Тема за flood-ене
Публикувано: 29 October 2008 - 11:43 PM
Малко откачих,признавам. Но прозрях - маймуните имат 4 ръкава! :->)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 11:48 PM
Цитат
А стоножките?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 October 2008 - 11:48 PM
хахах сетих се за тва: Женска стоножка ражда. Мъжкият брои:
- 1, 2, 3, 4...99, 100, 101. Скъпа, имаме си момченце!
Публикувано: 29 October 2008 - 11:49 PM
Цитат
За стоножите 100 крачола и два накрайника за антенките ;D
JujitYy , как можа, блякс...........
Цитат
хахах сетих се за тва: Женска стоножка ражда. Мъжкият брои:

Публикувано: 29 October 2008 - 11:51 PM
Цитат
Цитат
За стоножите 100 крачола и два накрайника за антенките ;D
Само без енимал планет, че там стоножките редовно биват брутално изяждани.
И аз много ги харесвам. На морето имаше една страхотна, приличаше на изплетена от мохер.... изглеждаше пухкава. ;D

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 October 2008 - 11:53 PM
Цитат
Драги съфорумци, вие не познавате красотата на истинската стоножка ;D
Не, между другото, на мен ми харесват.
Абе на мене ми беше жал да сложа на кучето си Фронтлайн, когато имаше бълхи, за да не умрат бълхите ;D
Не, между другото, на мен ми харесват.
Абе на мене ми беше жал да сложа на кучето си Фронтлайн, когато имаше бълхи, за да не умрат бълхите ;D
Публикувано: 29 October 2008 - 11:55 PM
Цитат
Ами на мен ми е жал за всякакви животни - разплаквала съм се, защото един от моя клас стъпка една миризливка :'(
Теди, ти пък си безчувствена ;D
Теди, ти пък си безчувствена ;D