Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 06 May 2010 - 12:03 AM
Ето снимки на немската овчарка за което се говори в горния пост. Клетката изглежда светла, но това е заради светкавицата на фотоапатата. В действителност е сумрачно. А на една душица явно и е писнало да стои на мокро и се катери нагоре и си стоеше така, някакси закрепена, в желание да е по-близо до слънцето, може би... А от дворните клетки снимах едно "гонче" което не спираше да търси човешко внимание.
Публикувано: 12 May 2010 - 06:26 PM
Публикувано: 12 May 2010 - 08:26 PM
...
А вчера са докарали кучета от Кремиковци. Днес ги кастрираха и утре следобед ще ги връщат по местата им. Но едното кученце беше като Нандо - черното пуделче - същата снимка с неговото голямо киче можеше да използвам... Помолих да го пострижа и така да го върнат. И се появи една слабичка Нандовичка... със стърчащи кокалчета и ребърца... предполагам че сега след като Нандо е наддал малко, са еднакви. Цял ден я стригах - милиметър по милиметър. Миличката - лежеше под въздеиствието на упойката, но като и говоря - върти опашче. По едно време - тръгна нанякъде. Аз не я спрях - и тя отиде до една решетка за канализация, изпишка се и се върна при мен... Много е дружелюбна и любвеобилна! Ако някой иска да дари с обич едно добро момиче - тя е там до утре следобед. След което ще бъде пусната из Кремиковците улици. Доктора каза че е младо куче. Сега е с лъвска прическа. Съжалявам, че си бях забравила фотоапарата... но - двойник е на Нандо! И по темперамент - преди кастрацията не спираше да се радва и да върти опашка. Само дето гласчето и не се чу изобщо. Ако някой иска да я спаси - обадете ми се! С радост ще ви заведа при нея! Тя има нужда от къпане, хубава храна и легълце! / тежи не-повече от 5-6 кг. среден размер /
Публикувано: 12 May 2010 - 08:39 PM

Публикувано: 12 May 2010 - 09:12 PM
ShiBumi_GirL, в 12 May 2010 - 08:44 PM, написа:

Според мен е от страх. Само като застанем до клетката му и той гледа да се навре някъде - да се скрие, ама няма къде. Завира си муцунката в ъгъла под железните греди. Никой не го е галил. На клетката му пише - агресивен. Доктора ми каза за него, че преди живеел в къща с двор, но ухапал бил детето на стопанина си и го довели поради тези причини в Сеславци. Изглежда изключително нещастен! Имам чувството че страда много. Тъгува за изгубеното... и ... вече е изгубил надежда. Големи проницателни очи и щръкнали уши.
Публикувано: 14 May 2010 - 11:35 AM
Като ми изпрати снимките от настаняването (понеже аз разбира се си забравих апарата) ще им направя отделна тема.

Публикувано: 14 May 2010 - 11:41 AM

Публикувано: 14 May 2010 - 01:59 PM
carrie, в 05 May 2010 - 11:08 PM, написа:
Ето снимки на немската овчарка за което се говори в горния пост. Клетката изглежда светла, но това е заради светкавицата на фотоапатата. В действителност е сумрачно. А на една душица явно и е писнало да стои на мокро и се катери нагоре и си стоеше така, някакси закрепена, в желание да е по-близо до слънцето, може би... А от дворните клетки снимах едно "гонче" което не спираше да търси човешко внимание.
ot snimkite izglejda 4e e moito ku4e tova, otkradnaha go ot Gorna bania, pazete go, idvam utre!
Публикувано: 14 May 2010 - 02:22 PM
Публикувано: 14 May 2010 - 02:34 PM
dimitarch, в 14 May 2010 - 02:04 PM, написа:
сори ама това не магазин, че някой да го пази ...
или веднага тръгнете към сеславци или чак в понеделник
съмнявам се , че утре ще намерите някого въпреки, че е работен ден
в първия пост на темата има телефони
Цитат
Публикувано: 14 May 2010 - 04:18 PM

Публикувано: 14 May 2010 - 10:47 PM
Така или иначе кучето само ще си каже дали стопанина му е там, или ще се обърне с гръб като го види...
Публикувано: 14 May 2010 - 10:49 PM

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!
Публикувано: 14 May 2010 - 10:59 PM
Anuk, в 14 May 2010 - 12:39 PM, написа:
в първия пост на темата има телефони
Днес се обадих в изолатора, утре ще работят нормално, ще могат и кучета да се взимат. До обяд, както обикновено.
Нана ще ми я дадат в понеделник.
Публикувано: 17 May 2010 - 01:18 PM
Кучетата не са били повече от 150, както всеки понеделник - зверски гладни. Малко бебета е имало в сравнение с друг път, знаем какво ги чака там.
Имаме снимки, ще пусна след малко. Немските овчарки са били две. За едната са дошли някакви хора да я вземат.
Взехме Нана, вече е у дома. Ще пиша повече в нейната си тема.