Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 December 2009 - 08:24 PM
Хамалогията покрай тях така или иначе е много, но щом ги обичаш, не тежи. Нацелувай ги и от мен щастливците, нека късметът е с тях през целия им живот.
Утре едно от по-големшките, черничките, които ти много хареса, отива в приемен дом. А кажи ми, кое от двете да избера, ще се чувствам много виновна пред другото.
Между другото, на жълтата мамичка от снимките на Анук, всичките 10 бебета са умрели. Така е, знаем вече - няма бебе, преживяло повече от една седмица във вътрешните клетки. В тази връзка пак да кажа - хора, кастрирайте си женските кучета около блока, офиса и службата, агитирайте съседите си да направят същото с дворните си и апартаментски животни. Иначе край няма да имат тези трагедии.
Публикувано: 08 December 2009 - 06:48 AM
Публикувано: 08 December 2009 - 02:05 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 08 December 2009 - 06:02 PM
Публикувано: 09 December 2009 - 09:55 AM
Сигурно е така. Вчера ми беше гузно и изчезнах бързо-бързо. Дано и то не стои дълго там.
Вчера нямах време да пиша - Anuk, Mamiha и mrtn са сложили допълнителна ситна мрежичка на бебешкото отделение. Вече можем да сме спокойни, че оттам бебе не може да избяга.
Сега там има десетина бебока. Дано имат късмет.
Публикувано: 09 December 2009 - 02:18 PM

Та така - детето е много добро и вече криво-ляво ходи на повод. Вчера останах истимски изумена как малките копират - изпишка се където моето куче пишка, а на др. полянка си свърши и др. неща точно до нейните, научи се да влиза през врати (дори не съм си и представяла, че е толкова страшно), научи се да се качва и слиза по стълби (това също беше много страшно). А моето куче продължава да гледа обидено как любимият му кокал и другите му играчки си сменят одеалцето, как натрапника си позволява неща, които на нея са й забранени (не зная защо той си мисли че на него ще са му разрешени) и той колкото и да я закача, тя упорито го избягва. Но понеже това така или иначе няма да е проблем - дано динствения проблем и той да се реши - кашлицата и сополките на малката да минат, че все още много се притеснявам да не зарази моето куче. Пък и така и тя и аз (а вероятно и съседите) ще можем да спим през нощта, но ще видим какво ще стане до контролния преглед.
Та така е животът при нас. Скоро и снимки ще има.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 09 December 2009 - 02:33 PM

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 09 December 2009 - 09:57 PM
jani4ka
Моля предтсавте се и пишете за сапсените от вас души
в темата Stani priemen stopanin
нека я подържаме за да се вижда по
компактно, че има хора откликнали на тази инициатива

Публикувано: 10 December 2009 - 12:20 PM
та бебешкото загражднеие е готово, но без покрив :(
иначе все същото кучове, кучове, кучове
и тъжни очи
лапи драскаши по мрежата с желание да се имъкнат
муцуни провиращи се през решетките с желание да ги погалиш
очи молещи за помощ
глави забодени в земята в очакване на ласото
Публикувано: 10 December 2009 - 12:34 PM
първо е това за което Кики беше писала - обездвиженото
Момиче е- и не си мислете, че иска да седне това е позата в която е непрекъснато не може да си изправи задницата

Тази и тя е момиче бяха в една клетка

и тази мецанка беше в карантината
тя даже ходи на повод

Двете рижаво кафяви са доста едри кучета
а сивата и тя е била едра, но както се вижда бавно се топи
Публикувано: 10 December 2009 - 06:12 PM