Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 03 December 2009 - 02:20 PM
а вие им давате този шанс...

Къщичките са им супер,кучанките се бяха настанили удобно и на завед зад ламарините.
Хапнаха 80кг.гранули и нищо не остана.Много кучета са,имаше и бой както винаги.
Имаше едно клето създание във външните клетки...беше се свило в ъгъла,а всички го ръфаха от всякъде.
Веднага влязах и ги понатупах,преместих го в едно от външните дворчета с други кучета.
Кървеше,но нямаше кой знае колко дълбоки рани.Имаше късмет,че бях там тогава.
Има едно доста едро куче в последната карантинна клетка,което мисля,че атрофира.
То е с друго едро и няма никакво движение.Задните му крака са постоянно в седнала поза,
в смисъл че като се опита да се изправи краката му са превити,това се случва като стоят едри
кучета толкова време без движение.
Има питбул или поне подобно,с рязани уши.Било е домашно,мъжко е и не е агресивно.
След малко ще сложа снимка.Само ме следеше с поглед,с едни такива очи-молещи,
както повечето все още не загубили надежда.
Вътре беше тъмно и мокро,както винаги и се чуваше бебешки плач,толкова жално,че...ужас!
Като се приближа към бебетата и всичко живо скача по вратата и плаче "Вземи ме,вземи ме".
Като вляза в клетките и всички скачат по мен и бебетата и майките.Майката с малкото бебета(3бр.)
е дребосък,идеална е за апартаментско куче,напълно е социална.Снимките не станаха понеже
беше пълна тъмница,то и на живо нищо не се виждаше,камоли на снимка.Другата майчица и тя е
много добричка,а бебетата всичките са-няма такива разкошотии,а ще загинат там.
Едното вече си е отишло.По миналия път пък едно ми издъхна в ръцете,беше паднало под
скарата и умираше там,затиснато,мокро и в мърсотия.Едва го извадих-трябваше да махна цялата
скара(сигурно 30кг.),за да стигна до него и поне да умре в постлано легенче.Ако не го бях видяла
щеше да си изгние там.
След малко ще кача снимките от вчера.
ПП.Имаше пак много "агресивни" ,които странно как не ме изядоха...
Публикувано: 03 December 2009 - 05:23 PM
На първата снимка е дребната мама,доколкото се вижда.
На втората и третата е питбулоподобния куч.
На четвъртата е кучето от карантината-такава му е стойката като се изправи :(
После са външните кучльовци,настанили се в къщичките,които вие с общи усилия им осигурихте.В къщичката на "ПОСЛЕ" се е настанил най-стария затворник-Кривчо,той е там от времето на Дългунчо.
Публикувано: 03 December 2009 - 05:36 PM

Боже, ма те и играчки си имат. Много са сладички така трите, много.
И заедно, разбира се, иначе е скучно!
И jani4ka, моля те, говори им на холандски, за да са съвсем подготвени децата за новите си домове!
О, и да се похваля, холандските гранулки пристигнаха!
И друго да се похваля, Кикита каза, че моите пациенти днес са нямали изтечения от носленцата (сополи демек). Значи съм на прав път, продължаваме със същите лекарства!
Публикувано: 03 December 2009 - 07:53 PM

Публикувано: 03 December 2009 - 07:57 PM
Публикувано: 03 December 2009 - 11:16 PM
Моля ти се, дай линк към твоя клип с песента 'Дано', искам да го пратя на един от съавторите, причастен впрочем и към къщичките.
Прегледах сета за Сеславци, намерих една къщичка с Приятел на Робо, имам и една на После, тях ще пратя на дарителите.
Ако някой път снимаш и останалите 2 с Приятеля на Робо и другата на После, ще бъде добре, но предвид на огромната ти заетост с реални неща, в които, за мое съжаление, не мога да помогна, ще почакам някой подходящ момент.
Предварително благодарско.
Публикувано: 04 December 2009 - 10:08 AM

Боже, ма те и играчки си имат. Много са сладички така трите, много.
И заедно, разбира се, иначе е скучно!
И jani4ka, моля те, говори им на холандски, за да са съвсем подготвени децата за новите си домове!
Точно това правя, даже и Деси я уча да им говори на холандски

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 December 2009 - 10:11 AM

Вече даже и разбират като ги водя да ги разхождам и им казвам хайде ела примерно. Направо да не повярваш. Малкия страхливко и той вече се поотпуска

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 December 2009 - 02:30 PM

Поклон пред хората,които помогат на тези невинни душици!
Публикувано: 04 December 2009 - 03:20 PM

Ще можем да си ги виждаме.....
Комплект

Публикувано: 04 December 2009 - 04:46 PM
Моля ти се, дай линк към твоя клип с песента 'Дано', искам да го пратя на един от съавторите, причастен впрочем и към къщичките.
Прегледах сета за Сеславци, намерих една къщичка с Приятел на Робо, имам и една на После, тях ще пратя на дарителите.
Ако някой път снимаш и останалите 2 с Приятеля на Робо и другата на После, ще бъде добре, но предвид на огромната ти заетост с реални неща, в които, за мое съжаление, не мога да помогна, ще почакам някой подходящ момент.
Предварително благодарско.
http://www.youtube.c...h?v=zCyijjBAuP8 - Лоти и неро
http://www.youtube.c...h?v=G0JV1CU2aBw - Лоти
дано не се разсърдят , че съм ползвала песента
Когато имам възможност, ако не ги е снимал до тогава друг юе снимам всички къщички.
ansfМрежата не е купена още, за утре няма ходене до там,
ако има нещо ще пишем, трябва спешно и покрив за тези 2-3 клетки :(