наистина Екоравновесие сипва храна - по 300г на куче, храната е по 1лв./кг. Бебетата например не го близват този боклук въобще.
Днес разбъркахме 50кг висококачествени гранули с 50кг от полагащите им се. Голяма радост беше, за десерт - солетки и бисквитки.
На бебетата им дадохме само от холандските подаръци - хубави бебешки гранулки, Роял канин и от сорта. Там в момента има над 30 бебета до 3-4-месечна възраст. Сипахме им 15кг "джуниър", много хубаво се нахраниха, ще имат и за утре.
Много, много благодаря на холандските дарители. Вижда се с колко любов и загриженост е приготвено всичко. А и вече става студено, ще ги засилим кучанките.Ще ни стигне за три седмици, заедно с гранулите на Екото в понеделниците и Кикита каквото може да измъкне в сряда.
Искам и друго да споделя с вас. Който е ходил в изолатора, знае колко е влажно, мрачно и усойно вътре в сградата. Всяка сутрин мият пода с маркуч. Кучетата се мокрят, така или иначе. И сега, като започнат студовете, бебетата са обречени. То и кастрираните как се справят не знам, но все пак, ако са по-големи, имат шансове.
Тази сутрин ваксинирах няколко 3-месечни кученца, от тях направо течеше студена вода! До ден-два трябва да ги изкарам оттам, иначе бронхопневмонията им е в кърпа вързана.
Нямах време за снимки, в сряда ще отида пак - тогава.
Публикувано: 14 October 2009 - 08:28 PM
Публикувано: 14 October 2009 - 09:19 PM
Позволявам си да сложа няколко от снимките на Anuk.
Публикувано: 16 October 2009 - 02:15 PM
Това куче
според вас същото ли е като това???

Ако да... двете снимки са на кварталния ни Мечо, когото наскоро не съм виждала!
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Публикувано: 16 October 2009 - 02:49 PM
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!