Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 05 September 2010 - 12:48 AM
parrot_66, в 05 September 2010 - 12:34 AM, написа:
карта за маршрута: щракни точно тук
ако решите можете да посетите и другия прищт в софия ето координати'
http://arsofia.com/bg/bogrov-bg
сигурен съм, че ще са Ви много благодарни
Публикувано: 05 September 2010 - 06:47 PM
Публикувано: 07 September 2010 - 11:45 AM
Искам да ви информирам,че искахме да помогнем на
парализираното кученце от Сеславци.Намериха се добри хора ,които искаха да го осиновят.Свързах се с Васко Коцев, да ни
съдействат заедно със Здравка Юрукова,те всяка събота са доброволци в Сеславци..В събота, пазачите в Сеславци не
са знаели нищо за него-от къде е прибрано.Днес в разговор с човек, от самият Кастрационен
център "Сеславци" в първия момент, той каза -готово, елате да го вземете, след 5 мин. обаче се оказва, че има стопани! Бяхме много разочаровани,защото искахме да го изкараме от там, и да направим всичко възможно, за да му помогнем. Да има дом и да да не е само и захвърлено там.Тръгнахме си......В главата ми се въртят хиляди въпроси: 1. Защо куче което има стопанин, е в Сеславци? Има ли право за отказ, или молба за лечение от този стопанин?
2. Ако това кученце има стопанин, защо е в самият Приют? Взето е от дом ли? О.П. Екоравновесие доколкото знам няма право да влизат в частна собственост? Освен по сигнал? Какъв сигнал са получили? За агресивно куче може би? Което е парализирано?
3. Как така първо никой не знае нищо, после се казва заповядайте вземете го, и накрая не идвайте КУЧЕТО има стопанин, който ще си го прибере след 2 дена? По каква причина кучето е в Сеславци?Някой може ли да ми каже -какво да направим?
Публикувано: 07 September 2010 - 01:08 PM
кикита, в 07 September 2010 - 11:56 AM, написа:
В 13.30 ч имат среща ...замислят нещо, и няма да оставят нещата така...Не искам да излезна права ,че някой умишленно съботира осиновяването ,и реши да попречи на това-защото, за това знаеха само няколко човека.....мисля, че в момента не се мисли за самото кученце,да му се помогне...а за това, че Моника беше човека, който трябваше да съдейства за осиновяването ,защото е от София...затова именно попречиха...дано не съм права...но нищо скрито не остава...
Публикувано: 07 September 2010 - 01:26 PM
mil_, в 07 September 2010 - 12:26 PM, написа:
Не...никого тук не обвинявам...с вас го споделям и то с болка...защото за срещата знаеха само 3 човека....както казах-не мисля че това животно има стопани...но ще се разбере,защото група тръгна на там.Как е възможно ,да има стопани и да е в изолатора? Ума не ми го побира.Вчера всичко беше уредено....докато минути преди да тръгнат близките ми за Сеславци-им звънят по -телефона с отказ...описах го по -горе...
Публикувано: 07 September 2010 - 01:35 PM
Публикувано: 07 September 2010 - 01:40 PM
Не твърдя, че е това, но е възможно и се е случвало.
Друга възможност е кучето да е било обгрижвано някъде и да си го искат обратно.
Няма никакво значение кой иска да осинови животното.
Публикувано: 07 September 2010 - 01:47 PM
mil_, в 07 September 2010 - 12:45 PM, написа:
Не твърдя, че е това, но е възможно и се е случвало.
Друга възможност е кучето да е било обгрижвано някъде и да си го искат обратно.
Няма никакво значение кой иска да осинови животното.
Дано си прав .Не искам да съм черногледа...Ще изчакаме и ще видим.Нали има период за престой там...а и можеха да обеснят какво и защо?
Публикувано: 07 September 2010 - 08:03 PM
Имам нужда от вашата помощ!
Преди месец изчезна едно куче за което се грижех всекидневно от района на Карфур-София.
Бяха викали от Екоравновесие да го приберат,но то се скрило и не успяха.
След това обаче излезнах отпуска от 6ти Август до 21ви и когато се върах вече го нямаше.
Търсих го къде ли не повече от 2 седмици,но без резултат.Шефа на сигурноста отрече да са викали отново Екоравновесие,
но не може да му се има вяра.Чудя се дали не са го прибрали?
Ето снимки ако сте виждали такова куче в приюта ,за да дойда да си го прибера и погрижа за него.
PS - нека снимките не ви заблюждават,кучето не е никак едро.
<

Публикувано: 09 September 2010 - 12:47 PM