Тема за flood-ене
Публикувано: 30 October 2008 - 06:41 AM
Цитат
Но нали знаеш, че градските баби са нафукани, наконтени и лекичко изкуфелички :blink: и се чудят с кого по-напред да се заядат, без да получат нокаут... А пък що да не си показваме ясно омразата към кучетата, които ви`ш ли пикаели в тревата... :o
Те и градските баби са едни градски от "наше село".
Мен бабите без кучетата не ме притесняват, изненадващо но не съм имала проблем с такава баба.
Но бабите с дакели ми бъркат в здравето. Пуснали си четирикракия кренвирш, с извинения, но дакела на такова ми прилича, а то кучето злобно за 30 големи и и ми обяснява, докато малкото зверче скача да напада моят "Ама той моят нещо не харесва хъскита", не думай! По-скоро светът му е черен. И се почва "Ела баби, ела тука! Остави кученцето, не виждаш ли че е бебе!" Бебе, бебе, ама 10 пъти по-голямо, следващото бебе като нищо може да му види сметката.
Публикувано: 30 October 2008 - 11:47 AM
Цитат
Теди, ти пък си безчувствена ;D
Хих, това твоето е нищо ;D А аз ревах на Lion King когато хиените убиха добрия татко лъв... какво да ви кажа... :'( :'( :'(
Публикувано: 30 October 2008 - 11:56 AM
Цитат
Ами как няма да се разплачеш, представям си как ти смъди на очите, като стъпчеш миризливка... ;D
Шегувам се. Синчето ми е такъв, крещи от банята "мамоооо!" - я пеперуда, а паяк - винаги има някой давещ се за изнасяне и аз съм към екипа за бързо реагиране. А той с тревога пита "нали е добре?" :blink: То няма на кого да се метне де...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 October 2008 - 12:01 PM
Цитат
Публикувано: 30 October 2008 - 12:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 October 2008 - 03:09 PM
:yahoo: днес се карах с кучето :sarkastichen: Но иначе сутринта щях да го убия,вечерата го пуснах (донесах) при мене и сутринта ми се изака в стаята :samoubiec: поне не беше на килима ;D То аз свикнах вече,покраи онзи (Роби)
хъхъ да ви се "похваля" имам 5 по математика
Но поне да имам с кои да се карам,сестра ми винаги е на среща :D
Публикувано: 30 October 2008 - 03:12 PM
Цитат
Цитат
Теди, ти пък си безчувствена ;D
Аз по скоро 'ше ревна ако някоя ме полази ;D Истерични писъци... :rolleyes: ;D
Пък днеска в ДС в час поооо... История май, един гълъб се заби в стъклото и като почнахме да се хилим ^_^ Спокойно-май не осакатя ;D

Публикувано: 30 October 2008 - 03:43 PM
Айде чао от мене и моляви не изписвайте толкова много страница че трудно ги чета ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 03:49 PM
Цитат
Айде чао от мене и моляви не изписвайте толкова много страница че трудно ги чета ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 03:52 PM
Стискайте палци:)
Публикувано: 30 October 2008 - 03:57 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:P :P
xael стискаме палци ;D вече излизам!Няма ме ... ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 04:32 PM
Цитат
'Big fish', 'Charlie and the Chocolate Factory', 'Ed Wood' не съм ги гледала, задължително ще си ги дръпна и после ще казвам впечатления :P.
Ако някой знае други, да казва...
Хаа, снощи гледах 'Charlie and the Chocolate Factory'... супер шантав филм, много ми хареса !
Деп си знаех, че е велик, но в комбинация с Бъртън е просто...думи нямам.
Сега наред е 'Ed Wood'... B)