Тема за flood-ене
Публикувано: 02 November 2008 - 09:11 AM
xael наистина изглеждаше много уморена и отегчена :- :(
Пък за клипа: Това беше тренировката на йоркито :angry: Така направиха няколко обиколки - тя дърпа, то милото се влачи... :angry: Беше много грозна картинка!
А днеска някой ще идва ли? :blink:

Публикувано: 02 November 2008 - 09:32 AM
[quote author=goldroks link=topic=19183.msg513734#msg513734 date=1225572886]
ПОСЛЕДНОООО
http://croxbox.bg/wa...51b1c0415f03ea/
За CaRrY :-
Кажете това нормално ли е? На мен ми направи много голямо впечатление :(
[/quote]
Аа 1-во - мерси за клипа :P 2-ро - тая с всичкия си ли е? Това куче да не и е парцал!! :sos: :angry: Леле ужас... и тая ако си обичала кучетоо.... :huh: :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2008 - 09:51 AM
Цитат
Цитат
http://croxbox.bg/wa...51b1c0415f03ea/
За CaRrY :-
Кажете това нормално ли е? На мен ми направи много голямо впечатление :(
Аа 1-во - мерси за клипа :P 2-ро - тая с всичкия си ли е? Това куче да не и е парцал!! :sos: :angry: Леле ужас... и тая ако си обичала кучетоо.... :huh: :rolleyes:
Държеше се все едно въобще не и пука ;D Поне не му се караше на хайванчето, ама и това е достатъчно :rolleyes:
Айдеее, днеска няма ли да идвате?! :'( Сама ли ме оставяте? :o :angry:

Публикувано: 02 November 2008 - 01:31 PM
Вчера Емануел Фокси Ноус немски малък шпиц е станал Бис бебе!
Ей ся видях снимките и яко се изкефих!
**
Добра неделя флудъри!
Допълвам:на разходка ме среща стария ви познайник чичо Симо и от дума на дума ми изтръска"И оне имат ся бебета чау - чау едното е много злобно само ръмжи и бори другото и те искат да ми го подарат, да го взема мислим и да му намериш пътя.."
Моя отговор бе:"Не".
Публикувано: 02 November 2008 - 01:56 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 November 2008 - 02:07 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 02:26 PM
Цитат
Цитат
Мерси Бушка! :blink: Сега ще се виждам с една приятелка и ще обмислим какво точни да й подарим :blink:
Цитат
Много тъжничко! :'(

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 02 November 2008 - 02:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Мерси Бушка! :blink: Сега ще се виждам с една приятелка и ще обмислим какво точни да й подарим :blink:
Цитат
Много тъжничко! :'(
Публикувано: 02 November 2008 - 04:23 PM
Дури моите поздравления за представянето,радвам се за теб и кучо :yahoo:
Имаше едно клипче мисля че goldroks го беше пуснала как два голдена си играеха,аз си мислих че на излобите е по тихо :o ;D а то много шумно беше ;D
Но хубавото е че сте прекарали добре :yahoo:
Публикувано: 02 November 2008 - 04:47 PM
Цитат
Имаше едно клипче мисля че goldroks го беше пуснала как два голдена си играеха,аз си мислих че на излобите е по тихо :o ;D а то много шумно беше ;D
Аз го бях пуснала,а и толкова кучета лаеха,но беше просто страхотно,трябва да ходя вече на всяка изложба ;D
Публикувано: 02 November 2008 - 05:34 PM
Цитат
Цитат
Аз го бях пуснала,а и толкова кучета лаеха,но беше просто страхотно,трябва да ходя вече на всяка изложба ;D
А извиняваи аз ще те следвам по петите на изложбите ;D
Цитат
И аз въпреки че съм болна :P
Публикувано: 02 November 2008 - 07:17 PM
Цитат
Много сладко филмче и прасенце :P
Публикувано: 02 November 2008 - 07:20 PM
Цитат
Знам за кои голдъни говориш ;D Аз бях в тяхната комапния - братче и сестрича са на по 5 месеца и от началото до края на изложбата не се спряха! Ако щете мйи вярвайта ама е така! ;D Сега качвам снимки и 'ша ги видите!
Днеска беше също добра изложба но с 2-3 пъти по-малко кучета :blink: