Днес нахранихме кучовци с 50кг. храна, която им се полага от изолатора и 50кг. "наша". Със Здравка и Кони обезпаразитихме някои от кучетата, които ще пътуват сега.
Има много сладки и контактни бебоци без майка, които няма да оцелеят дълго там. Има и новородени кърмачета с майка си.
Това бебоче Здравка и Кони са го прибрали в тяхното помещение, преди това са били три, но братчето и сестричето са починали
Това е Сара. На по-малко от годинка е. Била е домашна, но са я изоставили, "защото е много палава". Кучинка е супер социална и готина. С отрязана опашка е. Търси стопани, за да не изгние в Сеславци.
Това е каракачанка или подобно, обявено за агресивно, а всъщност не е. Върти ми опашка и ми дава да го пипам. Гледа малко предпазливо, но е напълно нормално в тези условия, в които е поставено. Остават и към десетина дни, ако никой не го спаси...
Мъжки, млад и добродушен пит. Позволи ми да го пипам, без да реагира. Леко недоверчиво ме гледаше, но като му сипах гранулки много ме заобича. Оставен е от собственика си, с декларация за отказ, затова му се търсят стопани, не може да се пусне на улицата.
Това е Гушка. От много време е в Сеславци, повече от година, но все не успявам да я снимам, защото не спира да скача и да ми се радва, уникално страхотна е. Сега помолих Здравка да ни снима и я понамачках
И още кучовци: