Тема за flood-ене
Публикувано: 02 November 2008 - 07:25 PM
Но ще чакаме снимките :blink:
Публикувано: 02 November 2008 - 07:34 PM
А онази жена с йоркито от моя клип дето го пуснах познайте! Взе БИС 2(Бест ин шоу 2ро място)!!! :o :o :o

Публикувано: 02 November 2008 - 07:40 PM
Цитат
А онази жена с йоркито от моя клип дето го пуснах познайте! Взе БИС 2(Бест ин шоу 2ро място)!!! :o :o :o
Ъ тая ненормална...тея да не би да не са я видели как го мъкнеше кучето кът парцал... :o
Публикувано: 02 November 2008 - 08:02 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 08:09 PM
Куче получило 3 САС-а в продължение на повече от 6 месеца и един ден, при поне 2 -ма различни съдии става шампион на България по красота.
Титлата САС се присъжда на 1 мъжко и 1 женско куче, победители в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с оценка ОТЛИЧЕН 1 място.
Res. CAC: Резервен кандидат за национален шампион по красота. Присъжда се на мъжко и женско куче, победители в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с оценка ОТЛИЧЕН 2 място
CACIB: Титлата CACIB означава кандидат за международен шампион по красота.
Куче получило 4 CACIB-а в поне 3 страни, едната от които трябва да е страната където кучето е регистрирано или страната-патрон на породата (например Германия за шнауцерите или Русия за борзоите), при поне 3 различни съдии за ПОВЕЧЕ от година и един ден - става Международен шампион по красота - Int.Ch
Титлата CACIB се присъжда на едно мъжко и едно женско куче, измежду победителите в класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с титла САС или R CAC
Res. CACIB: Резервен кандидат за международен шампион по красота - присъжда се на едно мъжко и едно женско куче, от класовете междинен, открит, работен и шампиони задължително с титла САС или R CAC
*
BIS Най-красиво куче на изложбата - присъжда се на едно куче избрано между всички победители на породни групи
R.BIS присъжда се на подгласника на BIS
BIS Ветерани присъжда се на най - красивия ветеран на изложбата
BIS млади - присъжда се на най красивото младо куче на изложбата
BIS подрастващи - присъжда се на най красивото подрастващо куче на изложбата
BIS Baby присъжда се на най-красивото бебе на изложбата.."
Автор: Иглика Янкулова
Публикувано: 02 November 2008 - 08:34 PM
Публикувано: 03 November 2008 - 08:07 AM
Цитат
Цитат
Ъ тая ненормална...тея да не би да не са я видели как го мъкнеше кучето кът парцал... :o
Тя направо помете пода с кучето :rolleyes:
Публикувано: 03 November 2008 - 03:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тя направо помете пода с кучето :rolleyes:
Не направо нямам думи...като го вижда защото не клекна до него не му даде нещо за да ходи а тя продължи да си го влачи :huh: :huh:
Публикувано: 03 November 2008 - 05:37 PM
Темата:
"boris написа:
търсим куче за къща с двор в Пловдив. Не държим да е породисто, защото в двора се влиза от улицата и сигурно ще го откраднат, но все пак искаме да знаем поне един родител, за да сме подготвени за големината, нуждите и характера му.
Преди малко видяхме тук един полулабадор, който ни хареса, но засега нямаме отговор.
Бъдещият стопанин на кучето е 10 годишен и ще се грижи за него!
И пост:
"greeneyed написа:
Ето какво се получава в конкретния случаи:
"Търсим да си осиновим бебе.
Ще го гледа 10 годишният ни син.
Бебето ще спи на двора.
Искаме да е хубавичко, но не държим на етническата принадлежност на родителите , защото там , където ще го гледаме, е много вероятно да бъде отвлечено."
от тук

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2008 - 05:48 PM
Цитат
Темата:
"boris написа:
търсим куче за къща с двор в Пловдив. Не държим да е породисто, защото в двора се влиза от улицата и сигурно ще го откраднат, но все пак искаме да знаем поне един родител, за да сме подготвени за големината, нуждите и характера му.
Преди малко видяхме тук един полулабадор, който ни хареса, но засега нямаме отговор.
И пост:
"greeneyed написа:
Бебето ще спи на двора.
Искаме да е хубавичко, но не държим на етническата принадлежност на родителите , защото там , където ще го гледаме, е много вероятно да бъде отвлечено."
от тук
;D ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Публикувано: 03 November 2008 - 06:41 PM
Цитат
Темата:
"boris написа:
И пост:
"greeneyed написа:
Бебето ще спи на двора.
от тук
Това е много добро ;D
Цитат
САС!Т са полеви изпитания за ловни кучета, работещи със стойка.
То си е по-скоро тъжно... :(

Публикувано: 03 November 2008 - 06:45 PM
Цитат
Цитат
Темата:
"boris написа:
И пост:
"greeneyed написа:
Бебето ще спи на двора.
от тук
Това е много добро ;D
Цитат
САС!Т са полеви изпитания за ловни кучета, работещи със стойка.
То си е по-скоро тъжно... :(
Наистина! :(
Публикувано: 03 November 2008 - 09:36 PM
Само излязох колкото да разхода кучето и това беше... ;D
Публикувано: 03 November 2008 - 09:37 PM
Цитат
На края на парка където разхождам кучето си има едно старо лятно кино, което лятото работи и има хора, клиенти. Кучетат които се намират там ги затварят във един заден двор и само лая им се чува от време на време. Дотук добре, ама когато сезона свърши, кучетата ги пускат във главния двор (За да си го предстваите по-добре: На времето е било... като басейн за водни колела, но вече няма вода и дълбочината е около 2метра.) без минимален надзор (сигурно човека идва веднъж на един два дена да си нахрани глутницата която представлява около 3-4 кучета, едното от които с размери на НОК, а другите за мой голям късмет не надхвърлящи 20кг. ).
И днес като минавам от там (винаги гледам да мина незабелязано, но често се случва да ме мярнат) с кучето и с колело те ме усещат, лаят и се зъбят както винаги, за щастие на 2 метра под мен. Стигам до края на алеята, почивам си, пускам малко кучето да потича (там е единствената поляна за кучета в града за която знам) и стоим около 10минути. На връщане, отново минавам от там (единствения друг вариянт е да мина през поляната която е под наклон и където няма да ме виждат) като съм възможно най в края на алеята. Обаче естествено големия пес ме видя (или по-точно кучето ми) и се засили с/у стената на "басейна" която както казах е доста висока и никога не съм виждала някое от кучетата да я прескача. Аз все пак забързвам с колелото защото винаги си имам едно на ум и с право! Изведнъж чувам ожесточен лай зад мен, обръщам се и гледам галопиращия звяр със всичката си злоба да лети след мен! Като го видях започнах като луда да въртя педалите на колелото и да викам на моето куче да бяга по-бързо. Направо сърцето ми щеше да изскочи от страх... Накрая го видях да се отказва и отново се върна в бърлогата си, може би чакащ следващата си "жертва" :(
Ами ако не бях с колело? Какво ли щеше да се случи? Пред мен на 50 - 100 метра имаше едни 3 момчета на около 20 години които стояха и зяпаха безучастно какво се случва...
Като се прибере майка ми ще и разкажа и не знам... жалба в общината ли ще подаваме, какво ли... :(
Днеска някъф ***** се изсрал пред мазето ни да ***** :gnqv: :Бляк!: :samoubiec: Ама така е в нашата мила родина! Хората нямат пари да си направят кенефи да си а**т там... :huh:
Ама се справяме някак :blink:

Публикувано: 03 November 2008 - 09:47 PM
Цитат
Днеска някъф ***** се изсрал пред мазето ни да ***** :gnqv: :Бляк!: :samoubiec: Ама така е в нашата мила родина! Хората нямат пари да си направят кенефи да си а**т там... :huh:
....
Хе, това не е нищо!
Редовно виждам напоследък мъже да се облекчават най-спокойно до дърветата по улицата, посред бял ден!
И в парка - също.
Съвсем прилично облечени, един даже носеше чанта за лаптоп! :(
И не им пука - въобще.
А после - кучетата цапали... Е, те поне са животни - а тия? :huh: