bushkata, в Jul 10 2009, 05:17 PM, написа:
Котките по улиците са едно, котка в къщи - друго. Дори кучета, които съжителстват с котки, гонят тези по улиците. Защото те...бягат. Домашната се държи по друг начин, а когато е израсла с кучето - съвсем пък.
И все пак, мисля че трябва да си оставите вратичка за връщане, ако не се получи. Но мисля, че при малко коте и търпение - няма да има проблем.
(дори знам един чисто бял красавец, малък още, който обожава кучета и си търси дом - ако нямате нещо предвид

)
Доста обнадеждаващ отговор. И аз се чудех как е възможно Ава да гони котки, при положение, че така се разбираха с Мони...
Чисто бял! Лелеее. Ще ми пратиш ли снимка, ако може? Къде е котето? Ще го караме към Пловдив, което по принцип не е проблем, понеже имам кола, но ще ми трябват и малко съвети как да го пренеса, без да си умре от ужас от пътуването. Много ще е хубаво, ако можем да вземем котак, който вече е свикнал с кучета...
Иначе не съм мислила какво коте искам, предполагам, че всяко ме устройва, до сега не съм виждала грозно коте, така че.. :)
Другото, за което исках да разпитам е дали ще мога да го пускам изобщо на двора? По принцип си имаме мрежи на всички прозорци и пр., та ако не искаме, няма да може да излиза, но понеже не съм гледала лично коте до сега, не знам как седи въпроса с излизането навън... Защото с Ава така и така прекарваме цялото лято навън - обядваме и вечеряме на верандата дори, та се чудех... Знам, че не е тук мястото на такъв въпрос, но докато съм хванала Бушката да отговаря :)