Тема за flood-ене
Публикувано: 23 November 2008 - 11:33 AM
Ха тук слънце грее. ;D Това се казва шантаво време.Вие вече ботуши купувате,а аз още си ходя с кецовете. :(

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 23 November 2008 - 01:32 PM
Цитат
Здравейте,съфорумници! :blink: Имам нужда от :sos: ... Някой знае ли откъде мога да си закупя вериги за обувки? В магазините за спортни стоки,които посетих дори не са чували за тях,в магазините за обувки-също :(
;D Аз също за 1ви път чувам за такова нещо.
Имам ботуши/апрескиии :yahoo: Едни такива гумени, черни и все пак не толкова зле изглеждащи! Много топлят! :yahoo: Не са твърде високи (колкото на Шадоу май), с хубав грайфер.
Имаше едни много сладки- розови или бели, но бяха малки :- Макар, че бяха малко като за палячо ;D
Ааа и моите са 43 номер :sviruka: :namigam:
НО, апрески без сняг... :'( Нямааааааааааа :'( Няма снежко! ... ЗАЩО ВСЕ НА МЕН?? :'(

Публикувано: 23 November 2008 - 01:39 PM
Не реви, goldroks, и вас ще ви затрупа!
При нас в София е гадна поледица, направо не ми се излиза...
А псето напиня за разходка - вчера бесня в снега в парка, едва я прибрах. Всяко косъмче на гърба й беше като сталактит - ледено и щръкнало! ;D
Сега иска пак там, ама аз нали си нямам апрески ... нито вериги за ботите... :'(
alisa, много са готини снимките! :palec:
При нас в София е гадна поледица, направо не ми се излиза...
А псето напиня за разходка - вчера бесня в снега в парка, едва я прибрах. Всяко косъмче на гърба й беше като сталактит - ледено и щръкнало! ;D
Сега иска пак там, ама аз нали си нямам апрески ... нито вериги за ботите... :'(
alisa, много са готини снимките! :palec:
Публикувано: 23 November 2008 - 01:43 PM
rimela айде да се менкаме ;D Тука едно миниятюрно облаче няма :'( Как може такова нещо?! :gnqv:
Алиса, много готини са снимките ;) А всъщност какво е това? Сняг, ама... на дърво или?
Фотоапарата ти м/у другуто е много добър за нивото си :palec:
Алиса, много готини са снимките ;) А всъщност какво е това? Сняг, ама... на дърво или?
Фотоапарата ти м/у другуто е много добър за нивото си :palec:

Публикувано: 23 November 2008 - 01:55 PM
Цитат
rimela айде да се менкаме ;D
goldroks, по-лесно е да разменим кучетата за гостуване - с куриерска фирма! ;D
Обещавам, че ще заведа Роксана при най-дълбоките и девствени преспи в парка! Обзалагам се, че ще е по-послушна от моята.... ;)
А виж ти как ще се оправяш с Линда - не те знам! Като начало ще ти трябват антифони за ушите! ;D
Публикувано: 23 November 2008 - 01:57 PM
Цитат
Цитат
rimela айде да се менкаме ;D
goldroks, по-лесно е да разменим кучетата за гостуване - с куриерска фирма! ;D
Обещавам, че ще заведа Роксана при най-дълбоките и девствени преспи в парка! Обзалагам се, че ще е по-послушна от моята.... ;)
А виж ти как ще се оправяш с Линда - не те знам! Като начало ще ти трябват антифони за ушите! ;D
;D
В Ст. Загора пече като през юли! Хасково било същото положение. Ужас!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +