Тема за flood-ене
Публикувано: 01 November 2008 - 11:11 PM
Не моем да се доберем да си пуснем съобщението деца - родени флудърчета! :P
Ами как мина моята събота?
Бях на есенната специалка на Клуба за Северни Кучета - отидох до Пловдив само за имам честта да бъде съден моя мителшпиц - от големия Пол Стентън.
И въпреки всичко..не се сбъднаха моите страхове.
Нито паднах в ринга, нито взехме ниска оценка.
Отново моя Волфиньон взе ОТЛИЧЕН!
Да наблюдаваш отстрани как работи този съдия..
Да му влезеш в ринга..
Да слушаш как диктува описанието на кучето ти в оценъчния лист..
СБЪДНАТА МОЯ МЕЧТА!
В един миг се усетих, че камера се е залепила в ринга за нас и се освестих ..слушах като вцепенена..гледах го в ръцете и като музика за хамелеони звучаха за мен неговите думи..
*
Освен това видях две сладурчета на живо, които пишат в тоя флуд ъгъл!
Бях приятно очарована, когато към нас се приближаха маринчето11 и goldroks предполагам бяха познали кучето ми и се заговорихме.
И що ли точно в тоя миг на "дъ доги" му текна да облайва преминаващия отзад далматин!
Момичетата май останаха с погрешното впечатление, че Волфски лае по ..хора!
Нейсе!
Радвам се, че се запознахме!
Едно намигване към маринчето - на живо си такова сладурче, а тоя педигри в профила ти винаги ме оставя с погрешно впечатление..нЕкак си ..
Публикувано: 01 November 2008 - 11:24 PM
Ти си първия човек, който ме е познал без колебания!
Нещо смешно по тоя повод - моя познат дет ходихме заедно до Пловдив с неговата колца - НЕ ме позна, когато натоварена с дисаги и партакеши минах покрай него, отворих задната врата и замятах багажори..!
Помислил е, че ей ся тая ще ми се кара задето съм спрял до сами входа.
:namigam:
Освен с горе - споменатите сладуранки се запознах и с Пепсова мама, която дойде, поостана, снима и..се надявам, че няма да бъде обидена от моята неадекватност, когато съм на изложба..или ме делят 2 кучета от влизане в ринга..
Разчитам на това, че бях я предупредила каква съм на изложба.
;D
Публикувано: 01 November 2008 - 11:25 PM
Аз пък вчера какво ми хрумна... Нали обичам разни въженца... ;D
Викам да направя един "макет" хамут за Нерон. Ех големи мъки беше да накарам Неро да стои на едно място... :- Страх го беше от въжето, което мерех по него. :sarkastichen: Пъзльото ми той... ;D Та така... с големи мъки успях да го направя този модел... Сега остава да си намеря подходящ плат и да го направя този хамут. ;D Имам снимки... Ако искате да видите, само кажете. :P

Публикувано: 01 November 2008 - 11:27 PM
Цитат
Ти си първия човек, който ме е познал без колебания!
Нещо смешно по тоя повод - моя познат дет ходихме заедно до Пловдив с неговата колца - НЕ ме позна, когато натоварена с дисаги и партакеши минах покрай него, отворих задната врата и замятах багажори..!
Помислил е, че ей ся тая ще ми се кара задето съм спрял до сами входа.
:namigam:
Освен с горе - споменатите сладуранки се запознах и с Пепсова мама, която дойде, поостана, снима и..се надявам, че няма да бъде обидена от моята неадекватност, когато съм на изложба..или ме делят 2 кучета от влизане в ринга..
Е,че как няма да позная такава известна личност като тебе :blink:
Публикувано: 01 November 2008 - 11:28 PM
Цитат
Аз пък вчера какво ми хрумна... Нали обичам разни въженца... ;D
Викам да направя един "макет" хамут за Нерон. Ех големи мъки беше да накарам Неро да стои на едно място... :- Страх го беше от въжето, което мерех по него. :sarkastichen: Пъзльото ми той... ;D Та така... с големи мъки успях да го направя този модел... Сега остава да си намеря подходящ плат и да го направя този хамут. ;D Имам снимки... Ако искате да видите, само кажете. :P
Публикувано: 01 November 2008 - 11:32 PM
Особено и най - вече в любимия ми форум дог.бг.
Минути преди да влезем в ринга бях откачила..
Господина се вкисна нещо, сви се и макар преди това да си правихме не една "суха тренировка" и да се фръцкаше с така любимата ми негова, шпици походка..
Пред входа на ринга се разпъна като лисица, увеси нос, спусна опашка до земи и аз..изтрещях!
Клекнах заговорих му, почти му запях на ушенце, галих го, заглавиквах го..бях изстинала от ужаса да влезем в тоя "вид" пред големия Пол Стентън.
И видиш ли кой знае защо някакви две момченца пред мен, започнаха да се закачат с него, от което кучето съвсем се спихна..
Ноо!
Но!
В ринга не се изложихме, честна дума.
*
Мила Лиза внимавай какво си пожелаваш - казват мъдрите.. :P :drugarche:
Я дай да мернем произведението ти?
Публикувано: 01 November 2008 - 11:35 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 11:43 PM
И си разглееееждах, разглееждах...Ама то тва отдавна..
И вчера нямах какво да правя.... ;D Все ми хрумват налудничеви идеи... Ако успея да го направя и от подходящ плат- супер, ама тези детайли, карабинки и прочее май ще ме поозорят... :P
А на този макет му липсва само дръвчето отзад ...

Публикувано: 01 November 2008 - 11:57 PM
Цитат
http://croxbox.bg/wa...51b1c0415f03ea/
За CaRrY :-
Кажете това нормално ли е? На мен ми направи много голямо впечатление :(
ВЪх! Това в ринга ли е? Съдията не я ли изхвърли с викове? :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 November 2008 - 12:02 AM
Не го бях видяла тоя клип ..
Ужас.. :o
На тази иначе ефектна дама с тез токчета и костюмче нЕкак си не й ли е хрумнало, че кучето й може да залепи за пода и да измисли нещо, ако ще лакомство някакво за да го провокира да се движи, да ходи!
Такова влачене нивга не съм виждала ни в ринг, ни зад ринг, ни на разходка дори!
Все едно не е съдене на йорк териер, а метене на пода преди съденето..
:rolleyes:
*
Мислех, че няколкото падания в ринга на специалката на далматин ще си останат най - неприятното, което съм видяла на тази изложба, а то какви чудесии имало наоколо..
Виждала съм на други изложби дакел как се щура в ринг и едва-аа пристъпя, виждала съм каракачанка( или както й е името, моля не ми скачайте там от оня форум!)да я тикат на сила в ринга, но това за сега, бие рекордите..
**
Допълвам: Лизата познато ми е!
Преди време бях пуснала подобна снимка на бебе конче в "Познай на кого е това.." :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +