Тема за flood-ене
Публикувано: 29 October 2008 - 10:01 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 10:13 PM
Писах й по скайп и да видим дали ще ми отговори. :blink:
А пък аз днес се отворих за ПРЪВ ПЪТ на баба с его... До сега винаги съм си мълчала, каквито и обиди да съм отнасяла, но стига толкова...
Карам си колелото аз и трябваше да мина през жп бариери. Слязох от колелото, Неро отляво на повод...И една баба с колело... Първо- с цялата си наглост застана на "изхода" на бариерите, второ- можеше спокойно да мине от другата страна, но реши да мине откъдето аз излизах...Едвам минах покрай нея. Можеше да изчака да изляза и тогава тя да мине...Вика ми "Мини ми отдясно, за да мога да мина!" Просто я погледнах продължително и успях да се "изнижа" покрай нея... И на всичкото отгоре почна да вика "Штттттт, Штттт" При което аз вече не се стърпях и казах с обръщение на "ти" - Добре де, за какво шъткаш сега?! - Тя ми отговори с такава наглост и груб тон, че не знам как не се запалих още повече... - Защото ТВА ще ме изцапа. - А Нерон не проявява никакъв интерес към нея, просто си минава. И тогава се ядосах, но казах само- Да, много ще те изцапа... И тук завърших на "Вие" - "Моля, мерете си приказките!"
След което млъкна...
Но просто не знам... Повечето възрастни хора са толкова враждебни, че... :rolleyes: Никога до сега не бях влизала в конфликт с възрастен човек, но този път не можах да си сдържа нервите... Писна ми без никаква причина, да започнат да говорят за кучето, НО така че РАЗБИРА СЕ всичко да чуя. -" Пууу, тея мръсни, ВЪШЛИВИ кучета..." Изгледах лошо бабата, която измърмори тези думи и замръзна на място... :- И мноооого други.... :rolleyes:
Не знам... Много съм търпелива, но вече прекаляват с грубите си забележки... :samoubiec:

Публикувано: 29 October 2008 - 10:25 PM
Разхождам аз Бъкчо и една бабка на около 10м от мен "Боже мой, ама не ми го ври в краката това куче!" и аз я изгледах само така: :o То даже не беше и близо до нея, камо ли в краката й... :rolleyes: И тя: "Еми какво си тръгнала да го разкарваш НА ТРОТОАРА! Той е за хора бе момиче, не за кучета". И тогава така се вбесих, че само продължих напред :rolleyes:
Публикувано: 29 October 2008 - 10:40 PM
Не искам да се отварям на по- възрастни от мен... И както казах, все си мълча, каквото и да стане... Но то се търпи до едно положение... :-

Публикувано: 29 October 2008 - 10:49 PM
Но нали знаеш, че градските баби са нафукани, наконтени и лекичко изкуфелички :blink: и се чудят с кого по-напред да се заядат, без да получат нокаут... А пък що да не си показваме ясно омразата към кучетата, които ви`ш ли пикаели в тревата... :o

Публикувано: 29 October 2008 - 11:17 PM

Публикувано: 29 October 2008 - 11:23 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 11:25 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 11:26 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 October 2008 - 11:39 PM
Дрехите за кучета имат 4 крачола? Или може би 4 ръкава? Не, може би са, 2 крачола и 2 ръкава?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com