Тема за flood-ене
Публикувано: 03 October 2008 - 09:55 AM

Публикувано: 03 October 2008 - 11:24 AM
Там си е..
http://dog.bg/forum/...c,19126.90.html
Анук утре сутрин на работа ли си?
Да идем да снимаме едни котки?
Аз така или иначе ще ида, но ще е по - добре да има резервен фотоапарат..;)
Ако случайно някой от София види постинга ми и има желание да сме двама"шутъри" на котарачета да ми пише на лични до 2 ч.
или после след 21ч. да се уговорим.
Публикувано: 03 October 2008 - 11:28 AM
Цитат
Но при тях предполагам се случва от това, че късат въжетата си и поглъщат цели конци!
После ..понякога като мия дупара - тегля конец изотзадзе.
Куче, което закусва с играчката-въже - моментално го лишавам от нея, не мога да рискувам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 October 2008 - 11:36 AM
Това са им най- любимите играчки.
Мятаме ги, носят ги, карат се за еднаквите си въжета..
Понякога обичат да заклещят въжето и да късат конци от него.
Уча ги постоянно, неспирно, че се плюе каквот се откъсне, че е "аус", че е "фу", боклук..
Понякога обаче поглъщат конец.
Обикновено излиза и го виждам в изходния продукт навън.
Рядко се случва да не излезе целия с фекалиите и да се задържи около ануса, тогава при рутинното миене на лапи, пишка и задник след всяка разходка с хладка вода - леко го придърпвам и конеца се плъзва и излиза..
Но съм нащрек с тези конци..
Не е ок да влизат в стомасите им!
Да се оплача от едни нови играчки!
Около 8 и кусур лева за 1 брой.
Много "файтски" - нов дизайн, вносна фирма:
-ръгби топка ( като формат);
-въже облечено в кожен кокал;
Наглед - здрави.
Кожени, добре ушити..
Боже мой за 5 минути Големия започна да изхвърля съдържанието им!
Малки пухове, изкуствен "памук"..
Всичко това замина след покупката - в кофата.. :-
Публикувано: 03 October 2008 - 11:39 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 03 October 2008 - 11:42 AM
Но понякога им ги оставям.
Обичат да си ги "гушкат".
Да си лежат с въже под муцуната..
Иначе - да бушка - абсолютно правилно.
**
Анук не зная къде са котарачетата.
Утре в 10:30 имам среща пред Плиска с непозната жена англоговоряща да идем с нейната кола при "техните котки" за задомяване.
Това зная.
:)
Публикувано: 03 October 2008 - 12:16 PM
АМАн от токови удари..
Анук щом не си добре - пази леглото и се лекувай!
Току - що узнах, че ще снимам котки в Суходол(не съм ходила там).
Ако ти излезе настинката( само яко изпотяване, преобличане, изпотяване, преобличане + хапче срещу настинка + почивка в хоризонтално положение може да "изкара" ядката..)тая вечер
и утре дай Боже си свежа като кукуряк - имаш ми номера.
Знаеш къде и в колко ще е срещата - заповядай с твоя фотоапарат( със заредени батерии и изчистена памет).
Успешен петъчен ден "на майстора" на всички!
Публикувано: 03 October 2008 - 03:07 PM
Ето ги и тях:

И любимата ми естествено :wub::

Публикувано: 03 October 2008 - 10:13 PM
Цитат
Тя е луда,не разбира ли от намеци :- ?!
Публикувано: 03 October 2008 - 10:25 PM

Публикувано: 03 October 2008 - 10:40 PM
Цитат
Ох и аз се надавям да им намерим дом :blink:
Цитат
Нали,много са сладки,а на живо още повече :wub: :wub: