Тема за flood-ене
Публикувано: 02 November 2008 - 04:23 PM
Дури моите поздравления за представянето,радвам се за теб и кучо :yahoo:
Имаше едно клипче мисля че goldroks го беше пуснала как два голдена си играеха,аз си мислих че на излобите е по тихо :o ;D а то много шумно беше ;D
Но хубавото е че сте прекарали добре :yahoo:
Публикувано: 02 November 2008 - 04:47 PM
Цитат
Имаше едно клипче мисля че goldroks го беше пуснала как два голдена си играеха,аз си мислих че на излобите е по тихо :o ;D а то много шумно беше ;D
Аз го бях пуснала,а и толкова кучета лаеха,но беше просто страхотно,трябва да ходя вече на всяка изложба ;D
Публикувано: 02 November 2008 - 05:34 PM
Цитат
Цитат
Аз го бях пуснала,а и толкова кучета лаеха,но беше просто страхотно,трябва да ходя вече на всяка изложба ;D
А извиняваи аз ще те следвам по петите на изложбите ;D
Цитат
И аз въпреки че съм болна :P
Публикувано: 02 November 2008 - 07:17 PM
Цитат
Много сладко филмче и прасенце :P
Публикувано: 02 November 2008 - 07:20 PM
Цитат
Знам за кои голдъни говориш ;D Аз бях в тяхната комапния - братче и сестрича са на по 5 месеца и от началото до края на изложбата не се спряха! Ако щете мйи вярвайта ама е така! ;D Сега качвам снимки и 'ша ги видите!
Днеска беше също добра изложба но с 2-3 пъти по-малко кучета :blink:

Публикувано: 02 November 2008 - 07:25 PM
Но ще чакаме снимките :blink:
Публикувано: 02 November 2008 - 07:40 PM
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 08:02 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 08:09 PM
Куче получило 3 САС-а в продължение на повече от 6 месеца и един ден, при поне 2 -ма различни съдии става шампион на България по красота.
Титлата САС се присъжда на 1 мъжко и 1 женско куче, победители в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с оценка ОТЛИЧЕН 1 място.
Res. CAC: Резервен кандидат за национален шампион по красота. Присъжда се на мъжко и женско куче, победители в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с оценка ОТЛИЧЕН 2 място
CACIB: Титлата CACIB означава кандидат за международен шампион по красота.
Куче получило 4 CACIB-а в поне 3 страни, едната от които трябва да е страната където кучето е регистрирано или страната-патрон на породата (например Германия за шнауцерите или Русия за борзоите), при поне 3 различни съдии за ПОВЕЧЕ от година и един ден - става Международен шампион по красота - Int.Ch
Титлата CACIB се присъжда на едно мъжко и едно женско куче, измежду победителите в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с титла САС или R CAC
Res. CACIB: Резервен кандидат за международен шампион по красота - присъжда се на едно мъжко и едно женско куче, от класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с титла САС или R CAC
*
BIS Най-красиво куче на изложбата - присъжда се на едно куче избрано между всички победители на породни групи
R.BIS присъжда се на подгласника на BIS
BIS Ветерани присъжда се на най - красивия ветеран на изложбата
BIS млади - присъжда се на най красивото младо куче на изложбата
BIS подрастващи - присъжда се на най красивото подрастващо куче на изложбата
BIS Baby присъжда се на най-красивото бебе на изложбата.."
Автор: Иглика Янкулова
Публикувано: 02 November 2008 - 08:34 PM
Публикувано: 03 November 2008 - 08:07 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 03 November 2008 - 03:02 PM
Цитат