Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 26 September 2010 - 07:02 AM
За храненето - прочети началото на темата и си направи изводите.
Работното време там е от 9.00 до 15.00ч. Кой ще докара куче след 17.00, след като екипите отдавна са си по къщите? Ако имаш предвид частно лице да закара куче, за да се отърве от него, мисля че не става, не може. Трябва да е в работно време.
Публикувано: 26 September 2010 - 08:47 AM
Пристига колите с ъс заловени кучета. Ловците ги свалят едно по едно и ги настаняват в клетките. До колата стои служителката, която оформя архива. Прави им снимки. Това е.
Повечето кучета вече са излезнали от упойка, но тези, които са заловени последни, може да са все още упоени.
Публикувано: 26 September 2010 - 08:55 AM
nort2005, в 26 September 2010 - 07:52 AM, написа:
Пристига колите с ъс заловени кучета. Ловците ги свалят едно по едно и ги настаняват в клетките. До колата стои служителката, която оформя архива. Прави им снимки. Това е.
Повечето кучета вече са излезнали от упойка, но тези, които са заловени последни, може да са все още упоени.
nort2005,
Благодаря за информацията.
Публикувано: 27 September 2010 - 01:16 PM
Публикувано: 27 September 2010 - 05:42 PM
Публикувано: 28 September 2010 - 03:11 PM
ANRIANA, в 23 September 2010 - 12:28 PM, написа:
прekaрaх мaлka cумa за бeбeтата
нe ce ceщaм кak ce пуcka лс , та зaтoва ти прaщaм мeйл
Благодаря на ANRIANA за дарението, но аз не мога да поема ангажимент за лечението на кучетата с кожния проблем, освен да им слагам някакво лекарство на място, веднъж седмично когато храня-това е единственото, което мога да направя аз, А доколкото разбрах бебетата вече ги няма, не знам дали е така, ще видя в четвъртък като ходя. Ако някой може да се заеме с лечението на кучетата, с организация или има някакви идеи за тях, да казва, аз не мога да го направя, нито да им бъда попечител.
Публикувано: 30 September 2010 - 11:44 PM

В момента в Сеславци има мъжки ротвайлер, леко плашлив, не агресивен, едър.

Докараха домашна кучица, блъсната от кола и с парализирана задница, иначе жизнена и стои седнала, но не може да се изправя. Идиотите "собственици" не можели да си позволят операцията и я натирили в изолатора малоумни, тъпи, прости !!!!!!!!!

Пет бебока без майка:

Едно красиво, ловно куче, което беше забило глава депресирано в скарата:

Военния НОК си е там, много добро и хубаво куче:

Полу-овчарките също са си там, напомням-2 броя женски сладурани, бивши домашни, добрички:

Мамчето с трите бебока, много е добричка:

Това момченце много ми хареса, вероятно е кръстоска с кокер:

Публикувано: 02 October 2010 - 01:43 AM
Публикувано: 02 October 2010 - 06:58 AM
Публикувано: 03 October 2010 - 02:02 AM
Публикувано: 03 October 2010 - 02:17 AM
Това в случай, че парализираното куче може да живее.
Искам да ви попитам М Знаете ли и какво мислите за това,че от февруари-20011 влиза в сила наредбата, според която всички бездомни кучета трябва да бъдат изтеглени в приюти до живот или до осиновяване! Аз съм против защото в 99 процента от приютите/новите/ служителите в ще са като тези в Сеславци-безчувствени към болката на животните и без да дават ласка и поне малко топлина на кучетата в приютите. Затова съм против затварянето на неагресивните кучета доживот и до осиновяване. Сега е времето да се протестира срещу този закон защото се строят нови лагери на смъртта за кучетата л Все пак от тях изкарват пари. Кой е съгласен да се протестира ? Вече има такъв замисъл.
Публикувано: 03 October 2010 - 01:16 PM
Никой тук не е фен на Екоравновесие, но все пак голяма част от организираната дейност зависи от благословията на общината и на Екото. Това важи както задоброволците в Сеславци, така и за приюта в Богров. Едно от основните правила при работата на НПО-та е да са търпеливи и да третират с нужното уважение държавните и общинските служители, с които работят.
Доброволците в Сеславци беше голяма победа, но нищо чудно с подобни минипроверки и досаждане през ден, на Екото да им е писнало и за това да са отрязали посещенията на доброволците.
Ако маниерът ви на комуникиране по телефона е същият като този тук, искрено се надявам да не се доберете до телефона на Петров. Помислете първо какви щети може да причините на вече извоюваното, преди да изпадате в подобни истерични изблици.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"